Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.10)

Övrigt 11 mars 2024

Vecka tio är passerad och det innebär att vi i vanlig ordning ska summera spelveckan som vi lagt bakom oss. Det är tre speltips som får lite extra uppmärksamhet och den här gången är speltipsen hämtade från tre olika tipsters och dessutom tre olika ligor.

Rekommenderade spelbolag just nu

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. 100% upp till 1000 SEK

  2. 100% upp till 500 SEK

  3. 100% upp till 500 SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!

  4. 100% upp till 500 SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!

  5. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

Så här summerar vi vecka 10 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Mattias Åkesson

Mattias Åkesson

Veckans Bank föregående vecka hittar vi i svårtippade NHL. Världens bästa hockeyliga är inte lätt att betta på, men här visade vår tipster riktig fingertoppskänsla när han prickade in en rak vinnare i TD Garden.

Boston Bruins tog emot Pittsburgh Penguins och här satte Åkesson rubriken "Boston vinner mot formsvagt Pittsburgh" - och det fick han rätt i. Matchresultatet blev 5-1 till hemmalaget, men synar man skottstatistiken så vann Penguins den kategorin med 39-23, men vad hjälpte det?

Linus Ullmark i hemmalaget storspelade och Boston vann inte bara matchen, de vann med fyra måls marginal så den raka ettan blev ett riktigt fynd till 1.89 gånger insatsen.

Match: Boston Bruins - Pittsburgh Penguins
Speltips:
Boston Bruins som matchvinnare
Resultat:
5-1
Odds:
1.89
Spelbolag:
LeoVegas (hämta bonus här!)

Boston Bruins jublar efter en trygg hemmaseger

Boston Bruins jublar efter en trygg hemmaseger i TD Garden mot Pittsburgh Penguins.

😱 Veckans Bad Beat
SpelTorsten

SpelTorsten

Från fantastiska Premier League hade "SpelTorsten" hittat ett överspel som han högg tidigt till oddset 1.90 i mötet mellan Crystal Palace och Luton Town.

När matchen på Selhurst Park väl skulle sparka igång var speltipset nere i 1.76 och det började bra då Jean-Philippe Mateta levererade matchens första mål redan efter elva minuter, men därefter var det stiltje med målskyttet lite för länge.

Luton Town kvitterade till 1-1 i 96'e matchminuten och tog en kanske ack så viktig poäng i slutändan, men Crystal Palace hade 21-8 i målchanser och det fanns ett par lägen tidigare i matchen som borde gett mål och då hade det helt klart varit puls på speltipset, men det ville sig inte den här gången, även om tipset i sig var riktigt vasst med tanke på vilket odds det stängde till.

Match: Crystal Palace - Luton Town
Speltips:
Över 2,5 mål
Resultat:
1-1
Odds:
1.90
Spelbolag: Expekt (hämta bonus här!)

Jean Philippe Mateta firar sitt mal mot Luton Town

Jean-Philippe Mateta firar sitt mål mot Luton Town.

🤞 Veckans Flax
Johan Videll

Johan Videll

Under fredagskvällen hade "JV" hittat ett spelbygge från Bundesliga och matchen i fokus spelades på MHPArena där succélaget Stuttgart skulle ta emot FC Union Berlin.

Speltipset som snickrades ihop här landade på total oddset 1.67 och det löd alltså att Stuttgart skulle leverera som minst en poäng samtidigt som matchen skulle leverera minim två mål och sju hörnor.

Hur det gick? Stuttgart fixade målen (och poängen) genom en 2-0-seger, men det såg länge ut som att speltipset skulle gå på nit då det inte levererades hörnor som planerat, men inte då!

I matchminut 93 löste hemmalaget en dubbelhörna och tack vare de två så fick matchen de sju hörnor som behövdes för grönt speltips, men det var på det berömda håret den här.

Match: VfB Stuttgart - FC Union Berlin
Speltips: 1X + över 1,5 mål + över 6,5 hörnor
Resultat:
2-0 (4-3 i hörnor)
Odds:
1.67
Spelbolag:
ComeOn (hämta bonus här!)

Segerjubel for Stuttgart

Stuttgart segerjublar i Bundesliga.