Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.14)

Övrigt 8 april 2024

Första veckan i april är till ända och det är måndag igen, vilket i sin tur innebär veckosummering! Vi lyfter enligt tradition fram tre speltips från föregående vecka och dessa placeras under rubrikerna "veckans bank", "veckans flax" och givetvis har vi även ett "veckans bad beat" även på denna lista.

Topp 5 spelbolag just nu

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  2. 100% upp till 500SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

  3. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

  5. 100% upp till 500 SEK

Så här summerar vi vecka 14 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Ryggareken

Ryggareken

Under lördagskvällen stod Amex Stadium i fokus där det vankades Premier League-match mellan Brighton - Arsenal och här satt vår tipster på ett fint speltips till över dubbla degen.

Arsenal åkte till Brighton som tämligen klara förhandsfavoriter och då gästerna mäktade med hela 20 målchanser jämfört med hemmalaget som kom upp i tio, där Arsenal även fixade sju skott på mål jämfört med Brightons två, så kan man med facit i hand säga att det var befogat också.

Speltipset? Att Arsenal skulle vinna matchen och att det inte skulle bli över 4,5 mål. Med ett 3-0-resultat där målen som gjordes kom i matchminut 33, 62 och sedan 86 så kan man säga att gästerna hade den här matchen som i en liten ask och trots gott om målchanser var det inte nära att dra iväg målmässigt heller i och med att 3-0-målet kom så sent som det gjorde så det här speltipset satt riktigt läckert till vasst odds också!

Match: Brighton - Arsenal
Speltips: Arsenal + under 4,5 mål
Resultat:
0-3
Odds:
2.03
Spelbolag:
Coolbet (hämta bonus här!)

Arsenal firar efter 3 0 seger mot Brighton

Arsenal firar efter 3-0-segern mot Brighton.

😱 Veckans Bad Beat
Johan Videll

Johan Videll

Fredagskvällen hade finfin Ligue 1-match att erbjuda och det från Stade Pierre-Mauroy. Lille tog emot Marseille och här satt "JV" på ett spelbygge som byggde på att hemmalaget skulle mäkta med att ta poäng samt att det skulle rassla in sju hörnor eller mer.

Lille, de gjorde jobbet genom att vinna matchen med 3-1 där alla fyra mål i matchen gjordes i halvlek nummer två. Hörnorna då, hur gick det där? Retligt nog så stannade den statistiken på fyra för hemmalaget och blott två för gästerna, så det blev en ynka hörna för lite.

Detta trots att matchens sjätte hörna kom i matchminut 65 och då hade Lille "bara" en 1-0-ledning, så med tanke på ställning och skede i matchen så kan man tycka att det här spelbygget borde varit värt ett något bättre öde.

Match: Lille - Marseille
Speltips:
1X + över 6,5 hörnor
Resultat:
3-1
Odds:
1.62
Spelbolag: Casumo (hämta bonus här!)

Ligue 1 horna

En hörnspark, det var vad som saknades i Vidells spelbygge från mötet mellan Lille - Marseille under fredagskvällen.

🤞 Veckans Flax
Jonas Harrysson

Jonas Harrysson

I Madison Square Garden var New York Rangers förhandsfavoriter inför nedsläpp mot New Jersey Devils och här satt Jonas Harrysson på ett speltips som löd att hemmalaget skulle leverera - och det började bra då de tog hem första perioden med 2-0, men i den andra var det uppförsbacke.

2-0 blev till 2-3 och det innebar att NY Rangers var tvungna att vinna sista perioden med två puckar, vilket de också lyckades med och det slutade väl för Harrysson som fick se Rangers vinna med 4-3 då de först kvitterade till 3-3 fem minuter in i tredje perioden och sedan kom också 4-3-målet i powerplay med 15:03 på klockan.

Raka ettan här betalde 1.93 och den hittade hem med minsta möjliga marginal, men det var utan tvekan en välförtjänt seger för Rangers som till exempel vann skottstatistiken i matchen med 41-20.

Match: New York Rangers - New Jersey Devils
Speltips: NY Rangers att vinna matchen
Resultat:
4-3
Odds:
1.93
Spelbolag:
pinnacle (hämta bonus här!)

Glada miner hos NY Rangers som hittade ett satt att vinna mot New Jersey

Glada miner hos NY Rangers som hittade ett sätt att vinna mot New Jersey.