Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.41)

Övrigt 14 oktober 2024

Ännu en vecka har passerat och det är dags för veckosummering! I vanlig ordning är det tre speltips från föregående vecka vi lyfter fram och dessa matchas in under de klassiska rubrikerna som ni har stenkoll på vid det här laget!

Veckans spelbolag - bli kund och hämta bonus!

Spelklubben

Spela snabbt och säkert med Swish & Trustly


Så här summerar vi vecka 41 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Mirza Skornja

Mirza Skornja

Frankrike och Israel drabbade samman i torsdags och det på neutral mark då matchen från UEFA Nations League avgjordes på Bozsik Arena i Budapest.

Här satt Campione på ett speltips under rubriken "Fransmännen ett nummer för stort!" och det fick han helt rätt i.

Målskyttet öppnades efter sju minuters spel, men i den 24'e kvitterade Israel till 1-1. Bara fyra minuter senare hade dock fransmännen tagit ledningen igen och väl i halvlek nummer två kom 1-3 och 1-4, vilket också blev slutresultatet.

-1,5 mål för Frankrike var speltipset och det levererade de med lite marginal, så det här speltipset satt som ett smäck under torsdagskvällen!

Match: Israel - Frankrike
Speltips: Frankrike -1,5 (asian)
Resultat: 1-4
Odds: 1.65
Spelbolag: Spelklubben (hämta bonus här!)

BB240318 IC027

Didier Deschamps och hans Frankrike hade inga problem med Israel på neutral mark i UEFA Nations League.

😱 Veckans Bad Beat
The Bettingsherlock

The Bettingsherlock

Veckans speltips som utses till "bad beat" hittar vi på Estadio Municipal de El Alto och här spelades det VM-kval under torsdagskvällen. Bolivia tog emot Colombia och The Bettingsherlock trodde på gästerna inför avspark.

Speltipset löd Colombia +0 (asian), det vill säga pengen tillbaka vid kryss och förlust på spelet vid förlust för gästerna. Det slutade dessvärre i röd rättning här och det efter att Colombia förlorat med 1-0.

Bolivia fick en gubbe utvisad efter 20 minuters spel och det var 0-0 i halvtid, med andra ord upplagt för en bra matchbild inför andra för speltipset, men hemmanationen gjorde matchens enda mål efter 58 minuters spel.

Colombia ägde 64% boll totalt i matchen och skapade 22 målchanser jämfört med 14 för Bolivia, men förmågan att förvalta målchanser till mål saknades den här kvällen.

Match: Bolivia - Colombia
Speltips:
Colombia +0 (asian)
Resultat: 1-0
Odds: 1.94
Spelbolag: Betfair (hämta bonus här!)

Jrodrigue

Colombia skapade mest, men gjorde dessvärre inte mål på Bolivia i torsdagens VM-kvalmatch.

🤞 Veckans Flax
Johan Videll

Johan Videll

Lördagens SHL-match mellan MoDo Hockey - Luleå HF i Örnsköldsvik blev en ensidig historia som gästerna tog hem med 5-0. Här satt "JV" på ett speltips i form av ett poängspel på Luleås Brian O'Neill skulle producera poäng - och det gjorde han, men det satt verkligen hårt inne!

Vid ställningen 0-4 hade O'Neill ännu inte presenterat sig som poängspelare i matchen. Han hade dock varit på isen vid måljubel från Luleå, men inte fått någon poäng... men med åtta sekunder kvar av matchen gick pucken i nät för femte gången och det efter att Luleås Markus Nurmi fått pucken i nät, men det höll på att bli misslyckat då han först föste pucken vidare med en sparkrörelse, men bara några centimeter framför mållinjen fick Nurmi klubban på pucken och 5-0-målet var ett faktum.

Framspelningen från O'Neill var en delikatess och att inte göra mål där hade varit ett konststycke!

Match: MoDo Hockey - Luleå HF
Speltips: Brian O'Neill över 0,5 poäng
Resultat: 0-5
Odds: 1.83
Spelbolag: LeoVegas (hämta bonus här!)

Mo Do Lulea SHL

Luleå var det bättre laget mod MoDo Hockey i lördagens SHL-match.

Följ Bettingstugan i Sociala Medier

Folj bettingstugan i sociala medier