Stryktipset idag » Lördag 15 juni » Analys, Tips & Resultat

Bild från Bildbyrån

Stryktipset idag 15/6 » Tips, Analys & Förslag

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset på lördag den 8 juni hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Degerfors

💥 Kupongens skräll

 • Colombia

1. Brage - Trelleborg 1

Det skiljer förvisso endast tre poäng mellan dessa två lag men jag håller Brage som klart bättre och på hemmaplan ska de vara favoriter med en stor fördel av sitt konstgräs. Det blev förvisso en förlust senast mot Örgryte men Trelleborg ska vara en betydligt enklare uppgift och jag gillar ettan här som spelas.

2. Frej - Dalkurd 1X2

Väldigt oviss match mellan två ojämna lag som blandar sina prestationer. Dalkurd ska ses som bättre och även om det inte är någon supertung hemmafördel står Frej som favoriter nu just tack vare sin hemmafördel. Jag tycker dock värderingen sitter som den ska både hos spelbolagen och på kupongen och en helgardering känns bäst.

3. Varberg - Norrby 1

Två lag som verkligen överraskat men där jag tycker Varberg är på riktigt samtidigt som Norrby fått med sig lite bättre resultat än vad de har förtjänat. Varberg saknar ett par viktiga pjäser inför denna match då både Book och Lindner saknas. Hur som helst ska Varberg ändå vara klara favoriter på hemmaplan och kan ettan hålla sig under 60% är det en bra spik.

4. Öster - BP 1

Två lag som båda var tippade i toppen inför säsongen men som båda huserar i bottenstriden efter tolv omgångar. Öster har dock varit bättre än vad lagets resultatrad visar och laget har haft en hel del oflyt i flertalet matcher. BP ser däremot riktigt dåliga ut och hade flyt senast när de fick med sig en poäng hemma mot Mjällby. Tung hemmafördel och ettan till 50% tycker jag känns tillräckligt bra för att spikas.

5. Degerfors - Västerås 1

Degerfors har hamnat i en formsvacka men nu tycker jag det ska finnas goda chanser till att studsa tillbaka på hemmaplan mot ett i mitt tycke väldigt svagt Västerås. VSK vann senast hemma mot Frej men spelmässigt ser det inte bra ut och på bortaplan samt gräs kommer det bli tufft att VSK som antagligen får förlita sig på sin målvakt Anton Fagerholm. Ettan till 48% spikas och den ska vara riktigt bra då spelbolagen ger hemmalaget runt 60% chans till seger.

6. Gefle - Sandviken 2

Derby och här är svenska folket verkligen snett på bollen när de streckat Gefle som favoriter till 47% trots att de står som underdogs med runt 30% chans till seger. Sandviken ska vara klart bättre och en minimal hemmafördel ska inte göra Gefle till favoriter. Tvåan här till 27% är riktigt bra då Sandviken ska ha runt 50% chans till seger.

7. Trollhättan - Eskilsminne 1X

Trollhättan går urstarkt och placerar sig på en andraplats efter tolv omgångar och ska nu gå in som klara favoriter mot ett Eskilsminne i kris. Gästerna som var tippade i toppen inför säsongen ligger nu på nedflyttning med endast två vinster efter tio omgångar. Oddsen är därefter men jag tycker 1X ska räcka väldigt långt.

8. Torn - Ljungskile X2

Två lag som krigar strax bakom toppskiktet och kommer säkerligen vara med och kriga om en uppflyttning när säsongen drar ihop sig. Torn ska verkligen inte underskattas och jag tycker de gång på gång slår spelbolagen på fingrarna som ständigt underskattar laget. Men nu väntar en väldigt tuff uppgift när seriens på pappret bästa lag Ljungskile kommer på besök. Inget större spelvärde och en helgardering ligger nära. Men jag utgår från X2.

9. Tvååker - Oskarshamn X2

Många som stirrar sig blinda på tabellen samt hemmafördelen och missar att värdera grundstyrkan i dessa två lag. Oskarshamn är betydligt bättre än sin tabellposition och ska enligt mig vara favoriter mot Tvååker trots bortaplan vilket svenska folket verkligen inte håller med om då Oskarshamn står i låga 26%. X2 här till 51% ska vara riktigt bra.

