Powerplay idag » onsdag 5 april » Analys & Tips | Dragskott
Speltips Powerplay » Onsdag 5/5

Bild från Bildbyrån

Powerplay » Onsdag 5/5

Analys, tips och spelförslag inför Powerplay hos Svenska Spel onsdag den 5 maj.

Onsdagens Powerplay är högintressant. Här handlar det framför allt om matcher från världens bästa hockeyliga!

⏰ Spelstopp: 18:59

1. Servette - Zug 1
Slutspelsmatch i Schweiz. Servette har ett jätteläge. Det har visserligen blivit förlust i de senaste mötena lagen emellan, men Servette är ett lag med en grymt hög kapacitet och hemmaplansfördelen väger tungt. Magkänslan säger en hemmavinst under ordinarie speltid!

2. Wolfsburg - Eisbären 1X2
Sammandrabbning i det tyska slutspelet. Här är det oerhört ovisst. Wolfsburg har vunnit flera möten lagen emellan i följd. Eisbären har dock stått emot riktigt bra. Här kan det gå precis hur som helst. Vettigt att offra en helgardering.

3. Tampa Bay - Dallas 1
En av sex NHL-bataljer på onsdagens Powerplay-kupong. Tampa Bay har dels ett stort mentalt övertag tack vare flera segrar mot Dallas den här säsongen. Hemmaplansfördelen väger dessutom tungt. Lägg därtill att Tampa har gjort en mycket bättre säsong än Dallas rent generellt. Här blir det en spik!

4. Columbus - Nashville 12
En lurig match. Columbus har hemmaplan, men Nashville kan stoltsera med fyra (!) vinster i följd i inbördes möten. Det mentala övertaget skojar man inte bort. Columbus är emellertid ett lag med mycket potential. Här är känslan att något av lagen vinner under ordinarie speltid.

5. Ottawa - Montreal X2
Ytterligare en NHL-tillställning. Montreal har förvisso blandat och gett i inbördes möten lagen emellan den här säsongen, men har i grunden ett bättre lag. Mycket talar för att X2 sitter. Inte minst med tanke på Montreals defensiva övertag.

6. New York Rangers - Washington 1X2
En svårtippad sammandrabbning. Washington har gjort en mycket bättre säsong än New York Rangers. Laget har dessutom vunnit två av tre inbördes möten. Rangers är å andra sidan ett lag som besitter en hög kapacitet. Här blir det en helgardering.

7. Minnesota - Vegas 1X2
Ytterligare en match som helgarderas. Minnesota har vunnit flera matcher i följd mot Vegas i inbördes möten, men bortalaget har ett bra spelarmaterial och är luriga. Vegas har dessutom gjort en bättre säsong än Minnesota rent helhetsmässigt. Ytterligare en helgardering!

8. St Louis - Anaheim 1X
Den sista matchen på kupongen. St Louis har ett kanonläge. Anaheim är ett bottelag och St Louis har visat prov på en högre nivå den här säsongen. Bortalaget har å andra sidan betvingat St Louis tidigare under säsongen och ska inte räknas bort. Det troligaste är dock att St Louis - i sämsta fall för hemmalagets del - tar den här matchen till övertid.

Gå direkt till Powerplay

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla rek om du håller med Dragskott

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
15 maj
02:00
Winnipeg - Toronto
NHL
Spel: X2 (Toronto tar minst en poäng)
 
16 maj
01:15
Washington Capitals - Boston Bruins
NHL
Spel: Boston Bruins ö2,5 mål
 
16 maj
05:45
Beneil Dariush vs. Tony Ferguson
UFC
Spel: Beneil Dariush vinner på domslut
 
16 maj
18:00
Pittsburgh Penguins - NY Islanders
NHL
Spel: Pittsburgh Penguins ML
 
28 maj
02:00
Carolina Hurricanes - Nashville Predators semi
NHL
Spel: Lag som går vidare: Carolina Hurricanes
 
9 juli
01:30
Vinnare Stanley Cup 2021
NHL
Spel: Colorado Avalanche
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.19)

Premier League 14 maj 2021

Ny vecka och nya möjligheter! Stryktipset är tillbaka med en fullspäckad omgång och en härlig blandning av högt och lågt. Några som har koll på matcherna är våra experter Limpar ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 maj

Premier League 14 maj 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Dalibor Rajic som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Så går det för Sverige i Fotbolls-EM 2021 - Enligt spelbolagen

EM 2021 11 maj 2021

Sverige är klara för Fotbolls-EM 2021 och har hamnat i Grupp E. Det kommer bli minst tre heta matcher för Sverige i detta Europamästerskap men förhoppningar och drömmar om fler ... Läs mer

Spela gratis på Eurovision Song Contest 2021

KAMPANJ TILL OCH MED LÖRDAG 22 MAJ: Spela på Eurovision Song Contest 2021 med Casumo och få 100 kronor tillbaka om spelet missas! Kampanjen sträcker sig fram till finalen av ... Läs mer

Eurovision Song Contest 2021 - odds på alla bidrag!

Det har äntligen blivit dags för Eurovision Song Contest 2021! Det är nästan två år sedan vi senast såg en final i Eurovision som knyter samman hela Europa under några spännande ... Läs mer