Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Bettingstugans Veckosummering (v.15)

Övrigt 15 april 2024

Ny vecka innebär nya möjligheter, men här och nu ska vi summera föregående vecka gällande tre speltips i fokus. Detta gör vi genom att kategorisera dem under rubrikerna "Veckans bank", "Veckans flax" och givetvis hittar vi även ett "Veckans bad beat".

Topp 5 spelbolag just nu

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  2. 100% upp till 500SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

  3. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

  5. 100% upp till 500 SEK

Så här summerar vi vecka 15 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Mattias Åkesson

Mattias Åkesson

Från svårspelade NHL hade Mattias Åkesson hittat ett speltips och det i American Airlines Center där Dallas Stars tog emot Seattle Kraken under lördagskvällen svensk tid.

Speltipset här löd att Seattle skulle leverera en seger, och det gjorde också och det med två puckars marginal med facit i hand, men faktum är att det aldrig var någon ko på isen. Dallas öppnade målskyttet precis i slutskedet av första perioden då 1-0-målet kom med 19:57 på klockan. I period två gjorde de 2-0 19:23, men då ska vi också säga att de bommade en straff i dryga tio minuter tidigare.

Väl i period tre kom också 3-0 och det med 12:23 på klockan och därefter kändes det rätt så avgjort. Seattle piffade dock till siffrorna genom att reducera till 3-1, men roligare än så blev det inte och Dallas tog med facit i hand en stabil seger inför ögon på hemmapubliken.

Match: Dallas - Seattle
Speltips: Dallas vinner
Resultat:
3-0
Odds:
1.71
Spelbolag:
Expekt (hämta bonus här!)

Dallas mot Seattle NHL

Dallas fick segerjubla mot Seattle på hemmais, precis som planerat.

😱 Veckans Bad Beat
Andreas Stenberg

Andreas Stenberg

Under tisdagskvällen ställdes Southampton mot Coventry i The Championship. Hemmalaget bar på favoritskapet i den här matchen, men vår tipster i Andreas Stenberg var inne på att gästerna skulle få med sig poäng och det var också nära att så blev fallet.

Redan efter tio minuters spel hade gästerna chansen att öppna målskyttet på straffspark, men den förvaltades inte så väl av amerikanen Haji Wright. Istället gjorde Southampton 1-0 bara åtta minuter senare och därefter kom också 2-0 i matchminut 38.

I halvlek nummer två löste dock Coventry en reducering till 2-1 genom Jake Bidwel, men fler mål kom aldrig och tyvärr för Stenberg blev det "bara nära" på det här speltipset till ett riktigt läckert odds.

Match: Southampton - Coventry
Speltips:
X2 (Coventry eller oavgjort)
Resultat:
2-1
Odds:
2.23
Spelbolag: LeoVegas (hämta bonus här!)

Southampton Coventry

Coventry var nära att leverera i en tuff bortamatch mot Southampton.

🤞 Veckans Flax
Johan Videll

Johan Videll

SM-slutspelet i ishockey är i full gång och i Skellefteå Kraft Arena hade Skellefteå AIK möjligheten att göra Rögle BK sällskap till SM-final, men den chansen förvaltades inte.

Frölunda var riktigt, riktigt bra i två perioder, men då ska vi också tillägga att SAIK gjorde två mycket svaga perioder. I period tre skedde dock en scenförändring. SAIK hämtade upp 0-3-underläge till 3-3, men i förlängningen som väntade var det Frölunda som avgjorde och nu väntar match sex i Scandinavium.

Speltipset som vår tipster hade här var att Rickard Hugg skulle producera över 0,5 poäng i matchen, vilket han också gjorde, men kanske inte riktigt som planerat. Han fick nämligen pucken på sig vid 3-3-målet som Filip Sandberg slog in på volley. Målet videogranskades, men Sandberg hade koll och sa i tv-intervju efter period tre att han väntade in pucken och Hugg fick den där poängen som behövdes för grönt speltips!

Match: New York Rangers - New Jersey Devils
Speltips: NY Rangers att vinna matchen
Resultat:
4-3
Odds:
1.93
Spelbolag:
pinnacle (hämta bonus här!)

Skelleftea AIK Frolunda HC SM slutspel

Hugg fick en puck på sig precis innan 3-3-målet och därmed levererade han en (oplanerad) assist!