Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.46)

Ishockey 20 november 2023

Ännu en vecka har passerat och då ska vi passa på att erbjuda er en veckosummering över hur våra speltips levererade föregående vecka. I den här nyheten lyfter vi fram tre speltips som får lite extra fokus och vi kallar dem "Veckans bank", "Veckans bad beat" och "Veckans flax" - trevlig läsning!

✍ Så här summerar vi vecka 46 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Johan Videll

Johan Videll

Veckans bank hittar vi HockeyEttan där "JV" trodde starkt på Skövde IK i hemmamötet med Borlänge HF. Det var ett formstarkt hemmalag mot ett inte riktigt lika piggt bortalag man kunde läsa om i speltipset och här var han helt rätt ute.

Skövde IK gick ifrån till 4-0-ledning, men Borlänge löste ett tröstmål vid den ställningen och efter full tid hade vi 6-2 på tavlan.

Speltipset härifrån var att SIK, det vill säga hemmalaget i matchen, skulle vinna med minimum två puckar och när de levererar en fyramålsseger är det bankat och klart till fint odds också!

Match: Skövde IK - Borlänge HF
Speltips: Skövde IK -1,5 (asian hcp=
Resultat:
6-2
Odds:
1.75
Spelbolag: LeoVegas (Hämta bonus här!)

Skovde IK Hockeyettan

Stabil insats av SIK som tog tre poäng genom 6-2-seger på Billingehov.

😱 Veckans Bad Beat
Floorballinspektören

Floorballinspektören

I innebandy-världen hade Floorballinspektören hittat ett vasst speltips till två gånger pengarna och detta mellan Falun Ungdom och Gävle i Allsvenskan Norra.

Vår tipster rekade rak bortaseger till oddset 2.00 och här satt man på ett fint spel värdemässigt då Gävle som matchvinnare stängde på en bit under 1.85 hos samma spelbolag och speltipset i sig såg länge bra ut!

Med tolv minuter kvar av ordinarie speltid har gästerna en ledning med 5-2, men denna tappar de och hemmalaget Falun Ungdom (eller Falun 2 som de också kallas) tar en oväntad seger på ett anmärkningsvärt sätt dessutom. Här lider vi med Floorballinspektören som hade hittat ett fint tips annars!

Match: Falun Ungdom - Gävle
Speltips:
Gävle matchvinnare
Resultat:
6-5
Odds:
2.00
Spelbolag: Bet365 (Hämta bonus här)!

Rudd

Tuff match för Gävle som tappade ledning sent i matchen mot Falun Ungdom...

🤞 Veckans Flax
Mattias Åkesson

Mattias Åkesson

Frölunda hade under föregående vecka hemmamatch mot Malmö Redhawks och här var Mattias Åkesson inne på hemmaseger. Det började trögt dock, då Malmö Redhawks gick ifrån till en 2-0-ledning i Scandinavium med halva matchen spelad, men Frölunda hittade ett sätt att vinna ändå.

Efter 60 minuter hockey i Göteborg hade vi 3-2 på tavlan och de 9128 personer som var på plats för att bevittna denna hockeymatch fick vara med om en något udda historia.

Skåningarna tog nämligen hem skottstatistiken med 30-15(!), men förlorade ändå matchen med 3-2 alltså och ingen är nöjdare än Åkesson som fick rätta detta speltips grönt till finfina 1.93 gånger pengarna!

Match: Frölunda HC - Malmö Redhawks
Speltips: Frölunda HC matchvinnare
Resultat:
3-2
Odds:
1.93
Spelbolag:
Bethard (Hämta bonus här!)

Max Friberg jublar efter att Linus Hogberg ej i bild skjutit 3 2 i mal bakom Malmo Redhawks malvakt Daniel Marmenlind

Max Friberg jublar efter att Linus Högberg (ej i bild) skjutit 3-2 i mål bakom Malmö Redhawks målvakt Daniel Marmenlind.

Spelbolag i fokus vecka 37

Sportbonus:

1500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: