Stryktipset idag » Lördag 6 juli » Analys, Tips & Resultat
Speltips Stryktipset » Lördag 6/7

Stryktipset idag 6/7 » Tips, Analys & Förslag

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset på lördag den 6 juli hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Ljungskile

💥 Kupongens skräll

 • Häcken

1. Göteborg - Sundsvall 1

Göteborg fortsätter att tugga på och även om jag tror laget kommer att dippa lite i höst tror jag de ska ha väldigt goda chanser på hemmaplan mot ett Sundsvall som är helt under isen. Sundsvall kommer få en väldigt jobbig höst utan Hallenius och kan ettan hålla sig under 70% tycker jag det är en vettig spik. Utgår från ettan.

2. Kalmar - AIK X2

Kalmar fick sig en rejäl uppvisning av Djurgården senast och ställs nu återigen inför en tuff uppgift förvisso på hemmaplan men mot ett AIK som behöver vinna. Jag tycker Kalmar är bättre än sin tabellposition men jag tror samtidigt laget är mer än nöjda med ett kryss hemma mot AIK. X2 bör räcka bra.

3. Sirius - Östersund 1X

Sirius stod för omgångens skräll senast när de åkte till Norrköping och hämtade hem tre poäng. Nu väntar en enklare uppgift på hemmaplan mot ett formsvagt Östersund. Det skiljer endast en poäng mellan dessa lag efter 13 omgångar och det enda som ska skilja lagen åt inför denna match är Sirius hemmafördel. Inget större spelvärde men jag utgår från 1X.

4. Malmö - Örebro 1

Malmö fortsätter att gå starkt men det är trots allt endast fyra poäng ner till tvåan Djurgården som dessutom har en match mindre spelad. Med det sagt finns det ingen möjlighet för MFF att slappna av och på hemmaplan mot Örebro ska det vara klasskillnad. Örebro som kommer från en svag insats samt förlust hemma mot Helsingborg ska inte kunna stå emot här. Rak etta.

5. Akropolis - Sandviken 1

Akropolis är fullständigt överlägsna i Norrettan denna säsong och står som obesegrade samt en målskillnad på +29 efter 15 omgångar. På hemmaplan är de extremt svårslagna och ett Sandviken som gått knackigt de senaste veckorna ska inte ha några större chanser här. Rak etta given.

6. Forward - Carlstad X2

Viktig match för båda lagen innan uppehållet där Forward behöver vinna för att ta sig ur bottenstriden och Carlstad United behöver vinna för att haka på toppstriden. Det skiljer nio poäng mellan lagen och det ska vara ganska stor klasskillnad mellan dessa lag. Ingen större hemmafördel här och då tycker jag United ska gå in som favoriter. Nu är de streckade som underdogs och då spelas X2.

7. Gefle - Karlstad X2

Liknande situation här som i matchen ovan med enda skillnaden att jag skulle säga att Gefle får en liten större hemmaplansfördel här i.om underlaget. Hur som helst är Karlstad klar bättre och kommer med en fin form och ska i mitt tycke gå in som favoriter här. Nu är Karlstad streckade som underdogs och då spelar jag återigen X2.

8. Rynninge - Sylvia X2

Två lag som var tippade i botten inför säsongen och där Rynninge placerar sig på nedflyttning som förväntat men Sylvia har överraskat som nykomling och placerar sig i mitten av tabellen. Rynninge dras med stora ekonomiska bekymmer och blev rejält överkörda i veckans cupmatch mot Carlstad som slutade med en 0-5 förlust. Jag tycker Rynninge har blivit för stora favoriter på Stryket och X2 spelas. Denna känns oviss.

9. Kristianstad - Ljungskile 2

Vi tar oss till Söderettan där jag tycker vi hittar kupongens bästa spik när tolfteplacerade Kristianstad tar emot serieledarna Ljungskile. Kristianstad kommer förvisso med en fin form med endast en förlust på sina fem senaste men det är inget mot Ljungskile som inte kan sluta förlora. Ettan till 44% känns riktigt bra och bör ligga över 60% i mitt tycke.

10. Tvååker - Landskrona 1X2

Oviss match där oddsen står sig helt jämna för tillfället vilket jag tycker känns korrekt med tanke på att Landskrona ska ses som ett bättre lag men Tvååkers hemmafördel väger upp. Sett till formen är det fördel Tvååker som tog en tung seger senast borta mot Eskilsminne. Men som sagt, väldigt oviss och en helgardering känns som det bästa.

