Stryktipset idag » Lördag 6 juli » Analys, Tips & Resultat
Speltips Stryktipset » Lördag 6/7

Stryktipset idag 6/7 » Tips, Analys & Förslag

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset på lördag den 6 juli hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Ljungskile

💥 Kupongens skräll

 • Häcken

1. Göteborg - Sundsvall 1

Göteborg fortsätter att tugga på och även om jag tror laget kommer att dippa lite i höst tror jag de ska ha väldigt goda chanser på hemmaplan mot ett Sundsvall som är helt under isen. Sundsvall kommer få en väldigt jobbig höst utan Hallenius och kan ettan hålla sig under 70% tycker jag det är en vettig spik. Utgår från ettan.

2. Kalmar - AIK X2

Kalmar fick sig en rejäl uppvisning av Djurgården senast och ställs nu återigen inför en tuff uppgift förvisso på hemmaplan men mot ett AIK som behöver vinna. Jag tycker Kalmar är bättre än sin tabellposition men jag tror samtidigt laget är mer än nöjda med ett kryss hemma mot AIK. X2 bör räcka bra.

3. Sirius - Östersund 1X

Sirius stod för omgångens skräll senast när de åkte till Norrköping och hämtade hem tre poäng. Nu väntar en enklare uppgift på hemmaplan mot ett formsvagt Östersund. Det skiljer endast en poäng mellan dessa lag efter 13 omgångar och det enda som ska skilja lagen åt inför denna match är Sirius hemmafördel. Inget större spelvärde men jag utgår från 1X.

4. Malmö - Örebro 1

Malmö fortsätter att gå starkt men det är trots allt endast fyra poäng ner till tvåan Djurgården som dessutom har en match mindre spelad. Med det sagt finns det ingen möjlighet för MFF att slappna av och på hemmaplan mot Örebro ska det vara klasskillnad. Örebro som kommer från en svag insats samt förlust hemma mot Helsingborg ska inte kunna stå emot här. Rak etta.

5. Akropolis - Sandviken 1

Akropolis är fullständigt överlägsna i Norrettan denna säsong och står som obesegrade samt en målskillnad på +29 efter 15 omgångar. På hemmaplan är de extremt svårslagna och ett Sandviken som gått knackigt de senaste veckorna ska inte ha några större chanser här. Rak etta given.

6. Forward - Carlstad X2

Viktig match för båda lagen innan uppehållet där Forward behöver vinna för att ta sig ur bottenstriden och Carlstad United behöver vinna för att haka på toppstriden. Det skiljer nio poäng mellan lagen och det ska vara ganska stor klasskillnad mellan dessa lag. Ingen större hemmafördel här och då tycker jag United ska gå in som favoriter. Nu är de streckade som underdogs och då spelas X2.

7. Gefle - Karlstad X2

Liknande situation här som i matchen ovan med enda skillnaden att jag skulle säga att Gefle får en liten större hemmaplansfördel här i.om underlaget. Hur som helst är Karlstad klar bättre och kommer med en fin form och ska i mitt tycke gå in som favoriter här. Nu är Karlstad streckade som underdogs och då spelar jag återigen X2.

8. Rynninge - Sylvia X2

Två lag som var tippade i botten inför säsongen och där Rynninge placerar sig på nedflyttning som förväntat men Sylvia har överraskat som nykomling och placerar sig i mitten av tabellen. Rynninge dras med stora ekonomiska bekymmer och blev rejält överkörda i veckans cupmatch mot Carlstad som slutade med en 0-5 förlust. Jag tycker Rynninge har blivit för stora favoriter på Stryket och X2 spelas. Denna känns oviss.

9. Kristianstad - Ljungskile 2

Vi tar oss till Söderettan där jag tycker vi hittar kupongens bästa spik när tolfteplacerade Kristianstad tar emot serieledarna Ljungskile. Kristianstad kommer förvisso med en fin form med endast en förlust på sina fem senaste men det är inget mot Ljungskile som inte kan sluta förlora. Ettan till 44% känns riktigt bra och bör ligga över 60% i mitt tycke.

