Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.20)

Övrigt 20 maj 2024

Vecka 20 är i mål och det är måndag igen, vilket innebär att det är dags för veckosummering! Tre speltips lyfts fram från föregående vecka och detta i form av "Veckans bank", "Veckans flax" och givetvis utser vi även en "Veckans bad beat" i vanlig ordning.

Spelbolag i fokus

Snabbare

100% upp till 2000 SEK

Hämta 2000 kr bonus

18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!


Så här summerar vi vecka 20 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Johan Videll

Johan Videll

Hockey-VM rullar på och där är gruppspelet på väg att lida mot sitt slut. En nation som gjort det bra hittills är Schweiz och när de skulle möta Danmark i O2 Arena under lördagen var det ett givet val av sida i matchen.

Johan Videll trodde på Schweiz och han valde att spela dem med asian handicap -1,5 mål, vilket innebar att schweizarna skulle vinna matchen med två mål eller mer - och det fick han helt rätt i.

Schweiz hade en 2-0-ledning efter första perioden och när även den andra var i mål stod det 5-0 på tavlan. Period tre var således en så kallad transportsträcka, men där gjorde Schweiz tre nya mål och slutresultatet rann iväg till hela 8-0(!) och det här speltipset fick rättas grönt till fina 1.70 gånger pengarna.

Match: Danmark - Schweiz
Speltips: Schweiz -1,5 (asian hcp)
Resultat:
0-8
Odds:
1.70
Spelbolag:
Hajper (hämta bonus här!)

Danmark Hockey VM 2024

Danmark hade en tuff dag på jobbet mot Schweiz.

😱 Veckans Bad Beat
Jonas Harrysson

Jonas Harrysson

Ligue 1-mötet mellan Reims och Marseille på Stade Auguste-Delaune var en match som Marseille borde ha vunnit. Här satt vår tipster, Jonas Harrysson, på rak bortaseger till mycket fina 2.25 och samma spel stängde i odds runt 1.85-1.90, men vad hjälpte det när Reims vann matchen med 1-0?

Marseille hade 63% bollinnehav, vann hörnorna med 10-3 och kom upp i 20 målchanser jämfört med hemmalagets nio, men matchens enda mål stod Reims för och det genom ett retligt självmål som Marseille-spelaren Chancel Mbemba noterades för.

Den förlusten sved såklart, både för speltipset som droppade många punkter gällande oddset, men även för Marseille som nu får det minst sagt tufft att nå topp sex-placering och möjligheten till Europa-spel nästa säsong.

Match: Reims - Marseille
Speltips:
Marseille
Resultat: 1-0
Odds:
2.25
Spelbolag: LuckySports (hämta bonus här!)

Reims Marseille Ligue 1

Tung Marseille-förlust i bortamötet med Reims i Ligue 1.

🤞 Veckans Flax
Behar Hajra

Behar Hajra

Manchester City avslutade Premier League och det med titeln i egna händer då de toppade tabellen med två poängs marginal på jagande Arsenal. Behar Harja satte ihop ett spelbygge inför avgörandets stund på Etihad Stadium som löd hemmaseger kombinerat med under 4,5 mål - och det fick han rätt i, men det med minsta möjliga marginal.

City rivstartade den här matchen och det genom Phil Foden som gjorde både 1-0 & 2-0 och då med 18 minuter spelade. Sedan dröjde det dock fram till precis före pausvilan innan West Ham snyggade till siffrorna till 2-1 och med det målet var det lite nerv i matchen inför andra.

Väl där gjorde hemmalaget 3-1-målet genom Rodri i matchminut 59 och titeln var så gott som säkrad igen och för speltipset fick det inte bli några fler mål. West Ham var dock nära att snygga till siffrorna igen i matchminut 88 då de hade en boll inne, men det dömdes bort för handboll och några fler mål blev det aldrig på Etihad Stadium där City säkrade ligatiteln för egen maskin!

Match: Manchester City - West Ham
Speltips: Manchester City + under 4,5 mål
Resultat:
3-1
Odds:
2.11
Spelbolag:
Bethard (hämta bonus här!)

Haaland firar Premier League titeln

Erling Haaland och Manchester City fick fira titeln (och en ny seger) hemma på Etihad Stadium.

Topp 5 spelbolag just nu

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Upp till 2000 SEK gratisspel +300 EM special

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 2. 100% upp till 1000SEK

  18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

 3. Upp till 500 SEK gratisspel

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

  Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

 5. 100% upp till 500 SEK

Följ Bettingstugan i Sociala Medier

Folj bettingstugan i sociala medier