Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.4)

Övrigt 29 januari 2024

Det är dags att summera ytterligare en vecka och till vår hjälp har vi traditionella veckosummeringen som lyfts fram här på Bettingstugan.se varje vecka. Vi lyfter fram tre speltips från föregående vecka som får lite extra uppmärksamhet och detta i tre olika kategorier.

Spelbolag i fokus just nu

Speedybet

100% upp till 1000 SEK

Hämta 1000 kr bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller |


✍ Så här summerar vi vecka 4 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Mattias Åkesson

Mattias Åkesson

Det var uppdukat för hockeyfest i Be-Be Hockeycenter under lördagen då bottenlaget IK Oskarshamn tog emot topplaget Växjö Lakers i ett Smålandsderby.

Oskarshamn har inte haft någon vidare säsong och är ett lag för bottenstriden, men Växjö däremot, de går som tåget och toppar numera SHL.

Åkesson satte rubriken "Botten mot toppen i Smålandsderbyt" och där prickade han rätt, precis som han gjorde på speltipset i matchen där han höll gästande Lakers som det bättre laget genom att backa dem med asiatiskt handikapp -1,5 till finfina 2.20 gånger pengarna.

Växjö tog nämligen hem derbyt med komfortabla 5-1 och var utan tvekan det bättre laget här då de som exempel vann skottstatistiken med 33-18 och inför period tre hade vi 0-4 på tavlan efter periodsiffrorna 0-2, 0-2 (och 1-1 i sista akten).

Match: IK Oskarshamn - Växjö Lakers
Speltips: Växjö Lakers -1,5 (asian hcp)
Resultat:
1-5
Odds:
2.20
Spelbolag: Bet365 (hämta bonus här!)

Vaxjo spelare jublar efter ishockeymatchen i SHL mellan Oskarshamn och Vaxjo den 27 januari 2024 i Oskarshamn

Växjö spelare jublar efter ishockeymatchen i SHL mellan Oskarshamn och Växjö den 27 januari 2024 i Oskarshamn

😱 Veckans Bad Beat
Johan Videll

Johan Videll

Veckan inleddes med La Liga-match och det på Estadio Nuevo Los Cármenes i Granada där Atlético Madrid var på besök. Här hade "JV" satt ihop ett spelbygge som byggde på mål gånger två (eller mer), en handfull hörnor och att gästerna skulle mäkta med att ta poäng.

Allt satt - utom målen! Det var dock hyggligt med målchanser och matchen hade fler bollar i nät, men bara ett blev godkänt och precis i slutskedet av matchen hade fransmannen och målsprutan Antoine Griezmann en boll som satt klockrent i stolpen, så det var milt sagt marginalerna emot här då spelet fick rättas rött med ett mål för lite.

Match: Granada - Atlético Madrid
Speltips:
X2 + över 1,5 mål + över 6,5 hörnor
Resultat:
0-1
Odds:
1.74
Spelbolag: Snabbare (hämta bonus här!)

Alvaro Morata Atletico Madrid La Liga Granada

Alvaro Morata gjorde matchens enda mål och blev matchvinnare för Atletico Madrid i La Liga-mötet med Granada.

🤞 Veckans Flax
SpelTorsten

SpelTorsten

I Bundesliga hade "SpelTorsten" satt ihop en kombo inför mötet mellan FC Augsburg - Bayern München och detta till oddset 1.94 gånger pengen.

Spelet var att hemmalaget skulle dra på sig minst två kort och att FC Bayern skulle leverera en trepoängare, och det här löstes så speltipset rättades grönt, men det var en svängig match som publiken bjöds på!

Bayern vann med 3-2 till slut och det efter att Augsburg snyggat till siffrorna genom ett reduceringsmål i matchminut 94 efter straffmål av Ermedin Demirovic, men innan det hade hemmalaget också bommat en straffspark i matchminut 88 av Sven Michel.

Korten? De vann Bayern också med 6-2, men de två korten Augsburg ådrog sig var precis vad som behövdes för grönt spel till finfint odds!

Match: FC Augsburg - Bayern München
Speltips: Bayern München vinner & Augsburg tar minst två kort
Resultat:
2-3
Odds:
1.94
Spelbolag:
X3000 (hämta bonus här!)

Bayern Munchen vann en sevard histiroia pa WWK Arena

Bayern München vann en sevärd historia på WWK Arena.

Fem spelbolag som rekommenderas just nu

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. 100% upp till 1000 SEK

    18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller |

  2. 100% upp till 500 SEK

  3. upp till 1500 SEK i ett gratisspel

  4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

  5. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.