Speltips Serbien - Brasilien

Bild från Bildbyrån

Brasilien avgör mot slutet

När Serbien möter Brasilien inkommande onsdag 20:00, kan vi förvänta oss en spännande match med hög kvalité. Även fast Serbien förlorade mot Schweiz tycker jag de är ett spännande lag med många intressanta spelare. Brasilien är ändå favoriter att vinna den här matchen och jag har hittat ett spel som jag tycker luktar spelvärde

Jag tror det två mest sannolika matchbilderna i den här matchen är att Brasilien gör ett tidigt mål och låser matchen, eller att Serbien låser matchen och Brasilien trycker på i 90 minuter. Bägge lagen har visat upp en fin defensiv, men nu när Brasilien fick det att lossna mot Costa Rica kan det vara att de hittat självförtroendet framför motståndarnas mål.

Det psykologiska aspekten i den här matchen skall heller inte underskattas. Serbiens förlust mot Schweiz var riktigt knäckande medan Brasiliens seger mot Costa Rica var en oerhörd lättnad. Därför ser jag Brasilien att den mentala biten till sin fördel inför den här matchen.

Det som varit en garant hittills i denna grupp är att det inte gjorts många mål, och sannolikt kommer det inte vara några målfyrverkier nu heller. Brasilien är ändå klara favoriter och jag tror det kommer handla om ett eller två avgörande mål. Man får 4x pengarna för att den första halvleken slutar oavgjort men att Brasilien vinner matchen. Det är även spelet jag kommer att rekommendera.