11. Utsikten - Åtvidaberg 1

Utsikten åkte på en snopen förlust senast borta mot Landskrona vilket dock inte är något att skämmas för. Åtvidaberg bör däremot nästan skämmas efter laget två senaste insatser som slutat med en 0-4 förlust borta mot Skövde och senast en 1-2 förlust hemma mot Kristianstad. Det ska vara klar klasskillnad här och med hemmafördelen känns ettan riktigt bra om den kan hålla sig under 60%.

12. Norrköping - Häcken X2

Tillbaka till Allsvenskan där det vankas toppmatch (nästan) när ligasexan Peking tar emot ligafyran Häcken i en match som borde kunna bli underhållande. Norrköping gjorde en riktigt blek insats senast som slutade med en förlust hemma mot Sirius samtidigt som Häcken tog en tung seger hemma mot Hammarby. Jag håller Häcken som det bättre laget och med Norrköpings hemmafördel tycker jag det borde vara relativt jämna odds. Jag håller inte med om Norrköpings favoritskap och X2 spelas.

13. Hammarby - Falkenberg 1

Två formsvaga lag där Bajen nu återigen blev segerlösa senast borta mot Häcken. Spelschemat har förvisso varit tufft och nu måste det vända på hemmaplan mot nästjumbon Falkenberg som dock tog en imponerande trepoängare hemma mot Elfsborg. Men Falkenberg är riktigt svaga på bortaplan och mot ett revanschsuget Bajen ska de inte ha någon chans. Ettan spikas.

Stora raden - 2304kr

 1. Göteborg - Sundsvall 1X
 2. Kalmar - AIK X2
 3. Sirius - Östersund 1X2
 4. Malmö - Örebro 1
 5. Akropolis - Sandviken 1X
 6. Forward - Carlstad X2
 7. Gefle - Karlstad X2
 8. Rynninge - Sylvia X2
 9. Kristianstad - Ljungskile 2
 10. Tvååker - Landskrona 1X2
 11. Utsikten - Åtvidaberg 1X
 12. Norrköping - Häcken X2
 13. Hammarby - Falkenberg 1

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Stryktipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-81910

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
19 okt.
15:15
Leksand - Djurgården
SHL
Spel: Leksand vinner inklusive övertid och straffar
 
19 okt.
15:15
Färjestads BK - Luleå HF
SHL
Spel: FBK -1
 
19 okt.
16:00
Wolverhampton - Southampton
Premier League
Spel: 1
 
19 okt.
16:00
Bournemouth - Norwich
Premier League
Spel: Bournemouthvinst & BLGM
 
19 okt.
16:00
Luton - Bristol City
Championship
Spel: X2 + över 1,5 mål
 
19 okt.
16:00
Bournemouth - Norwich
Premier League
Spel: BLGM Bournemouth vinst
 
20 okt.
15:00
Hammarby - Malmö FF
Allsvenskan
Spel: Över 2,5 mål och båda lagen gör mål
 
20 okt.
15:00
Falkenberg - AIK
Allsvenskan
Spel: Falkenberg över 3,5 hörnor
 
20 okt.
17:30
IFK Norrköping - Kalmar FF
Allsvenskan
Spel: IFK Norrköping -1 (asian handicap)
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Gratisspel på SHL - Spela för 250 kr riskfritt!

SHL 18 oktober 2019

I helgen erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Färjestad - Luleå. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 kr. Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)

Premier League 18 oktober 2019

Landskamperna slut för denna gång och nu väntar engelska matcher på kupongen igen. Dessutom 12 miljoner i jackpot! Låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson ... Läs mer

Vinn 20 000 kr i presentkort - Delta i vår snöboll!

18 oktober 2019

I helgen kör vi igång med en ny snöboll och denna gång maxar vi priset rejält. Denna gång får vinnaren hela 20 000 kr (!) i presentkort. Reglerna är enkla, skapa konto/eller logga ... Läs mer

Riskfritt spel till Man Utd v Liverpool

Premier League 18 oktober 2019

Nu erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Manchester United - Liverpool. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 ... Läs mer

Gratisspel på Brynäs - Oskarshamn!

SHL 16 oktober 2019

Nu erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Brynäs - Oskarshamn. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 kr. Läs mer