Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.16)

Övrigt 22 april 2024

Måndag innebär veckosummering och den här veckan är inget undantag! Vi blickar tillbaka på föregående vecka och hittar tre speltips från våra tipsters om förtjänar lite extra uppmärksamhet och dessa placerar vi ut under rubrikerna som ni har stenkoll på vid det här laget!

Topp 5 spelbolag just nu

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  2. 100% upp till 500SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

  3. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

  5. 100% upp till 500 SEK

Så här summerar vi vecka 16 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Andreas Stenberg

Andreas Stenberg

The Championship hade "lunchmatch" på Ewood Park under söndagen och här hade Stenberg hittat ett speltips som löd att båda lagen skulle göra mål i matchen - och det fick han rätt i.

Blackburn klev in i matchen som knappa favoriter, men det var gästerna som öppnade målskyttet i matchen och det redan efter sex minuters spel. Därefter dröjde det hela tre minuter innan hemmalaget hade kvitterat, så i matchminut nio hade vi 1-1 och det här speltipset var grönt.

1-1 stod sig sedan hela första halvleken ut, men i den andra halvan löste gästerna ytterligare två mål i matchen, varpå deras 3-1-mål i matchminut 64 var ett självmål från Blackburn så gästerna tog en kanske något överraskande 3-1-seger, men sak samma när speltipset löd att båda lagen skulle måla och det löste de ju tämligen omgående så här var det ingen större dramatik gällande speltipset!

Match: Blackburn - Sheffield Wednesday
Speltips: Båda lagen gör mål (BLGM)
Resultat:
1-33
Odds:
1.76
Spelbolag:
Expekt (hämta bonus här!)

Blackburn malar

Tidiga mål på Ewood Park under söndagen gav Stenberg ett grönt spel utan något större drama.

😱 Veckans Bad Beat
SpelTorsten

SpelTorsten

Från tyska Bundesliga hade SpelTorsten satt ihop ett trevligt spelbygge inför mötet mellan Hoffenheim - Borussia Mönchengladbach. Speltipset i fråga löd så här: Båda lagen gör mål & Hoffenheim över 1.5 kort och ja, det var nära med korten, men målen, de satt som ett smäck!

Hemmalaget vann nämligen matchen med 4-3, så båda lagen att göra mål var inget problem, men så var det också det där med korten där gästerna skulle få åtminstone två kort... Så här skrev tipstern själv i sin kommentar gällande rättningen av spelet:

- Denna var märklig, det kom upp ett gult kort på Beier innan han blev utbytt, sen togs kortet bort och Hoffenheim slutar på ett kort. Jag fick rättat vinst på Coolbet i Norge men på Betsson blev den rättad som förlust. Alla sidor inkl Opta hade kortet men ändrade sen =/ Surt sa räven på en match som hade alla förutsättningar att lyckas.

Match: Hoffenheim - Borussia Mönchengladbach
Speltips:
Båda lagen gör mål & Hoffenheim över 1.5 kort (1-3 i kort)
Resultat: 4-3
Odds:
1.95
Spelbolag: Bethard (hämta bonus här!)

Hoffenheim Bundesliga

Ett kort för lite på hemmalaget blev utfallet den här gången.

🤞 Veckans Flax
Johan Videll

Johan Videll

På Stade Vélodrome i Marseille hittar vi veckans kanske mest turliga gröna speltips och detta från "JV" som satt på över 4,5 kort i mötet mellan Marseille - Benfica i Europa League-kvartsfinalen.

I halvtid hade vi 1-1 i kort och 0-0 i mål. Det innebar fördel Benfica som åkte till den här bortamatchen med en 2-1-ledning från hemmamatchen. Men, i den andra halvleken tog Marseille ledningen och det genom ett 1-0-mål i matchminut 79. Innan det hade Benfica fått ett kort till, så vi stod på tre kort i matchen inför sista tio - och fler såg det inte ut att bli.

Men, i matchminut 89 kom det till slut två förlösande kort och detta i form av dubbla varningar på Marseille-spelare. Amine Harit fick ett kort för hårt spel och i samma minut gick det även ett gult kort till Samuel Gigot, så över 4,5 kort i matchen satt med minsta möjliga marginal i matchens slutskede. Sedan kom förvisso två kort i förlängningen, men det hade inte hjälpt speltipset i och med att det är ordinarie speltid som gäller, men det gick vägen ändå, något turligt ska tilläggas!

Match: Marseille - Benfica
Speltips: Över 4,5 kort
Resultat:
1-0 (2-0 efter straffar) och 3-2 i kort (ord. speltid)
Odds:
1.80
Spelbolag:
Betfair (hämta bonus här!)

Marseille Benfica gult kort

Korten som behövdes på Stade Vélodrome kom tillslut, men det var på håret då det blev dubbla kort till Marseille i matchminut 89.