Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.21)

Övrigt 27 maj 2024

Maj månad närmar sig sitt slut och vi räknar ner dagarna till en efterlängtad Champions League-final och ett EM-slutspel som komma skall, men innan vi är där ska vi summera ytterligare en spelvecka på Bettingstugan.se och det gör vi i klassiska veckosummeringen. Här utser vi tre speltips från föregående vecka som får lite extra uppmärksamhet!

Spelbolag i fokus

Snabbare

100% upp till 2000 SEK

Hämta 2000 kr bonus

18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!


Så här summerar vi vecka 21 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
David Dabeskovic

David Dabeskovic

Veckans bank hämtar vi från en fantastisk travhelg på Solvalla. Strålande väder och fantastiska prestationer, inte minst vår tipster David Dabeskovic som satte ett riktigt läckert spel som vi lyfter som "veckans bank".

Speltipset löd att Horsy Dream skulle sluta topp 3 i Elitloppet 2024, och som hästen levererade! David rättade speltipset grönt och det med motiveringen som löd så här:

"- Horsy Dream gör en monster prestation och vinner Elitloppet plättlätt. Vilken häst alltså!!✅"


Vi kan inte annat än hålla med då detta finfina speltips betalde hela 2.75 gånger insatsen!

Match: Elitloppet 2024
Speltips: Horsy Dream topp 3
Resultat:
Vinnare
Odds:
2.75
Spelbolag:
Expekt (hämta bonus här!)

Horsy Dream Elitloppet 2024

Horsy Dream levererade storartat på Elitloppet 2024.

😱 Veckans Bad Beat
Johan Videll

Johan Videll

VI backar bandet och kollar till onsdagens match i Superettan på Jämtkraft Arena där Östersunds FK ställdes mot Gefle IF. Här var det hörnjakt med Johan Videll som gällde och det såg bra ut inledningsvis då vi gick till pausvila med 2-1-ledning för Östersund och i det skedet hade vi också fått se fem hörnor i matchen.

Inför andra halvan, där Gefle alltså var med i matchen krävdes sex hörnor, men det blev bara fem till vilket innebar att det här speltipset bommade med minsta möjliga marginal. Istället för den tilltänkta hörnfest blev det en riktig målfest som hemmalaget tog hem med 4-3 till slut.

Tre av matchens sista mål kom från matchminut 74 och framåt och då hade Gefle bland annat hämtat upp 3-1-underläge till 3-3, men det blev som sagt bara målfest den här gången, tyvärr!

Match: Östersunds FK - Gefle IF
Speltips:
Över 10,5 hörnor
Resultat: 4-3 (5-5 i hörnor)
Odds:
1.94
Spelbolag: Betsson (hämta bonus här!)

Ostersund Gefle Superettan

Massa mål & en (1) hörna för lite på Jämtkraft Arena.

🤞 Veckans Flax
Andreas Stenberg

Andreas Stenberg

IFK Göteborg ställdes mot Mjällby AIF under tisdagskvällen och det i omgång tio av Allsvenskan 2024. Här satt Andreas Stenberg på raka ettan till ett tilltalande odds och det hittade hem efter ett sent segermål signerat hemmalaget.

Vi hade 0-0 i halvtid på Gamla Ullevi och med bara några sekunder kvar innan tilläggstiden skulle presenteras, då bröts dödläget i matchen genom att IFK Göteborgs Gustaf Norlin presenterade sig som matchens enda målskytt. Norlin kom in i matchen med 71 minuter spelade och han blev stor matchvinnare för sitt "blåvitt" denna tisdagskväll.

Segern i fråga var IFK Göteborgs första seger på Gamla Ullevi den här säsongen och den kom minst sagt lägligt då vår tipster presenterade IFK Göteborg som matchvinnare mot detta Mjällby till oddset 2.33 gånger insatsen.

Match: IFK Göteborg - Mjällby AIF
Speltips: IFK Göteborg vinner
Resultat:
1-0
Odds:
2.33
Spelbolag:
Svenska Spel Sport & Casino (hämta bonus här!)

IFK Goteborgs Gustaf Norlin jublar efter segern mot Mjallby AIF

IFK Göteborgs Gustaf Norlin jublar efter segern mot Mjällby.

Följ Bettingstugan i Sociala Medier

Folj bettingstugan i sociala medier