Speltips Pyunik Yerevan - Crvena Zvezda

Bild från Bildbyrån

Pyunik lirar för äran

I en på förhand avgjord returmatch i kvalet till Champions League tar Pyunik ifrån Armenien emot Zvezda från Serbien. Zvezda vann första matchen med hela 5-0 vilket gör denna retur av akademisk betydelse. Mitt spel blir att Pyunik ändå löser över 4.5 hörnor till oddset 4.25 på Betfair. Oddset ligger ca 100 punkter över resten av marknaden och bör sjunka.

Pyunik Yerevan förlorade som nämnt ovan med hela 0-5 i första matchen mot Zvezda. Detta till tros hade man lika mycket bollinnehav som laget från Serbien samt löste hela sju hörnor. Det säger mig att laget sett till spelet inte alls var lika utspelade som resultatet visar. Nu när man ska lira hemma har man sin stolthet att spela för. Jag tror att Pyunik kommer att gå för vinst och att man kommer att vara det lag som anfaller mest. Lyckades man lösa hela sju hörnor borta så anser jag att chansen bör vara god för dem att kunna lösa minst fem stycken hemma mot en kanske inte alltför motiverad motståndare.

Crvena Zvezda går som tåget i ligaspelet såväl som i detta kval. Man har ett fint resultat att luta sig emot och skulle kunna rotera en aning i elvan. 5-0 är ett övertag som man aldrig ska kunna tappa, oavsett vilket lag man ställer upp med. Min tanke är att Zvezda försöker ro hem en finalplats i kvalet med minsta möjliga ansträngning. Laget bör ligga lågt och försvara sin ledning. En taktik som självfallet gynnar kvällens hörnspel. Lycka till!