Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.26)

Fotbolls EM 2024 1 juli 2024

Vecka 26 har passerat och fotbolls-EM är inne i sin slutspelsfas! Här och nu ska vi bjuda på en ny veckosummering och i vanlig ordning är det tre speltips från föregående vecka som får en extra skjuts i rampljuset under tre rubriker och dessa är "Veckans bank", "Veckans bad beat" och sist men inte minst "Veckans flax".

Spelbolag i fokus - bli kund & hämta bonus!

Lucky Sports


Så här summerar vi vecka 26 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Jonas Harrysson

Jonas Harrysson

Från Superettan i fredags hittar vi "Veckans bank" och detta signerat Jonas Harrysson som högg tidigt på över 2,5 mål i matchen mellan Brage - Gefle till kalasoddset 1.90. Samma spel stängde nämligen till odds under 1.60 och då mållinan var i hamn redan efter dryga timmen så lyfter vi på hatten för ett väl fyndat spel.

Gästerna inledde målskyttet i matchminut sex, därefter kom kvitteringen med 39 minuter spelade och 1-1 stod sig sedan till halvtid. I andra halvan gjorde lagen ytterligare varsitt mål och det var Gefle som tog ledningen med 2-1 efter 62 minuter, men sedan kom 2-2 i 89'e så spelet satt med marginal dessutom!

Grattis till er som ryggade i tid då oddset på det här speltipset sjönk som en sten från publicering och hela vägen fram till innan avspark!

Match: Brage - Gefle
Speltips: Över 2,5 mål
Resultat:
2-2
Odds:
1.90
Spelbolag:
Betsson (hämta bonus här!)

Brage vs Gefle

Brage spelade 2-2 mot Gefle

😱 Veckans Bad Beat
Robert Pettersson

Robert Pettersson

Robert "Bobby" Pettersson hade planerat att fira födelsedag med ett maxspel från fotbolls-EM under söndagen, men det gick inte riktigt enligt plan. Matchen i fokus spelades mellan Spanien - Georgien och här löd speltipset att Spanien skulle vinna, men med hållen nolla.

Georgien dödade speltipset efter 18 minuter då de blev första lag i mästerskapet att få göra mål mot Spanien och det tack vare ett snöpligt självmål. Det målet var dock inget som passade matchbilden då Spanien hade rivstartat med gott med chanser och inte minst hörnor.

Slutresultatet däremot, det blev 4-1 så Spanien tog den där segern som i princip alla förväntade sig och det mot ett tröttkört Georgien som bortsett från (själv)målet inte hade jättemycket att säga till om i den här matchen. Surt för "Bobby", men vi hoppas han fick en bra födelsedag ändå!

Match: Spanien - Georgien
Speltips:
Spanien vinner & håller nollan
Resultat: 4-1
Odds: 1.74
Spelbolag: Bet365 (hämta bonus här!)

Spanien firar mal EM 2024

Spanien fick fira efter mötet med Georgien, men tyvärr med ett insläppt mål.

🤞 Veckans Flax
Bosse Petersson

Bosse Petersson

England hade inte övertygat i fotbolls-EM hittills och efter insatsen mot Slovakien i kvartsfinalen kan man inte direkt säga att de gjort det nu heller. Det har däremot vår expert Bosse Petersson gjort!

Han snackade upp den här matchen och det gjorde han inte bara bra, utan med stil och riktig fingertoppskänsla! Speltipset han delade med sig av var kryss under ordinarie speltid, vilket han fick rätt i efter ett sent kvitteringsmål av mannen på bilden under summeringen.

Bosse la dessutom till att Harry Kane skulle kliva fram som matchvinnare, vilket han också fick rätt i! 6.00 gånger pengarna betalade det här speltipset och det tackar vi allra ödmjukat för!

Match: England - Slovakien
Speltips: Oavgjort + England kvalificerar sig
Resultat: 1-1 (2-1 efter förlängning)
Odds: 6.00
Spelbolag: Bet365 (hämta bonus här!)

BB240630 JZ170

Bellingham & England fick fira mot Slovakien - till slut.

Följ Bettingstugan i Sociala Medier

Folj bettingstugan i sociala medier