10. Tvååker - Landskrona 1X2

Oviss match där oddsen står sig helt jämna för tillfället vilket jag tycker känns korrekt med tanke på att Landskrona ska ses som ett bättre lag men Tvååkers hemmafördel väger upp. Sett till formen är det fördel Tvååker som tog en tung seger senast borta mot Eskilsminne. Men som sagt, väldigt oviss och en helgardering känns som det bästa.

11. Utsikten - Åtvidaberg 1

Utsikten åkte på en snopen förlust senast borta mot Landskrona vilket dock inte är något att skämmas för. Åtvidaberg bör däremot nästan skämmas efter laget två senaste insatser som slutat med en 0-4 förlust borta mot Skövde och senast en 1-2 förlust hemma mot Kristianstad. Det ska vara klar klasskillnad här och med hemmafördelen känns ettan riktigt bra om den kan hålla sig under 60%.

12. Norrköping - Häcken X2

Tillbaka till Allsvenskan där det vankas toppmatch (nästan) när ligasexan Peking tar emot ligafyran Häcken i en match som borde kunna bli underhållande. Norrköping gjorde en riktigt blek insats senast som slutade med en förlust hemma mot Sirius samtidigt som Häcken tog en tung seger hemma mot Hammarby. Jag håller Häcken som det bättre laget och med Norrköpings hemmafördel tycker jag det borde vara relativt jämna odds. Jag håller inte med om Norrköpings favoritskap och X2 spelas.

13. Hammarby - Falkenberg 1

Två formsvaga lag där Bajen nu återigen blev segerlösa senast borta mot Häcken. Spelschemat har förvisso varit tufft och nu måste det vända på hemmaplan mot nästjumbon Falkenberg som dock tog en imponerande trepoängare hemma mot Elfsborg. Men Falkenberg är riktigt svaga på bortaplan och mot ett revanschsuget Bajen ska de inte ha någon chans. Ettan spikas.

Stora raden - 2304kr

 1. Göteborg - Sundsvall 1X
 2. Kalmar - AIK X2
 3. Sirius - Östersund 1X2
 4. Malmö - Örebro 1
 5. Akropolis - Sandviken 1X
 6. Forward - Carlstad X2
 7. Gefle - Karlstad X2
 8. Rynninge - Sylvia X2
 9. Kristianstad - Ljungskile 2
 10. Tvååker - Landskrona 1X2
 11. Utsikten - Åtvidaberg 1X
 12. Norrköping - Häcken X2
 13. Hammarby - Falkenberg 1

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Stryktipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-81910

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
1 juni
12:00
CR4ZY - Giants
CS:GO
Spel: Gigants vinnare
 
1 juni
17:00
FC Minsk - Slutsk
Fotboll
Spel: Över 10.5 hörnor
 
1 juni
19:00
FC Brno - Dukla Praha
Fotboll
Spel: Båda lagen gör mål + över 2.5
 
1 juni
20:30
FC Köln - Leipzig
Bundesliga
Spel: Köln över 4.5 hörnor
 
1 juni
21:00
Jamie Hughes vs. Jose de Sousa
Dart
Spel: Jose de Sousa -1.5 HC
 
2 juni
19:15
Vitality - NiP
CS:GO
Spel: Vitality vinnare
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Ta del av riskfria pengar på Trav & Jägersro

1 juni 2020

TISDAG - Riskfritt spel i Jägersro. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

250 kronor riskfritt på Trav i Visby

MÅNDAG - Riskfritt spel i Visby. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

De vinner allsvenskan - enligt spelbolagen!

Allsvenskan 29 maj 2020

Allsvenskan har fått grönt ljus att återupptas. Tidigast 14 juni kan vi se våra lag spela igen men redan nu vet vi hur favoriterna till serieseger ser ut. Ta del av listan här och ... Läs mer

Helgens trippel med Bundesligadominans!

Bundesliga 29 maj 2020

Vår expert Jonas Weimer går väldigt bra på hemsidan och har träffat 16 av de senaste 20 speltipsen. Vi har bett vår tipster sätta ihop en trippel åt oss från Europas öppnade ligor ... Läs mer

Superodds på Dormund mot Schalke! 10 x pengarna!

Bundesliga 13 maj 2020

LÖRDAG - Fantastiska nyheter! Bundesliga är tillbaka denna fina helg! Och med det följer även trevliga kampanjer från Unibet. Här kommer en man absolut inte vill missa, eller vad ... Läs mer