Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.22)

Övrigt 3 juni 2024

Vi har klivit in i juni månad och vecka 22 är passerad då det är måndag. Det innebär veckosummering på Bettingstugan och i vanlig ordning är det tre speltips från föregående vecka vi lyfter fram under tre passande rubriker. Veckans bank? Den hittar vi i CL-finalen där en ett fint spelbygge hittade hem!

Spelbolag i fokus

Betinia

upp till 500 SEK i ett gratisspel


Så här summerar vi vecka 22 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Behar Hajra

Behar Hajra

Champions League-finalen lockade fram en del speltips och inte minst från Behar Harja som satt på Real Madrid som matchvinnare och det kombinerat med under 4,5 mål som betalade hela 2.02 gånger insatsen.

Resultatet? 0-2 till Real Madrid på Wembley Stadium i London. Glasklart med andra ord! Borussia Dortmund gjorde förvisso en riktigt bra match, eller åtminstone första halvlek, men där lyckades de inte förvalta sina chanser.

I andra halvlek växlade Real Madrid upp och bara under sista 45 levererade de sex skott på mål (noll i första), så Real Madrid var som vanligt "bäst när det gällde" och det gav dem en 15'e Champions League-titel genom tiderna och Behar Harja fick rätta ett läckert speltips grönt!

Match: Borussia Dortmund - Real Madrid
Speltips: Real Madrid + under 4,5 mål
Resultat:
0-2
Odds:
2.02
Spelbolag:
Bethard (hämta bonus här!)

Duardo Camavinga med CL pokalen

Eduardo Camavinga

😱 Veckans Bad Beat
Johan Videll

Johan Videll

FK Lyn var favoritbetrodda inför hemmamatchen med Mjøndalen IF och nu är vi i Norge där det under fredagskvällen spelades ligamatch i OBOS-Ligaen som är norrmännens motsvarighet till Superettan.

Här satt "JV" på rak hemmaseger till oddset 1.75. Samma spelalternativ stängde till odds mellan 1.63-1.70 beroende på bolag och det såg länge bra ut då Lyn gjorde matchens första mål i matchminut 22 och med över 85 minuter spelade var det också det enda i matchen - så långt.

Men i matchminut 86 lyckades gästerna kvittera till 1-1 och det blev också slutresultatet. Hemmalaget levererade annars 24 målchanser totalt jämfört med gästerna som kom upp i 16, men det var ingen vidare klass på avsluten och det kostade dem också två poäng den här gången.

Match: FK Lyn - Mjøndalen IF
Speltips:
FK Lyn
Resultat: 1-1
Odds:
1.75
Spelbolag: Betsson (hämta bonus här!)

Lyn Valerenga

FK Lyn fick nöja sig med en pinne i hemmamötet med Mjøndalen IF.

🤞 Veckans Flax
David Dabeskovic

David Dabeskovic

Sist men inte minst tittar vi till speltipset som placeras under rubriken "Veckans flax" och den här gången hittar vi det här spelet från Major League Soccer och mötet mellan Vancouver Whitecaps - Colorado Rapids.

Här satt David Dabeskovic på rak hemmaseger till drygt 1.81 gånger pengarna. 0-0 i halvtid och 2-1 efter full tid, så speltipset det hittade hem, men det var med minsta möjliga marginal!

Dabeskovic fick se Vancouver Whitecaps inleda målskyttet bara en minut in i andra halvlek, därefter kom 1-1 bara fyra minuter senare. Segermålet då? Det kom lägligt i matchminut 91 och då hemmalaget noterades för ett xG (förväntade mål) på 2.70 jämfört med gästerna som stannade på 1.37 i samma kolumn så var det tre rättvisa poäng som delades ut på BC Place i den här matchen!

Match: Vancouver Whitecaps - Colorado Rapids

Speltips: Vancouver Whitecaps
Resultat: 2-1
Odds: 1.81
Spelbolag: Pinnacle (hämta bonus här!)

MLS Vancouver Whitecaps jublar

Vancouver Whitecaps fick segerjubla - till slut!

Följ Bettingstugan i Sociala Medier

Folj bettingstugan i sociala medier