Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.47)

Fotboll 27 november 2023

Vecka 47 har passerat och här och nu ska vi lyfta fram tre speltips på Bettingstugan.se från föregående vecka som får synas lite extra. Det är en bank, en bad beat och en flax vi letat upp och banken från föregående vecka var en riktigt trevlig sådan till finfint odds!

✍ Så här summerar vi vecka 47 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Jonas Weimer blickade mot kvalet till Allsvenskan där Utsikten som gjort en bra säsong i Superettan skulle ställas mot BP hemma i Göteborg i match ett i bäst av två.

I inledningen av det speltips som publicerades på Bettingstugan.se kunde man läsa följande text:
"Dags för en av de mest spännande matcherna i år när Utsikten tar emot BP på ett utsålt Bravida... Eller vem försöker jag lura, det är inga publikmagneter. Men en spännande och rolig match är att vänta precis som vanligt när kvalet ska inledas."

Någon vidare spänning blev det dock aldrig tal om. BP spände musklerna och det rejält då de slog Utsikten med hela 7-0(!) i match ett och det här speltipset till mycket fina 2.40 gånger pengarna hittade hem hur stabilt som helst.

Hatten av för ett mycket bra speltips till det här oddset och med det här resultatet är det nästintill oundvikligt att inte utse det till "veckans bank", eller hur?!

Match: Utsikten - BP
Speltips: BP -1 (asian)
Resultat:
0-7
Odds:
2.40
Spelbolag: X3000 (Hämta bonus här!)

BB231124 MI050

Utsiktens Fredrik Martinsson deppar efter Brommapojkarnas 0-7 mål under fotbollsmatchen i kvalet till Allsvenskan.

😱 Veckans Bad Beat
David Dabeskovic

David Dabeskovic

Bottenlaget Union Berlin hade besök av Augsburg i helgens Bundeliga-omgång och det var hemmalaget som bar favoritskapet inför avspark på Stadion An der Alten Försterei, men någon trepoängare blev det tyvärr inte och heller inget grönt spel för David Dabeskovic som satt på raka ettan här till nästan dubbelt betalt.

Gästerna inledde målskyttet på straffspark i slutet på den första halvleken och i början på den andra hade Union Berlin chansen att kvittera, även det på straffspark, men Robin Knoche som klev fram som straffskytt bommade och sedan dröjde det fram till matchminut 81 innan Kevin Volland kunde kvittera för hemmalaget och matchen slutade således 1-1.

David rättade spelet rött och skrev en kommentar som summerar det ganska bra:
"Missad straff plus bortdömt mål för Union, ja då vinner man inga matcher."

Surt är ordet, så här hittar vi veckans "bad beat" då det även var 16-11 i målchanser samt 6-2 i skott på mål till hemmalagets fördel.

Match: Union Berlin - Augsburg
Speltips:
Union Berlin matchvinnare
Resultat:
1-1
Odds:
1.98
Spelbolag: X3000 (Hämta bonus här!)

BB231125 ZS013

Robin Knoche är inte allt för nöjd över att ha bommat en straffspark i matchminut 58, då i underläge med 0-1 hemma mot Augsburg.

🤞 Veckans Flax
Mattias Åkesson

Mattias Åkesson

Björklöven hade hemmamatch mot AIK i HockeyAllsvenskan och här var det "Löven" som klev in som favoriter mot ett formstarkt AIK hemma i Umeå.

Mattias Åkesson satte rubriken "Toppmöte i Hockeyallsvenskan" på speltipset som löd hemmaseger + Björklöven över 2,5 lagmål, men inför den tredje perioden hade vi 0-0 i matchen och det såg lite trögt ut gällande målskyttet.

Hemmalaget rivstartade dock den tredje perioden och gick med mindre än fem minuters spel från 0-0 till 3-0 då Scott Pooley, Fredric Weigel och Alexander Wiklund alla tre presenterat sig som målskyttar från 1:23 på klockan till 4:58.

Därefter gjorde Björklöven också 4-0 i tom kasse innan slutsignal, så det här speltipset satt ju med lite marginal till slut!

Match: Björklöven - AIK
Speltips: Björklöven vinner + Björklöven över 2.5 mål
Resultat:
4-0
Odds:
1.83
Spelbolag:
Bet36 (Hämta bonus här!)

BB231025 ZO006

Glada miner i Björklöven som till slut fick utdelning på AIK hemma i Winpos arena!