10. Åtvidaberg - Oddevold X2

Här tycker jag Åtvidaberg blivit lite väl högt streckade och jag håller inte med svenska folket om att Åtvid ska ha över 65% chans till seger trots en fin form, hemmafördel samt ett svagt motstånd. I grunden är det två ganska jämna lag och jag tror på en jämn match här där Oddevold bör få ett lyft med sitt tränarbyte. X2 spelas.

11. Haugesund - Brann 1X

Det skiljer endast två poäng mellan dessa två lag men där Haugesund står på en match mindre spelad och precis som tabellen visar är det två lag som får ses som ganska jämna av inledningen att döma. Brann är dock det bättre laget på pappret men har inte riktigt fått ut maximalt av sin trupp. Haugesund ska iallafall få ett litet favoritskap med sin hemmafördel och även om helgarderingen ligger nära utgår jag från 1X.

12. Venezuela - Peru 2

Copa America drar igång och det brukar vara en väldigt rolig turnering att följa på många olika vis. Turneringen spelas i Brasilien och Venezuela ska alltså inte ha en hemmafördel här vilket folk verkar tro då Venezuela är streckade som favoriter på Stryket trots att de står som underdogs hos spelbolagen vilket ger oss spelvärde på Peru som spikas.

13. Argentina - Colombia X2

Stormöte och inte helt oväntat är Argentina rejält överstreckade och jag hoppas inte folk tror att Argentina har någon hemmafördel. Även om Argentina har ett vassare lag på pappret ska de inte ha över 50% chans till seger i denna match och nu när ettan står i 58% är X2 ett givet val för mig.

Stora raden - 2304kr

 1. Brage - Trelleborg 1
 2. Frej - Dalkurd 1X2
 3. Varberg - Norrby 1
 4. Öster - BP 1X
 5. Degerfors - Västerås 1
 6. Gefle - Sandviken X2
 7. Trollhättan - Eskilsminne 1X
 8. Torn - Ljungskile 1X2
 9. Tvååker - Oskarshamn X2
 10. Åtvidaberg - Oddevold X2
 11. Haugesund - Brann 1X
 12. Venezuela - Peru X2
 13. Argentina - Colombia X2

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Stryktipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-81910

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
13 aug.
02:00
Philadelphia Flyers - Montreal Canadiens
NHL
Spel: Philadelphia Flyers vinner
 
13 aug.
19:00
IK Sirius - Helsingborgs IF
Allsvenskan
Spel: 1 & ö 1,5 mål i matchen
 
13 aug.
19:00
IFK Norrköping - Hammarby IF
Allsvenskan
Spel: BLGM & Peking ö 4,5 hörnor
 
13 aug.
21:00
RB Leipzig - Atletico Madrid
Champions League
Spel: X2 & u 3,5 mål
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Stryktipset Duellen - Semifinal 2

6 augusti 2020

Vi är framme vid den andra och sista semifinalen i Stryktipset Duellen och där gör Andreas Höglund och Daniel Aldemir upp om den sista finalplatsen. Kolla in deras rader och köp ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.32)

6 augusti 2020

Inför varje omgång av Stryktipset plockar Mattias Folkesson och Anders Limpar ut sina bästa spikar och skrällar. Så även till lördagens omgång - som även bjuder på cirka 10 ... Läs mer

Riskfritt spel till Djurgården vs Hammarby

Allsvenskan 6 augusti 2020

SÖNDAG, 9 AUGUSTI: I helgen är det derby i Allsvenskan mellan Djurgården & Hammarby. Till denna match kan du som ny kund hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel på 100 ... Läs mer

Riskfritt spel till Man City vs Real Madrid

Champions League 6 augusti 2020

FREDAG, 7 AUGUSTI: Testa på spelbörsen hos Betfair genom att ta del av ett riskfritt spel till matchen mellan Manchester City och Real Madrid. Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.31)

30 juli 2020

Till lördagens omgång av Stryktipset har Mattias Folkesson och Anders Limpar plockat ut både spikar och skrällar som kan vara bra att ha koll på. Läs mer