Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.2)

Övrigt 15 januari 2024

Årets andra vecka är sammanfattad och vi gör det i vanlig ordning genom att lyfta fram tre speltips från föregående vecka som får lite extra uppmärksamhet. Det är "veckans bank", "veckans bad beat" och sist men inte minst "veckans flax" som utses.

Spelbolag i fokus just nu

Bet365

Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

- Bet365 är enligt oss ett av världens ledande spelbolag och ligger i framkant gällande det mesta i sin produkt. Vi anser att utbudet hos Bet365 är det bästa på marknaden och likaså spelkänslan. Testar du spelbolagets app så kommer du inte bli missnöjd!

Hämta 1600 kr bonus

Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.


✍ Så här summerar vi vecka 2 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Johan Videll

Johan Videll

"Toppen mot botten", så löd rubriken när JV placerade sitt speltips från turkiska Süper Lig och mötet mellan Fenerbahce - Konyaspor.

Speltipset var att Fenerbahce skulle vinna matchen och detta med asian hcp -2 till oddset 2.15, det vill säga att Fenerbahce var tvungen att vinna med minst tre mål för grönt spel och vid endast tvåmålsseger hade man fått pengarna tillbaka, medan utfall med sämre resultat hade inneburit förlust.

Resultatet? Det blev 7-1(!) till hemmalaget och detta efter att Fenerbahce gått till pausvila med en 5-0-ledning. Redan med 40 minuter spelade hade målfarlige Edin Dzeko stått för ett hattrick, så det här blev onekligen en riktig fullträff till läckert odds!

Match: Fenerbahce - Konyaspor
Speltips: Fenerbahce -2 (asian hcp)
Resultat:
7-1
Odds:
2.15
Spelbolag: Bethard (hämta bonus här!)

BB231214 BB996

Edin Dzeko fortsätter leverera mål på löpande band i Turkiet och Fenerbahce.

😱 Veckans Bad Beat
Mattias Åkesson

Mattias Åkesson

Timrå hade Rögle på besök i måndagens enda SHL-match förra veckan och här hittade Mattias Åkesson ett spel från målmarkanden.

Matchen vanns av Rögle med 3-2, men det var ett mål för lite det för att Åkesson skulle få sätta grön bock på det här spelet.

Det fanns dock lägen för ett 3-3-mål då Timrå fick ett powerplay i matchens slutskede och det var minst sagt nära ett kvitteringsmål från hemmalagets sida, men pucken ville inte in.

Även Rögle som hade nästan tre minuter istid utan målvakt i hemmakassen i deras kvitteringsjakt gick bet på det där sista målet, så pengarna tillbaka här, men det var ruggigt nära en grön bock till finfint odds!

Match: Timrå IK - Rögle BK
Speltips:
Över 5 mål (asian)
Resultat:
2-3
Odds:
1.92
Spelbolag: Unibet (hämta bonus här!)

Daniel Zaar gor 2 3 bakom Timras malvakt Jacob Johansson under ishockeymatchen i SHL mellan Timra och Rogle den 8 januari 2024 i Timra

Daniel Zaar gör 2-3-målet bakom Timrås målvakt Jacob Johansson under ishockeymatchen i SHL mellan Timrå - Rögle den 8 januari 2024 i Timrå.

🤞 Veckans Flax
SpelTorsten

SpelTorsten

I Liga Portugal ställdes Chaves mot Sporting under lördagskvällen och här hade SpelTorsten satt ihop en kombo till trevligt odds!

Speltipset löd så här: Sporting vinner & Sporting under 3.5 mål. Med 0-1 i halvtid såg det lovande ut, men efter en målrik inledning på halvlek nummer två där det var 0-3 på tavlan redan efter 56 minuter blev det nerv på speltipset.

Gästerna på Estadio Municipal de Chaves var helt klart det bättre laget här, vilket matchstatistiken också vittnar om då de till exempel levererade 17 målchanser jämfört med hemmalagets fem och gällande skott på mål vann Sporting den statistiken med 10-0(!).

Match: Chaves - Sportin
Speltips: Sporting vinner + Sporting under 3,5 mål
Resultat:
0-3
Odds:
1.83
Spelbolag:
LeoVegas (hämta bonus här!)

BB231218 BB791

Sporting vann och det med precis lagom resultat i form av 3-0 mot Chaves.

Fem spelbolag som rekommenderas just nu

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  2. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  3. 100% upp till 500 SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!

  4. 100 SEK gratisspel

  5. 100% upp till 500 SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!