Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Bettingstugans Veckosummering (v.40)

Övrigt 7 oktober 2024

Vi har tagit oss igenom vecka 40 och det är således dags för veckosummering igen! Detta klassiska inslag består av tre speltips från föregående vecka som ska matchas in under tre kategorier i form av "veckans bank", "veckans bad beat" och sist men inte minst utser vi även "veckans flax".

Veckans spelbolag - bli kund och hämta bonus!

Expekt

100% upp till 1500 SEK gratisspel

Hämta 1500 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.


Så här summerar vi vecka 40 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Johan Videll

Johan Videll

I lördagens SHL-omgång hade "JV" hittat ett speltips från derbyt mellan Timrå IK - MoDo Hockey.

Hemmalaget klev in i den här matchen med god form och som favoriter i egenskap av hemmais. Tipset i fråga löd att Timrå skulle vinna matchen och det med marginal då spelet som valdes var TIK -1 (asian) till 1.98 gånger pengarna.

Slutresultatet? 6-0 till Timrå och det efter periodsiffrorna 1-0, 2-0 och 3-0. Med handikappet inkluderat blev det alltså "bara" en 5-0-seger för ett formstarkt Timrå, så till nästan dubbla pengarna satt den här reken som ett smäck!

Match: Timrå IK - MoDo Hockey
Speltips: Timrå -1 (asian)
Resultat: 6-0
Odds: 1.98
Spelbolag: Svenska Spel Sport & Casino (hämta bonus här!)

Jonathan Dahlen Timra jublar

Jonathan Dahlén och hans Timrå hade inga problem i hemmamötet med MoDo.

😱 Veckans Bad Beat
Jonas Harrysson

Jonas Harrysson

West Bromwich tog emot Millwall hemma på The Hawthorns i The Championship i lördags och här satt Jonas Harrysson på rak seger för hemmalaget.

WBA hade 83% bollinnehav, skapade 14 målchanser jämfört med gästernas sex och kom i fem hörnor totalt, men bollen ville inte in.

Sett till matchbild, bollinnehav och målchanser så borde West Brom inkasserat en trepoängare här, men det blev bara oavgjort i detta möte.

Match: West Bromwich - Millwall
Speltips:
West Bromwich vinner
Resultat: 0-0
Odds: 2.00
Spelbolag: Coolbet (hämta bonus här!)

The Hawthorns West Bromwich

West Bromwich var det bättre laget på The Hawthorns, men någon seger blev det inte den här gången trots 83% bollinnehav mot Millwall.

🤞 Veckans Flax
Tobias Ganso Romander

Tobias Ganso Romander

När Nybro Vikings IF gästades av Västerås IK i Liljas Arena under måndagskvällen hade "TobbesTips" valt sida inför nedsläpp. Speltipset i fråga löd att VIK skulle lämna matchen som ett vinnande lag, vilket de också gjorde!

Det vi bjöds på var dock en något nervig historia och även målfattig sådan. 0-0 efter första 20 och 1-0 till hemmalaget var ställningen inför period tre. Väl där såg resultatet ut att stå sig för hemmalaget, men med 19:36 på klockan kvitterade VIK och matchen gick till förlängning.

Väl där avgjorde sedan VIK bara 47 sekunder in i förlängningen och matchvinnare blev Konstantin Komarek som stod för segermålet inför ögonen på 1 968 i Nybro

Match: Nybro Vikings IF - Västerås IK
Speltips: Västerås IK (Moneyline)
Resultat: 1-2 (efter förlängning)
Odds: 2.05
Spelbolag: Bet365 (hämta bonus här!)

Nybro Vasteras

Västerås fick till slut segerjubla i Liljas Arena under måndagen.

Följ Bettingstugan i Sociala Medier

Folj bettingstugan i sociala medier