Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.35)

Övrigt 2 september 2024

På måndagar presenterar vi "Veckosummerungen" på Bettingstugan, ett klassiskt inslag där vi tar fram tre speltips från våra tipsters från föregående vecka. Speltipsen som lyftas fram ska placeras in under tre klassiska rubriker och dessa kan ni vid det här laget, så här kommer listan för vecka 35!

Skapa konto & hämta bonus

Casumo


Så här summerar vi vecka 35 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Jonas Harrysson

Jonas Harrysson

Banken från föregående vecka hämtar vi från Italien och här satt Jonas Harrysson på ett pricksäkert speltips i det väntade toppmötet mellan Inter och Atalanta.

Matchen i fråga utspelade sig på Stadio Giuseppe Meazza och speltipset löd över 2,5 mål i matchen. Hemmalaget öppnade målskyttet per omgående då de tog ledningen i matchminut två genom ett självmål, därefter kom 2-0 i matchminut tio och speltipset var på god väg att hitta hem lekande lätt.

Det tredje målet, det dröjde dock till halvlek nummer två, men bara två minuter in i den halvleken så kom 3-0-målet också och av bara farten gjorde hemmalaget även 4-0 i matchminut 56 och som ni förstår var resten av matchen en transportsträcka!

Match: Inter - Atalanta
Speltips: Över 2,5 mål
Resultat:
4-0
Odds:
1.68
Spelbolag:
Expekt (hämta bonus här!)

Maljubel Inter

Inter körde över Atalanta med 4-0 hemma i Milano och överspelet satt redan efter 47 minuter.

😱 Veckans Bad Beat
Mattias Åkesson

Mattias Åkesson

Real Madrid åkte till Estadio de Gran Canaria som storfavoriter inför bortamötet med Las Palmas och här satt Åkesson på gästerna med asiatiskt handikapp -1,5, vilket innebar att de skulle leverera en tvåmålsseger som minst för grönt speltips.

Oddset för detta spel låg på 2.10 gånger pengarna, men stängde strax under 1.95. Resultatet? 1-1(!) och det efter att Las Palmas öppnat målskyttet i matchminut fem,men därefter var det i princip Real Madrid för hela slanten.

Gästerna levererade 25 målchanser jämfört med hemmalagets sju och sköt åtta skott på mål medan Las Palmas levererade tre. Gällande xG kom "Los Blancos" upp i 2.74 och Las Palmas 0.81, men bollen ville helt enkelt inte in den här kvällen. Ett fint spel dock som helt klart var värt ett bättre öde!

Match: Las Palmas - Real Madrid
Speltips:
Real Madrid 1,5 (asian)
Resultat: 1-1
Odds: 2.10
Spelbolag: Betsson (hämta bonus här!)

Bellingham Real Madrid

Det blev ingen "skrattmatch" för Bellingham och lagkamraterna i Real Madrid mot Las Palmas...

🤞 Veckans Flax
Johan Videll

Johan Videll

Flax-spelet från föregående vecka, det hämtar vi från Pancho Arena där "JV" satt på ett spelbygge inför returmötet mellan Puskás Academy - Fiorentina.

Spelet i fråga löd X2 + över 1,5 mål + över 7,5 hörnor till oddset 1.85 och hörnorna satt relativt tidigt, men så var det där med målen. 0-0 i halvtid och hoppet fanns, absolut. Extra bra blev det när Fiorentina öppnade målskyttet i 59'e, men därefter dröjde det hela vägen fram till matchens slutskede då hemmalaget lyckades kvittera på straffspark i 97'e(!) matchminuten.

Där kom alltså det förlösande andra målet, vilket resulterade i grönt spelbygge med minsta möjliga marginal och matchen, den gick till förlängning där Fiorentina slutligen drog det längsta strået efter straffläggning som fällde avgörandet!

Match: Puskás Academy - Fiorentina
Speltips: X2 + över 1,5 mål + över 7,5 hörnor
Resultat: 1-1 (1-2 efter straffläggning)
Odds: 1.85
Spelbolag: LeoVegas (hämta bonus här!)

Fiorentina Fans

Fiorentina gjorde jobbet på Pancho Arena, men det var på håret!

Följ Bettingstugan i Sociala Medier

Folj bettingstugan i sociala medier