Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.25)

Övrigt 24 juni 2024

Vi går igenom föregående vecka och väljer ut tre speltips som får lite extra uppmärksamhet. Mycket fotbolls-EM just nu såklart, men även norska OBOS-Ligaen slår sig in på listan den här gången när vi utser veckans bank, veckans badbeat och veckans flax från vecka 25.

Spelbolag i fokus - bli kund & hämta bonus!

Bethard


Så här summerar vi vecka 24 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Johan Videll

Johan Videll

Under söndagen hade "JV" ett speltips presenterat på hemsidan och det från grannlandet Norge som hade matcher från OBOS-Ligaen på menyn. Matchen i fokus spelades i huvudstaden och rubriken han satte på speltipset löd "Klasskillnad på Intility Arena".

Lagen som var i farten här var topplaget Vålerenga som på sin hemmaplan tog emot ett Sandnes som huserar i botten. Klasskillnad var utlovat och speltipset som placerades löd Vålerenga -1,5 (asian hcp), vilket innebar att hemmalaget skulle vinna matchen med två mål eller mer.

Resultatet? 3-0 i halvtid, 8-0(!) efter full tid, så det här speltipset satt hur pricksäkert som helst!

Match: Vålerenga - Sandnes
Speltips: Vålerenga -1,5 (asian)
Resultat:
8-0
Odds:
1.71
Spelbolag:
Leovegas (hämta bonus här!)

Valerenga fotboll Norge

Vålerenga fick jubla efter en storseger hemma på Intility Arena under söndagen.

😱 Veckans Bad Beat
Andreas Stenberg

Andreas Stenberg

Slovakien och Ukraina möttes i omgång två av gruppspelet från fotbolls-EM på Merkur Spiel-Arena i Düsseldorf och här satt Stenberg på ett intressant spelbygge till oddset 1.68.

Kombon han hade byggt ihop var över 8,5 hörnor i matchen och det kombinerat med över 0,5 mål med rubriken "Inte får vi se en 0-0 match här!" - och det fick han rätt i, rubriken alltså.

Ukraina vann matchen med 2-1 och det efter att Roman Yaremchuk gjort segermålet i matchminut 80, men dessvärre för spelbygget så blev det retligt nog endast åtta hörnor i matchen och det var alltså en hörna för lite den här gången!

Match: Slovakien - Ukraina
Speltips:
Över 8,5 hörnor + över 0,5 mål i matchen

Resultat: 1-2
Odds: 1.68
Spelbolag: Bet365 (hämta bonus här!)

Artem Dovbyk Ukraina EM 2024

En hörna för lite för det här speltipset när Dovbyk & Ukraina slog Slovakien med 2-1.

🤞 Veckans Flax
Ryggareken

Ryggareken

Från pågående fotbolls-EM i Tyskland hämtar vi veckans flax och detta från mötet mellan Georgien - Tjeckien under lördagen. Speltipset som presentades av Ryggareken löd båda lagen att göra mål samt att Tjeckien skulle undvika förlust.

Resultatet i matchen blev 1-1, men Georgiens enda skott på mål var också det som gick i mål och då målet gjordes på straffspark så klassar vi detta spelbygge till veckans flax från föregående vecka.

Förutom Georgiens oförmåga att producera fler farliga målchanser i matchen så var tipsten helt rätt ute då tjeckerna å sin sida levererade 26 målchanser jämfört med motståndarnas fem och gällande skott på mål blev det 1-11, fördel Tjeckien alltså, men "bara" 1-1 i mål...

Match: Georgien - Tjeckien
Speltips: Båda lagen gör mål + X2 (Tjeckien eller oavgjort)
Resultat: 1-1
Odds: 2.20
Spelbolag: Lucky Sports (hämta bonus här!)

Georgien i EM 2024

Georgien hade det tufft mot Tjeckien, men lyckades åtminstone förvalta en straffspark.

Följ Bettingstugan i Sociala Medier

Folj bettingstugan i sociala medier