Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.3)

Övrigt 22 januari 2024

Ännu en vecka har passerat och då ska vi i vanlig ordning passa på att ge er en sammanfattning av veckan som precis passerat. På Bettinstugan.se dyker det upp speltips dagligen och i den här artikelserien lyfter vi fram tre speltips som förtjänar lite extra uppmärksamhet.

Spelbolag i fokus just nu

Tipwin


✍ Så här summerar vi vecka 3 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Mattias Åkesson

Mattias Åkesson

Det var finfin hockeyomgång i lördags där SHL hade full omgång att erbjuda. Vår hockeyskribent, Mattias Åkesson, han hade feeling för hur matchen i Vida Arena skulle sluta där Örebro HK var på besök och med facit i hand är det bara tacka och ta emot!

Åkesson nöp Växjö Lakers -1,5 mål (asian hcp) till oddset 2.25. Resultatet? 4-0 till hemmalaget och det efter periodsiffrorna 2-0, 2-0 & 0-0.

Växjö var utan tvekan det bättre laget i den här matchen, vilket även skottstatistiken vittnar om då hemmalaget i Vida Arena tog hem den med 29-17 och då ska vi också säga att Örebro sköt sju av sina skott i den tredje och sista perioden och den var som ni såklart förstår bara en transportsträcka för att ro trepoängaren i hamn.

Match: Växjö Lakers - Örebro HK
Speltips: Växjö Lakers -1,5 (asian hcp)
Resultat:
4-0
Odds:
2.25
Spelbolag: Bet365 (hämta bonus här!)

BB240120 JO056

Växjös Robert Rosén hyllas efter 4-0-segern mot Örebro i lördags.

😱 Veckans Bad Beat
SpelTorsten

SpelTorsten

Premier League har haft spelomgång i helgen och inför mötet mellan Arsenal - Crystal Palace på Emirates Stadium i London hade "SpelTorsten" hittat ett vasst speltips för dem som var ute i tid.

Speltipset löd att Arsenal skulle vinna matchen, samt att Bukayo Saka skulle mäkta med åtminstone ett skott på mål. Det förstnämnda gick hur bra som helst då hemmalaget i detta Londonderby levererade en 5-0-seger, men sedan var det Saka och skott på mål också...

Huvudpersonen för dagen försökte vid två tillfällen, men ett blockat skott och ett utanför gjorde att detta speltips rättades rött, men oddset gick från 1.91 till 1.51, så här satt man på ett fint spel som absolut var värt ett bättre öde om man högg i tid så att säga.

Match: Arsenal - Crystal Palace
Speltips:
Arsenal vinner & Saka skjuter minst ett skott på mål
Resultat:
5-0
Odds:
1.91
Spelbolag: X3000 (hämta bonus här!)

Bukayo Saka v Crystal Palace Premier League Emirates Stadium

Arsenal hade inga problem md att slå Crystal Palace, men Saka lyckades dessvärre inte få iväg ett skott på mål i storsegern på Emirates som krävdes för grönt speltips...

🤞 Veckans Flax
Johan Videll

Johan Videll

Veckans lite mer turliga gröna spel, det hämtar vi från Hockeyallsvenskan och mötet i Mora där hemmalaget hade besök av Almtuna IS.

"JV" var inne på att Mora skulle vara det bättre laget här och genom en 4-1-seger efter full tid kan man väl inte säga annat än att han fick rätt, men speltipset ifrån matchen i fråga löd att Chad Yetman skulle leverera en poäng som minst, vilket han också gjorde, men det var lite turligt den här gången.

Mora hade sina lägen i powerplay, där är Yetman ofta involverad på ett eller annat sätt, men den poäng som kom från den 23-årige kanadensaren den här gången kan man tacka Jørgen Hanneborg för. Almtunas norska målvakt gjorde en bra match, men det målet som Yetman fick en assist poäng på borde han kanske hanterat något bättre.

Match: Mora IK - Almtuna IS
Speltips: Chad Yetman över 0,5 poäng
Resultat:
4-1
Odds:
1.77
Spelbolag:
LeoVegas (hämta bonus här!)

Moras Chad Yetman och Moras malvakt Waltteri Ignatjew jublar efter seger 4 1 under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Mora och Almtuna den 17 januari 2024 i Mora

Chad Yetman och Moras målvakt Waltteri Ignatjew jublar efter seger med 4-1 i Hockeyallsvenskan mellan Mora - Almtuna den 17 januari 2024 i Mora.

Fem spelbolag som rekommenderas just nu

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  2. 100% upp till 500SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

  3. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  4. 100% upp till 1000 SEK

    18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller |

  5. 100% upp till 1000 SEK