Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.12)

Övrigt 25 mars 2024

Måndag innebär veckosummering. Här och nu ska vi presentera tre speltips som placeras in under respektive rubrik som i vanlig ordning är "Veckans bank", "Veckans bad beat" och "Veckans flax", trevlig läsning!

Rekommenderade spelbolag just nu

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Upp till 1500 SEK gratisspel

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 2. 100% upp till 500SEK

  18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

 3. Upp till 500 SEK gratisspel

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

  Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

 5. 100% upp till 1000 SEK

Så här summerar vi vecka 12 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Mirza Skornja

Mirza Skornja

På Cardiff City Stadium tog Wales emot Finland i EM-kvalet och här satt Campione på en glasklar idé som löd att hemmanationen skulle gå segrande ur matchen - och det fick han rätt i, med stil dessutom!

Wales inledde målskyttet redan efter tre minuters spel genom Southampton-spelaren David Brooks och i 38'e gjorde Neco Williams 2-0, men innan halvtid hann Finland reducera till 2-1 genom Teemu Pukki (vem annars?), men i den andra halvleken var det Wales som fortsatte måla och 3-1 kom redan i 47'e och sedan kom också 4-1 i 86'e.

Speltipset här löd att Wales skulle vinna matchen och det till finfina 1.90 gånger insatsen och när det rann iväg till en tremålsseger är det bara tacka och ta emot för ett fint speltips från EM-kvalet där Wales resa mot Tyskland rullar vidare.

Match:
Wales - Finland
Speltips: Wales att vinna matchen
Resultat:
4-1
Odds:
1.90
Spelbolag:
Bethard (hämta bonus här!)

Wales tackar publiken EM kval

Wales tackar publiken efter segern i EM-kvalet mot Finland.

😱 Veckans Bad Beat
Jonas Harrysson

Jonas Harrysson

I den tredje och direkt avgörande åttondelsfinalen mellan Luleå och Örebro uppe i Norrbotten hade Jonas Harrysson sin bild klar över huruvida matchen skulle sluta, nämligen med seger för Luleå.

Där gick han bet då vi bjöds på en 0-0-match, men detta var sannerligen en match som hemmalaget borde avgjort tidigare än i förlängning då de exempelvis tog hem skotten i matchen med förkrossande 33-12, men några mål blev det inte under ordinarie speltid.

Retligt nog kom avgörandet, såklart från hemmalagets sida, sedan i förlängningen och det innebar att Luleå tog steget vidare till kvartsfinal, men dessvärre för Harrysson fick denna rek rättas rött.

Match: Luleå HF - Örebro Hockey
Speltips:
Luleå HF att vinna matchen (ord. speltid)
Resultat:
0-0 (1-0 efter förlängning)
Odds:
1.73
Spelbolag: Bet365 (hämta bonus här!)

Luleas Erik Gustafsson jublar efter attondelsfinal tre i SHL mellan Lulea och Orebro

Luleås Erik Gustafsson med lagkamraterna i bakgrunden jublar efter åttondelsfinal tre i SM-slutspelet mellan Luleå - Örebro.

🤞 Veckans Flax
Johan Videll

Johan Videll

I grannlandet Finland är det också slutspelstider som råder i hockeysammanhang och här hade JV hittat ett speltips inför rond ett i kvartsfinalen mellan Tappara - TPS Turku.

Speltipset var att hemmalaget skulle vinna, vilket de också gjorde och det med 4-1, men när man synar statistiken från matchen så var detta långt ifrån glasklart.

TPS Turku tog till exempel hem skottstatistiken i matchen med 36-23 och lägg därtill 12-8 i skott utanför mål för till gästernas "fördel", men att det då ändå var Tappara som levererade målen känns kanske inte fullt rättvist, men grönt spel vart det i alla fall och det tackar vi för!

Match: Tappara - TPS Turku
Speltips: Tappara att vinna matchen
Resultat:
4-1
Odds:
1.77
Spelbolag:
Bethard (hämta bonus här!)

Tappara fans

Glada miner på publiken som fick se sitt lag ta en (oförtjänt?) seger i första kvartsfinalen mot TPS Turku.

Sportbonus:

100% upp till 500 SEK

Omsättningskrav: 10x bonussumma Lägsta odds: 1.50 Bonuskod: Ingen kod