Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.37)

Övrigt 16 september 2024

Det är måndag och vi ska summera föregående vecka i traditionella veckosummeringen. Våra tipsters har levererat en hel del speltips under föregående vecka och i den här nyheten lyfter vi fram tre av dem som får en extra glimt i rampljuset under tre passande rubriker!

Veckans spelbolag - bli kund och hämta bonus!

Betinia

upp till 500 SEK i ett gratisspel


Så här summerar vi vecka 37 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Mirza Skornja

Mirza Skornja

Real Betis tog emot Leganes i spanska La Liga under fredagskvällen och här satt tipstern Campione på ett läckert spel, nämligen rak hemmaseger och det till priset 1.72 gånger pengarna.

Betis blev än tydligare favoriter inför avspark än när speltipset placerades då den raka ettan stängde i odds runt 1.65-1.67 och det med all rätt då de var klart bättre än motståndarna i detta möte.

Hemmalaget levererade en stabil 2-0-seger och faktum är att de ägde den här matchen från början till slut i princip då de exempelvis radade upp 14 målchanser jämfört med gästernas tre, 11-1 i hörnor och 64-36% gällande bollinnehavet. Målen? De gjordes förvisso 74'e respektive 86'e, men med tanke på matchbild så var det egentligen bara en tidsfråga innan målen skulle komma.

Match: Real Betis - Leganes
Speltips: Real Betis
Resultat:
2-0
Odds:
1.72
Spelbolag:
Spelklubben (hämta bonus här!)

Betis horna

Betis dominerade kraftigt mot Leganes och vann rättvist med 2-0.

😱 Veckans Bad Beat
David Dabeskovic

David Dabeskovic

I engelska andraligan, det vill säga The Championship, hade David Dabeskovic uttalat sig om vad som komma skulle på Pride Park. Rubriken på speltipset ifråga löd "Fel favorit på Pride Park" och sett till statistiken var han inte helt snett ute.

Speltipset var X2 kombinerat med Cardiff över 2,5 hörnor. Gällande hörnorna levererade gästerna det dubbla, men sedan var det resultatet som inte ville enligt plan. Derby gjorde matchens enda mål och det i matchminut 28, men i den andra halvan hade gästerna bollen 72% av tiden och de kom upp i fem målchanser på sin kvitteringsjakt, men någon boll i nät blev det inte.

Sur 1-0-förlust för Cardiff som inte lyckades förvalta ett spelmässigt övertag till kvalificerade målchanser, men sett till oddset och utfallet på hörnorna var den här reken helt klart värd ett bättre öde!

Match: Derby - Cardiff
Speltips:
X2 + Cardiff över 2,5 hörnor
Resultat: 1-0 (7-6 i hörnor)
Odds: 1.90
Spelbolag: Bet365 (hämta bonus här!)

Cardiff Championship

Cardiff skapade en del, inte minst hörnor, men mål lyckades de dessvärre inte göra mot Derby denna gång.

🤞 Veckans Flax
Mattias Åkesson

Mattias Åkesson

Från CHL satt Mattias Åkesson på Skellefteå AIK att vinna hemmamötet med finska Pelicans och det med två puckars marginal. Spelet i fråga löste sig, men det var på det berömda!

4-2, det var hur matchen slutade och det efter att hemmalaget gjort matchens sista mål i tom kasse. Det började riktigt bra då SAIK efter första perioden hade en 2-0-ledning och den stod sig också inför tredje. Väl där kom gästerna tillbaka till 2-2, men med 14:58 på klockan kom 3-2-målet och med mindre än tre minuter kvar också 4-2 i tom kasse, vilket blev matchens sista mål.

-1,5 var speltipset och det löste hemmalaget med lite tur och skicklighet!

Match: Skellefteå AIK - Pelicans
Speltips: Skellefteå AIK -1,5
Resultat: 4-2
Odds: 2.25
Spelbolag: Bet365 (hämta bonus här!)

Rickard Hugg Skelleftea AIK

Skellefteå AIK fick segerjubla i hemmamötet med Pelicans efter en stark comeback i slutet på tredje perioden.

Följ Bettingstugan i Sociala Medier

Folj bettingstugan i sociala medier