Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.23)

Övrigt 10 juni 2024

Ny vecka innebär ny veckosummering! Här går vi igenom föregående vecka, det vill säga vecka 23 och lyfter fram de speltips som vi anser förtjänar mest uppmärksamhet då vi utser "Veckans bank", "Veckans flax" & sist men inte minst, "veckans bad beat". Trevlig läsning!

Spelbolag i fokus - bli kund & hämta bonus!

Expekt

Upp till 2000 SEK gratisspel +300 EM special

Hämta 2000 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.


Så här summerar vi vecka 23 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
SpelTorsten

SpelTorsten

"SpelTorsten" hade hittat ett fint speltips inför den ena semifinalen från Franska Öppna och det i matchen mellan supertalangerna Carlos Alcaraz och Jannik Sinner som skulle drabbas samman under fredagen.

Rubriken löd: "En riktig rysare att vänta i den ena semifinalen" - och det fick han sannerligen rätt i! Matchen stod och vägde inför fjärde set där Sinner hade en 2-1-ledning, men Alcaraz gav svar på tal och tog två raka avslutningsvis, vilket gav honom en 3-2-seger och matchen slutade med totalt 45 games.

Över 36,5 var spelet och det satt med marginal i den här maratonmatchen och till oddset 1.71 kan vi inte annat än hylla speltipset som fick rättas grönt med stil.

Match: Alcaraz - Sinner
Speltips: Över 36.5 games
Resultat:
3-2 (45 games)
Odds:
1.71
Spelbolag:
Coolbet (hämta bonus här!)

Alcaraz - Zverev

Carlos Alcaraz levde upp till favoritskapet när han slog ut Jannik Sinner i fredagens semifinal som blev en riktig maratonmatch!

😱 Veckans Bad Beat
SpelTorsten

SpelTorsten

Även (förra) veckans bad beat hittas från Franska Öppna och den här gången tittar vi till kvartsfinalen där tysken Alexander Zverev ställdes mot Alex De Minaur från Australien. "SpelTorsten" är tipstern igen bakom detta speltips till finfina 2.45 gånger insatsen och så här löd hans kommentar när speltipset tyvärr rättades rött.

POST BET CHAT SPELTORSTEN:

"❌ Oj vad sur denna var. Zverev vinner 3-0 men De Minaur har fler chanser på break. Dessutom har han 4-0 och serve i Tie break andra set men tappar 7/8 bollar och torskar det. I tredje bryter han tillbaka och chans att serva för 5-5 men tappar serve och matchen =\"

Vi kan inte annat än hålla med då han med det utfallet satt på ett riktigt läckert speltips till vasst odds, men som tyvärr bommade med en väldigt, väldigt liten marginal med facit i hand. Surt är ordet och det tåls att upprepas!

Match: Zverev - De Minaur
Speltips:
Zverev vinner och båda spelarna tar ett set
Resultat: 3-0
Odds:
2.45
Spelbolag: Bethard (hämta bonus här!)

Zverev

Alexander Zverev slog (tyvärr för speltipset) Alex De Minaur med för stora siffror i kvartsfinalen av Franska Öppna.

🤞 Veckans Flax
Johan Videll

Johan Videll

Sist men inte minst utser vi "Veckans flax" och här hittar vi en match från grannlandet Norge som tog plats under söndagskvällen och detta i OBOS-Ligaen. Vålerenga tog emot Moss på hemmaplan och här satt "JV" på ett spelbygge som löd hemmaseger eller oavgjort och det kombinerat med över 9,5 hörnor.

Utfallet efter full tid säger inte flax, speciellt inte gällande det förstnämnda då Vålerenga körde över Moss i en 5-1-seger, men så var det också det där med hörnorna. Första halvlek bjöd på sex hörnor, men i andra var det länge hörnlöst. Med dryga tio minuter kvar av matchen var det åtta hörnor totalt, men sista tio blev det "hörnfest" och till slut stannade det alltså på hela tolv hörnor i matchen då även halvlek nummer två levererade sex hörnor totalt.

Det här speltipset betalade 1.90 gånger pengarna och satt som sagt med marginal till slut, men hörnorna satt långt inne och därav får ett snyggt speltips plats på "flax-listan" den här gången!

Match: Vålerenga - Moss
Speltips: 1X + över 9,5 hörnor
Resultat: 5-1 (4-8 i hörnor)
Odds: 1.90
Spelbolag: Bet365 (hämta bonus här!)

Valerenga fotboll Norge

Spelbygget från Intility Arena hittade hem efter att Vålerenga tagit en bekväm seger och slutligen släppt till en del hörnor också!

Följ Bettingstugan i Sociala Medier

Folj bettingstugan i sociala medier