Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.27)

Övrigt 8 juli 2024

Måndag innebär veckosummering på Bettingstugan där vi utser tre speltips från föregående vecka som får ta plats på listan över "veckans bank", "veckans bad beat" och sist men inte minst "veckans flax".

Spelbolag i fokus - bli kund & hämta bonus!

Bet365

Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

Hämta 1600 kr bonus

Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.


Så här summerar vi vecka 27 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Behar Hajra

Behar Hajra

Banken från föregående vecka hämtar vi från Wimbledon och tisdagens möte mellan amerikanen Taylor Fritz och australiensaren Christopher O'Connell. Behar Harja stod för detta speltips som löd 3-0-seger för den förstnämnde - och det fick han rätt i!

Första set var en ensidig historia som Fritz löste galant genom en 6-1-seger. I andra set var det snudd på repris men det slutade 6-2 och 3-0-segern var nära. Väl i tredje set så försökte O'Connell så gott han mäktade med, men Fritz tog hem det setet också, men då via 6-4.

Speltipset i fråga betalde 1.80 gånger insatsen och här levererade Behar en riktigt fin rek som satt lika bekvämt som Fritz vann matchen i princip!

Match: Fritz - O'Connell
Speltips: Fritz -2,5 set (3-0)
Resultat:
3-0
Odds:
1.80
Spelbolag:
Pinnacle (hämta bonus här!)

Taylor Fritz matchvinnare

Taylor Fritz hade inga problem mot O'Connell i deras möte i 64-delsfinalen från Wimbledon.

😱 Veckans Bad Beat
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Från fotbolls-EM hittar vi speltipset som tar platsen som "veckans bad beat" och detta från Jonas Weimer som satte ihop ett spelbygge till mötet mellan England - Schweiz i kvartsfinalen til hela 7.00 gånger pengarna via betbuildern hos Bet365.

De tre valen han gjorde var att Schweiz skulle göra minst ett mål, matchen skulle erbjuda under 8,5 hörnor och sist men inte minst, Ndoye ett skott på mål. De två förstnämnda levererade grönt i spelbygget, men sedan var det Ndoye-skottet som gjorde att spelet dessvärre föll.

Bologna-proffset hade ett skott i matchen, men tyvärr inte på mål så det här speltipset fick dessvärre rättas rött!

Match: England - Schweiz
Speltips:
Schweiz gör minst 1 mål, under 8,5 hörnor, Ndoye ett skott på mål
Resultat: 1-1 (2-1 efter straffläggning)
Odds: 7.00
Spelbolag: Bet365 (hämta bonus här!)

Dan Ndoye Schweiz EM 2024

Dan Ndoye fick iväg ett skott i matchen mot England, men dessvärre för speltipset så träffade det inte målet...

🤞 Veckans Flax
Mirza Skornja

Mirza Skornja

Allsvenskan har gjort comeback under helgen och här hittar vi "veckans flax" som går till tipstern Campione. Matchen det handlar om spelades på Strandvallen under lördagen och här löd speltipset rak hemmaseger till oddset 2.20 gånger pengarna.

Speltipset i fråga hittade hem, men det var med en gnutta flax! 0-0 i halvtid blev till 0-1, 1-1, 2-1 och 2-2 i 84'e, så en minst sagt underhållningsrik andra halvlek gav de 3 374 personerna på plats valuta för entréavgiften, men sedan var det där segermålet som kom också och det gjordes av hemmalaget på straffspark i 97(!) så Mjällby levererade den där segern som Campione såg framför sig.

Det var annars en jämn match där gästerna till exempel hade 51% bollinnehav, fyra målchanser totalt jämfört med hemmalagets tre, men målen stod Mjällby för, åtminstone ett mer och det var precis vad som krävdes den här gången!

Match: Mjällby AIF - IK Sirius
Speltips: Mjällby AIF att vinna matchen
Resultat: 3-2
Odds: 2.20
Spelbolag: Bethard (hämta bonus här!)

Mjallbys Seedy Imam Jagne och Adam Stahl jublar efter fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Mjallby och Sirius

Mjällby-duon Seedy Imam Jagne & Adam Ståhl jublar efter fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Mjällby - Sirius som slutade 3-2 i Hällevik.

Följ Bettingstugan i Sociala Medier

Folj bettingstugan i sociala medier