Speltips Schweiz Kanada

Bild från Bildbyrån

Schweizarna kan lätt överraska

Dag 8 av Hockey-VM är här och det är sju matcher som väntar under lördagen. Vi riktar blickarna mot mötet mellan Kanada och Schweiz, som kan bli avgörande för gruppsegern.

Såväl Schweiz som Kanada har övertygat stort under inledningen på VM. Schweizarna har precis som alltid fått ihop laget väl och har dessutom fått förstärkning i från NHL i form av Kevin Fiala, Nico Hischier och Jonas Siegenthaler. Det är en trio som kommer att göra schweizarna till en utmanare om guldet på riktigt.

Kanada har inte ett särskilt stjärntätt lag på plats i Riga, men ser ut att ha fått ihop det bättre än på länge. Däremot tror jag att Schweiz blir en betydligt tuffare nöt att knäcka än vad spelbolagen anser. Schweiz att vinna under fulltid till hela tre gånger smeten är ett spel som bara måste testas med tanke på förutsättningarna.

Schweiz har visat att man klarar av att hantera alla typer av motstånd och deras kontringsstarka hockey tror jag kan straffa Kanada som säkerligen kommer att vilja driva matchen. Schweiz har spetsen, målvaktsspelet och ett starkt målvaktsspel och jag tror definitivt att man kommer att utmana Kanada om gruppsegern.

Således väljer jag att spela Schweiz att segra mot Kanada under ordinarie tid. 3.00 gånger pengarna är oddset vi får hos Unibet och jag väljer att investera 3 units i spelet. Som alltid säger jag lycka till vid rygg.