Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.18)

Övrigt 6 maj 2024

Vi kliver in in i en ny vecka och det innebär att det är dags för veckosummering igen. Det är i vanlig ordning tre speltips som lyfts fram och detta under rubrikerna "Veckans bank", "Veckans bad beat" och sist men inte minst, "Veckans flax".

Topp 5 spelbolag just nu

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  2. 100% upp till 500SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

  3. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

  5. 100% upp till 500 SEK

Så här summerar vi vecka 18 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Mirza Skornja

Mirza Skornja

Veckans bank finner vi på Estadio Municipal de Montilivi där det spelades La Liga-fotboll under lördagskvällen. Girona tog emot FC Barcelona och här löd speltipset att vi skulle få se mål från båda lagen, men också flera mål i matchen och ja, det här blev en riktig fullträff!

Båda lagen att göra mål hade vi checkat av redan efter fyra minuters spel. I matchminut tre gjorde "Barca" 0-1 genom Andreas Christensen och bara minuten därpå hade hemmalaget kvitterat till 1-1 genom Artem Dovbyk som jagar seger i skytteligan. Sedan dröjde det dock fram till matchminut 46 innan spelet var i hamn och då gjorde Robert Lewandowski 2-1-målet på straffspark och speltipset var i hamn.

I den andra halvleken fortsatte det trilla in mål, men det endast från ett av lagen då Girona stod för en mäktig andra halva och gick ifrån till en 4-2-ledning, vilket också blev slutresultatet, så det här speltipset hittade hem med marginal och redan med halva matchen spelad dessutom!

Match: Girona - Barcelona
Speltips: Båda lagen gör mål + över 2,5 mål
Resultat:
4-2
Odds:
1.70
Spelbolag:
Coolbet (hämta bonus här!)

Girona firar

Glada miner på Estadio Municipal de Montilivi efter 1-2 i halvtid blev 4-2 efter full tid.

😱 Veckans Bad Beat
Johan Videll

Johan Videll

Östersund tog emot Örebro på hemmaplan och här var det upplagt för hemmaseger, åtminstone sett till oddsraset som skedde på ÖFK som vid avspark var tämligen klara favoriter i matchen.

Speltipset? Det var att det skulle som minst bli poäng till Östersund på Jämtkraft Arena och det fixade dem då matchen slutade 1-1 efter att ÖSK kvitterat på straffspark fyra minuter från slutet, men sedan var det också det där med hörnorna.

"JV" satte ihop ett spelbygge som löd 1X efter full tid och över 8,5 hörnor i matchen och det såg bra ut då Östersund öppnade målskyttet redan efter tre minuter samtidigt som vi gick till halvtidsvila med 3-3 i hörnor, men i den andra halvan levererades endast två hörnor och båda för ÖSK, så spelet bommade med en ynka hörna.

Match: Östersunds FK - Örebro SK
Speltips:
1X + över 8,5 hörnor
Resultat: 1-1 & 3-5 i hörnor
Odds:
1.70
Spelbolag: Bet365 (hämta bonus här!)

En horna for lite i Ostersund

Det blev en hörna i lite den här gången...

🤞 Veckans Flax
SpelTorsten

SpelTorsten

Den första semifinalen i bäst av två mellan Bayern München - Real Madrid spelades på Allianz Arena under tisdagen och här hade SpelTorsten satt ihop ett spelbygge som löd Real Madrid under 5,5 hörnor och Real Madrid över 1,5 kort.

Hur det gick? Toppen! Real Madrid stannade på fem hörnor i matchen och deras femte hörna kom i matchminut 80. Korten då? Där låg de på ett kort sedan matchminut 64 då tysken Toni Kroos fick syna ostskivan för hårt spel.

Fler kort såg det inte ut att bli för spanjorerna, men i matchminut 91 kom det ytterligare ett kort och det gick till Lucas Vazquez och tack vare det kortet fick vi ett grönt speltips här med minsta möjliga marginal!

Match: Bayern München - Real Madrid
Speltips: Real Madrid under 5,5 hörnor + Real Madrid över 1,5 kort
Resultat:
2-2 (Real Madrid 5 hörnor + 2 kort)
Odds:
1.92
Spelbolag:
Bethard (hämta bonus här!)

Real Madrid Bayern Munchen

Spelbygget från första semifinalen mellan Bayern - Real Madrid löste sig - till slut!

Följ Bettingstugan i Sociala Medier

Folj bettingstugan i sociala medier