Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.33)

Övrigt 19 augusti 2024

Vecka 33 är i mål och det är en efterlängtad vecka att checka av då vi äntligen har fått njuta av en härlig Premier League-premiär. Nu är det måndag igen och då är det dags för ett klassiskt inslag på Bettingstugan - nämligen veckosummeringen!

Spelbolag i fokus - Skapa konto & hämta bonus!

Expekt

Upp till 1500 SEK gratisspel

Hämta 1500 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.


Så här summerar vi vecka 33 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Ryggareken

Ryggareken

"Veckans bank" står tipstern "Ryggareken" för och denna hittar vi i England, men inte från Premier League utan från The Championship och matchen i fråga spelades mellan Burnley - Cardiff.

Speltipset som presenterades inför avspark på Turf Moor denna helg löd hemmaseger, men mad asian handikapp -1. Detta innebar att hemmalaget skulle vinna med minst två bollar för grönt spel och det löste dem med bravur!

Slutresultatet blev hela 5-0 och målskyttet inleddes i matchminut nio och det sista målet kom i 92'a. 50-50 gällande bollinnehav, 4-4 i skott på mål (då 1-0-målet var ett självmål) och 2-5 i hörnor, men här var Burnley sylvassa på sina lägen och en 5-0-seger är inget annat än en glasklar bank!

Match: Burnley - Cardiff
Speltips: Burnley -1 (asian)
Resultat:
5-0
Odds:
1.76
Spelbolag:
Coolbet (hämta bonus här!)

Turf Moor Burnley

Burnley hade inga bekymmer med Cardiff på Turf Moor där de levererade en glasklar 5-0-seger.

😱 Veckans Bad Beat
Jonas Harrysson

Jonas Harrysson

På Parken i Köpenhamn tog FCK emot Viborg i danska Superliga under söndagen och här satt Jonas Harrysson på ett spelbygge som löd hemmaseger kombinerat med över 2,5 mål i matchen.

Vi fick se en mållös första halvlek, vilket gav en tuff fortsättning inför andra, men det var ett FCK som hade gott om lägen, men dålig skärpa i de avgörande lägena. Väl i halvlek nummer två kom ett ledningsmål för Viborg efter 58 minuter och därefter dröjde det fram till 83'e innan hemmalaget lyckades spräcka nollan och matchen slutar tyvärr 1-1.

FCK kom totalt upp i 18 målchanser, hade 59% bollinnehav och vann skotten på mål med 6-3. VI kan också nämna att de tog hem hörnorna med 11-5, så visst fanns det lägen för fler mål, men den här gången ville det sig inte för hemmalaget i jakten på en ny trepoängare.

Match: FC Köpenhamn - Viborg
Speltips:
FC Köpenhamn + över 2,5 mål
Resultat: 1-1
Odds: 1.92
Spelbolag: Coolbet (hämta bonus här!)

FC Kopenhamn Superliga

FCK fick nöja sig med en poäng hemma på Parken, men det fanns lägen för fler mål mot Viborg som tog en "skrällpoäng" här.

🤞 Veckans Flax
Johan Videll

Johan Videll

Det är inte bara Premier League som har bjudit på ligapremiär den här helgen utan så även Serie A från Italien. På San Siro skulle AC Milan ställas mot Torino och på förhand var hemmalaget storfavoriter inför den här matchen då de gick in som förväntad matchvinnare till odds runt 1.50-1.55.

Hur det gick? Torino öppnade målskyttet och tog ledningen med 0-1. Den ledningen fördubblades också, men i slutet av matchen vaknade AC Milan i den här hemmamatchen och tack vare två sena mål (89'e och 95'e) fick Milano-laget med sig åtminstone en poäng från premiären.

Speltipset som JV snickrat ihop löd 1X och Milan över 4,5 laghörnor. Hörnorna löste hemmalaget med bravur då de stannade på nio stycken, men att de fick med sig det där krysset var på det berömda håret och därmed tar denna rek plats som "veckans flax".

Match: AC Milan - Torino
Speltips: 1X + Milan över 4,5 hörnor
Resultat: 2-2
Odds: 1.75
Spelbolag: Bet365 (hämta bonus här!)

AC Milan Serie A firar mal

Milan fick till slut in två mål på Torino vilket ledde till delad pott på San Siro i premiären.

Följ Bettingstugan i Sociala Medier

Folj bettingstugan i sociala medier