Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.11)

Övrigt 18 mars 2024

Det är måndag igen och då ska vi i vanlig ordning ge er en veckosummering av föregående vecka. Vi ser tillbaka på spelveckan som varit och lyfter fram tre olika speltips som tar plats under rubrikerna "Veckans bank", "Veckans bad beat" och sist men inte minst "Veckans flax". Trevlig läsning!

Rekommenderade spelbolag just nu

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. 100% upp till 500 SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!

  2. upp till 1500 SEK i ett gratisspel

  3. 150 SEK utan insättning!

  4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

  5. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

Så här summerar vi vecka 11 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Ryggareken

Ryggareken

På Stamford Bridge tog Chelsea emot Leicester City i kvartsfinal av FA Cupen under söndagen. Hemmalaget gick till halvtidsvila med 2-0, men i matchminut 51 kom reduceringen genom ett mycket märkligt självmål och bara elva minuter senare hade Leicester även kvitterat till 2-2, men redan vid reduceringen var det här speltipset grönt.

Ryggareken hade nämligen hittat vasst odds på att båda lagen skulle göra mål och la till över 2,5 mål i matchen. Slutresultatet? 4-2 till Chelsea efter två ytterligare sena mål där 3-2 kom i 92'a och sedan 4-2 i 98'e och därmed löste sig över 2,5 mål och båda lagen gör mål med stil.

Veckans bank den här veckan är alltså från FA Cupen där målen letade sig in precis enligt plan och det här fina speltipset gav hela 1.98 gånger pengarna dessutom!


Match:
Chelsea - Leicester
Speltips: Över 2,5 mål + båda lagen gör ål
Resultat:
4-2
Odds:
1.98
Spelbolag:
ComeOn (hämta bonus här!)

Chelsea maljubel pa Stamford Bridge

Chelsea fick måljubla hela fyra gånger i kvartsfinalen av FA Cupen mot Leicester på Stamford Bridge.

😱 Veckans Bad Beat
David Dabeskovic

David Dabeskovic

Under lördagskvällen satt David Dabeskovic på ett kortspel från Estadio San Mamés. Athletic Bilbao gästades av Alaves och här var det främst hemmalaget som spelade för tre viktiga poäng i deras kamp om att förbli ett Champions League-lag.

Poängen? De tog hemmalaget hand om genom en 2-0-seger, men speltipset var att matchen skulle ge över 4,5 kort totalt. Vi fick se en första halvlek utan ett enda kort här, men det var i den som hemmalaget gjorde målen i matchen, men innan det hade även Alaves kostat på sig en straffmiss.

I den andra halvleken kom sedan korten, men det stannade retligt nog bara på fyra gula, så det här speltipset var tyvärr bara nära till slut.

Match: Bilbao - Alaves
Speltips:
Över 4,5 kort
Resultat:
2-0 (1-3 i antal kort)
Odds:
1.75
Spelbolag: Speedybet (hämta bonus här!)

La Liga kortspel

Domaren på Estadio San Mamés under lördagen delade ut ett kort för lite...

🤞 Veckans Flax
Mirza Skornja

Mirza Skornja

För andra gången i den här veckosummeringen blickar vi tillbaka mot La Liga där vi även hämtar "Veckans flax". Matchen i fokus spelades mellan Mallorca - Granada på Estadi Mallorca Son Moix och här satt vår tipster på rak hemmaseger.

Oddset? 1.87 gånger insatsen på Mallorca-seger vi rekandet och vid stängning hade det sjunkit ed ca 7-8 punkter. Resultatet då? Jo då, Mallorca vann med bästa tänkbara resultat, det vill säga 1-0 och då refererar vi till Marcus Birro som avgudar 1-0-segrar.

Matchens enda mål gjordes fem minuter från slutet, det vill säga i matchminut 85 och det målet satt långt inne då hemmalaget levererade 18 målchanser jämfört med gästernas åtta och vad gäller skott på mål blev det 8-3 till Mallorca, men de hade svårt att få bollen i nät tills Antonio Raillo slutligen bröt dödläget i matchen och frälste hemmalaget.

Match: Mallorca - Granada
Speltips: Mallorca att vinna matchen
Resultat:
1-0
Odds:
1.87
Spelbolag:
Bethard (hämta bonus här!)

Mallorca och Antonio Raillo

Mallorca fick slutligen segerjubla mot Granada efter att Antonio Raillo gjort matchens enda mål i slutet av matchen.

Sportbonus:

Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

Omsättningskrav: 0x bonussumma Lägsta odds: 1.50 Bonuskod: Ingen kod