Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.1)

Övrigt 8 januari 2024

Vecka ett har passerat och det innebär att vi ska genomföra årets första veckosummering på Bettingstugan.se. Här utser vi tre speltips från föregående vecka som får lite extra uppmärksamhet och detta i form av "veckans bank", "veckans bad beat" och sist men inte minst "veckans flax".

Spelbolag i fokus just nu

Betinia

upp till 1500 SEK i ett gratisspel


✍ Så här summerar vi vecka 1 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Ryggareken

Ryggareken

På årets första dag blickade Ryggareken mot Ewood Park och mötet mellan Blackburn och Rotherham i The Championship. I motiveringen till det speltips som placerades kunde man läsa följande:
- Med tanke på respektive lags form så finns det en chans att detta blir en jämnare match än oddsättarma förutsäger. Men med Tomasson som kämpar för sitt jobb på Ewood Park tror vi att hans spelare kommer att kliva fram och vinna den här matchen ändå.

Resultatet? 2-2! Och då hade vi 1-1 redan i halvtid så spelet var grönt tidigt då båda lagen hade varsin boll i nät med 31 minuter spelade, men målfesten slutade inte där utan de fortsatte på den inslagna vägen och gjorde sedan ett mål till vardera i halvlek nummer två, så det här speltipset tar plats som veckans bank med stil.

Match: Blackburn - Rotherham
Speltips: BLGM (båda lagen gör mål)
Resultat:
2-2
Odds:
1.74
Spelbolag: Pinnacle (hämta bonus här!)

Sammie Szmodics i Blackburn presenterade sig som malskytt i 2 2 matchen

Sammie Szmodics i Blackburn presenterade sig som målskytt i 2-2-matchen.

😱 Veckans Bad Beat
SpelTorsten

SpelTorsten

På Mapei Stadium skulle Sassuolo ta emot Fiorentina och detta i en på förhand tuff hemmamatch där de slog ur underläge. Fiorentina var med det sagt knappa favoriter och många trodde nog på en målrik och spännande match, men där gick man bet, åtminstone på målen.

Hemmalaget gjorde matchens enda mål i matchminut nio och det genom Andrea Pinamonti som gjorde sitt sjunde Serie A-mål för säsongen.

Speltipset som fanns på Bettingstugan.se inför denna match var att anfallaren Domenico Berardi skulle få iväg över 2,5 skott, men med tanke på det tidiga ledningsmålet blev matchbilden något påverkad och Berardi lämnade matchen med två skott samt utbytt i matchminut 81.

Match: Sassuolo - Fiorentina
Speltips:
Berardi över 2.5 skott
Resultat:
1-0
Odds:
1.78
Spelbolag: X3000 (hämta bonus här!)

Domenico Berardi i Sassauolo

Berardi fick iväg två skott, men det krävdes ytterligare ett för det här speltipset från SpelTorsten.

🤞 Veckans Flax
Behar Hajra

Behar Hajra

Juventus klev in i bortamötet med Salernitana som favoriter, men det började inget vidare för deras del. Hemmalaget gjorde matchens första mål och gick till pausvila med en 1-0-ledning.

I den andra halvleken fick de dock Giulio Maggiore utvisad redan i matchminut 53 då han ådrog sig sitt andra gula och därefter var det i princip "Juve" för hela slanten.

Totalt hade Juventus ett bollinnehav på 80% i den andra halvan av matchen och där kom de också upp i 13 målchanser. 1-1-målet kom av 20 årige Samuel Iling Junior i matchminut 65, men sedan dröjde det fram till minut 91 innan Dusan Vlahovic gjorde det förlösande segermålet.

Match: Salernitana - Juventus
Speltips: Juventus att vinna + över 1,5 mål
Resultat:
1-2
Odds:
1.70
Spelbolag:
Bet365 (hämta bonus här!)

Dusan Vlahovic Juventus firar ett mal

Dusan Vlahovic blev matchvinnare för Juventus på Stadio Arechi där han avgjorde matchen på tilläggstid.

Fem spelbolag som rekommenderas just nu

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. upp till 1500 SEK i ett gratisspel

  2. 100% upp till 500 SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!

  3. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

  4. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  5. 100% upp till 500 SEK