Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.36)

Övrigt 9 september 2024

Ännu en vecka är passerad och det innebär att det är dags för veckosummeringen på Bettingstugan. Vi lyfter fram tre speltips från föregående vecka som ska matchas in under rubrikerna "Veckans bank", "Veckans bad beat" och sist men inte minst "Veckans flax". Trevlig läsning!

Veckans spelbolag - bli kund och hämta bonus!

CampoBet

100% upp till 500 SEK

Hämta 500 kr bonus

Åldersgräns 18 år | Gör din första insättning och få 120 kr Gratisspel | Gratisspelet måste omsättas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på gratisspelet | Min. insättning 100 kr. | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Klicka här för Regler och villkor


Så här summerar vi vecka 36 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Mattias Åkesson

Mattias Åkesson

När Färjestad BK drog igång årets CHL-säsong så gjorde dem det i Isku Areena och det som knappa favoriter inför nedsläpp mot Pelicans. Vår hockeyexpert, Mattias Åkesson, valde sida här och han ryggade favoriten till fina 2.05 x pengarna.

Resultatet? Färjestad vann premiären med glasklara 5-0 och raka tvåan satt som ett smäck! Samma spel som rekades inför nedsläpp till strax över dubbla pengarna stängde precis under 1.90, så här var Åkesson tidigt ute och fick ett fint spel till bra betalt.

Färjestad vann minst sagt rättvist, dels med tanke på resultatet, men något annat som också understryker deras dominans i den här CHL-matchen är skottstatistiken som värmlänningarna vann med klara 25-13.

Match: Pelicans - Färjestad BK
Speltips: Färjestad BK vinner matchen
Resultat:
0-5
Odds:
2.05
Spelbolag:
Unibet (hämta bonus här!)

Farjestad

Färjestad vann både bekvämt och rättvist mot Pelicans på bortais.

😱 Veckans Bad Beat
Mirza Skornja

Mirza Skornja

Från sydamerikanska VM-kvalet hade Campione siktat in sig på vad som komma skulle på Estadio Monumental i Buenos Aires. Argentina ställdes mot Chile och speltipset i fråga från detta möte löd under 2,5 mål i matchen.

Inledningsvis såg det mycket bra ut då vi bjöds på en mållös första halvlek. Väl i halvlek nummer två inledde hemmanationen målskyttet per omgående (1-0 i 48'e genom Alexis Mac Allister) och sedan dröjde det hela vägen fram till sista tio innan målskyttet tog fart igen.

2-0 gjordes av Julian Alvarez i 84'e, men det skulle också komma ett 3-0-mål och det genom Paulo Dybala i 91'a. Retligt med tanke på utfallet efter första halvan!

Match: Argentina - Chile
Speltips:
Under 2,5 mål
Resultat: 3-0
Odds: 1.93
Spelbolag: Bet365 (hämta bonus här!)

Supportrar till Argentina

Argentinas supportrar fick måljubla en gång för mycket i hemmamötet med Chile.

🤞 Veckans Flax
Johan Videll

Johan Videll

Vi vänder tillbaka till CHL när vi utser veckans flax och denna rek står "JV" för där han hade ett poängspel på Tomas Hyka i HC Sparta Praha - Sapa Fehérvár AV19.

Rubriken på speltipset löd "Islossning att vänta", och det fick han slutligen rätt i. Speltipset då? Det var att Tomas Hyka skulle producera över 1,5 poäng i matchen - vilket också satt, men det var på det berömda.

Gästerna hade en 1-0-ledning efter första 20 och efter period två stod det 1-2 på tavlan. Väl i period tre skulle vändningen komma och där levererade hemmalaget fyra raka mål, varav Hyka gjorde två av dem och ett i tom kasse(!). Faktum är att både 4-2- och 5-2-målet letade sig in i tom kasse, så det här blev kanske inte riktigt lika lätt som förväntat, men Hyka och hans HC Sparta Praha gjorde jobbet till slut.

Match: HC Sparta Praha - Sapa Fehérvár AV19.
Speltips: Tomas Hyka över 1,5 poäng
Resultat: 5-2
Odds: 2.25
Spelbolag: Spelklubben (hämta bonus här!)

HC Sparta Praha CHL

HC Sparta Praha växlade upp till slut och fick Sapa Fehérvár AV19 på fall i hemmamatchen i CHL.

Följ Bettingstugan i Sociala Medier

Folj bettingstugan i sociala medier