Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.45)

Ishockey 13 november 2023

Vecka 45 har passerat och vi är nu halvvägs in i november. Det är då dags för oss att summera ännu en spelvecka på Bettingstugan.se och detta gör vi som vanligt genom att utse tre speltips som får lite extra uppmärksamhet då vi utser "veckans bank", "veckans bad beat" & "veckans flax".

✍ Så här summerar vi vecka 45 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Daniel Nyrén

Daniel Nyrén

Washington Capitals åkte till Prudential Center som underdogs då de inför nedsläpp stod i ett vinnarodds på runt 3.50 x pengen, men med facit i hand så var det ett riktigt bra odds det också!

Daniel Nyrén hade sin bild klar över huruvida matchen skulle sluta och han backade hemmalaget genom att spela dem med +1,5 mål vid nedsläpp.

När resultatet i matchen blev 2-4 så blev det med hans speltips egentligen 2-6, om ni hänger med i den logiken, så här tycker vi att "veckans bank" sitter riktigt fint till oddset 1.71 i en svårtippad liga som NHL.

Match: New Jersey Devils - Washington Capitals
Speltips:
Washington Capitals +1,5 (asian hcp)
Resultat:
2-4
Odds:
1.71
Spelbolag: Snabbare (Hämta bonus här!)

BB231111 BB009

Måljubel i Washington i bortaötet med New Jersey.

😱 Veckans Bad Beat
Andreas Stenberg

Andreas Stenberg

Napoli ställdes mot Union Berlin i Champions League hemma på Stadio Diego Armando Maradona i Neapel.

Hemmalaget klev in i matchen med ett tämligen klart favoritskap vid avspark och här satt Stenberg på ett riktigt fint speltips, men det var inte Serie A-lagets kväll...

När Stenberg rättade det här speltipset rött så gjorde han det med kommentaren "18 hörnor och 28 avslut från Napoli med det räckte endast till ett mål i första halvlek. 1-1 full tid!"

Vi kan inte annat än lida med honom då matchbilden såg ut som den gjorde, så det här speltipset var utan tvekan värt ett bättre öde!

Match: Napoli - Union Berlin
Speltips:
Napoli mål i båda halvlekarna
Resultat:
1-1
Odds:
2.20
Spelbolag: Bet365 (Hämta bonus här)!

Bekymrade miner i Napoli

Allt var inte frid och fröjd i Napoli efter 1-1 mot Union Berlin på hemmaplan i CL...

🤞 Veckans Flax
Behar Hajra

Behar Hajra

"Toppmatch i Bundesliga", så löd rubriken på det speltips som Behar hittade från MHPArena i Stuttgart där Borussia Dortmund agerade bortalag.

Vi hade med oss 1-1 in i halvtid och detta efter att Niclas Fullkrug öppnat målskyttet i matchminut 36 och därefter hann Stuttgart kvittera genom Deniz Undav strax före pausvilan. Lägg därtill att Chris Führich bommat en straff redan i matchminut elva så förstår ni nog att denna första halva i toppmötet hade mycket att erbjuda.

Speltipset var att båda lagen skulle göra mål, men även att vi skulle få se minst tre fullträffar - vilket alltså såg bra ut i paus. Men vi såg länge och väl ut att gå en mållös andra halvlek till mötes, men då hemmalaget fick en ny straffspark i matchminut 82 klev Serhou Guirassy fram och sköt in segermålet för sitt Stuttgart och denna rek hittade hem, till slut!

Match: Stuttgart - Dortmund
Speltips: Båda lagen gör mål + över 2,5 mål
Resultat:
2-1
Odds:
1.70
Spelbolag:
Coolbet (Hämta bonus här!)

Stuttgart Dortmund segermal pa straff med mindre an 10 minuter kvar

Stuttgart satte segermålet på straffspark med mindre än tio minuter kvar av ordinarie speltid.

Fem spelbolag med bra oddsbonunsar just nu

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Upp till 1500 SEK gratisspel

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 2. Upp till 500 SEK gratisspel

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 3. 100% upp till 500SEK

  18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

 4. 100% upp till 1000 SEK

  18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller |

 5. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

  Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.