Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.48)

Ishockey 4 december 2023

Vecka 48 är över och det är dags att summera föregående spelvecka på Bettingstugan.se där vi i vana trogen lyfter fram tre speltips som får lite extra uppmärksamhet från föregående vecka.

✍ Så här summerar vi vecka 48 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Ryggareken

Ryggareken

Veckans bank hittar vi i Europa League och detta från mötet i Marseille där fransmännen hade Ajax på besök i den femte omgången av gruppspelet.

Hemmalaget klev in i denna match som tämligen klara favoriter på förhand, men Ajax gav bra motstånd!

Ryggareken hade hittat sitt speltips inför mötet och det löd över 2,5 mål samt att båda lagen skulle göra mål i matchen - och som det levererade!

Målskyttet inleddes redan i matchminut nio då Pierre-Emerick Aubameyang förvaltade en straffspark och bara minuten efter hade Ajax kvitterat till 1-1. Sedan dröjde det faktiskt 16 minuter till innan hemmalaget återtog ledningen och det innebär att det här speltipset var grönt redan i matchminut 26, men det slutades inte målas där!

Innan första halvlek var över hade Ajax kvitterat än en gång, så 2-2 var ställningen i halvtid och med även halvlek nummer två i mål hade vi totalt 4-3 på tavlan, så både överspelet samt båda lagen gör mål löstes med stil här!

Match: Marseille - Ajax
Speltips: BLGM + över 2,5 mål
Resultat:
4-3
Odds:
1.87
Spelbolag: Snabbare (Hämta bonus här!)

Maljubel i Marseille manga ganger i hemmamotet med Ajax

Måljubel i Marseille många gånger i hemmamötet med Ajax.

😱 Veckans Bad Beat
Johan Videll

Johan Videll

Formstarka Södertälje SK gästades av BIK Karlskoga på hemmais i lördags och där var det SSK som tog hand om taktpinnen. Hemmalaget vann matchen med 6-2 efter periodsiffrorna 1-1, 3-0 och 2-1.

Speltipset då? Det var att Daniel Norbe i hemmalaget skulle leverera poäng och med tanke på alla mål SSK levererade såg det bra ut, men det ville sig icke för Norbe den här kvällen.

Backen fick för egen maskin iväg fem skott i matchen och alla hans kedjekamrater, inklusive backkollegan Olli Vainio som inte är alls i närheten av så poängstark som Norbe, levererade minst en poäng vardera och vissa av dem till och med två som både Linus Videll och Filiph Engsund.

Med facit i hand kan man säga att det var fel spelare som valdes här, men med tanke på resultat och kedjekompisarnas prestationer är det här veckans "bad beat"...

Match: Södertälje SK - BIK Karlskoga
Speltips:
Daniel Norbe över 0,5 poäng
Resultat:
6-2
Odds:
1.75
Spelbolag: Bethard (Hämta bonus här!)

Manga mal fran SSK i hemmamotet med BIK Karlskoga men ingen poang Norbe

Många mål från SSK i hemmamötet med BIK Karlskoga, men ingen poäng "rätt" spelare......

🤞 Veckans Flax
Mattias Åkesson

Mattias Åkesson

Frölunda åkte till Oskarshamn för att möta tabelljumbon i Be-Ge Hockeycenter. Frågan som Åkesson ställde i rubriken när han sammanfattade sitt speltips inför nedsläpp var om tabelljumbon kunde vända den negativa trenden? Svaret blev nej, men det satt hårt inne!

Inför period tre hade vi 0-0 på tavlan och då hade gästande Frölunda 23-16 i skott, men inga mål gjorda alltså.

I den tredje perioden såg det länge ut att förbli 0-0, men när göteborgarna till slut öppnade målskyttet så var det i powerplay och då var vi 14 minuter och sex sekunder in i den perioden.

Hemmalaget vann annars skotten i den sista akten med 9-7, så totalt 25-30 i skott, men då ska vi också säga att IKO hade 15 skott utanför mål jämfört med Frölundas fem, så att raka tvåan hittade hem här till dubbelt upp är bra betalt sett till matchbild och statistik samt den sena utdelningen med matchens enda mål.

Match: IK Oskarshamn - Frölunda HC
Speltips: Frölunda HC att vinna matchen
Resultat:
0-1
Odds:
2.00
Spelbolag:
Bet36 (Hämta bonus här!)

Frolundas David Edstrom jublar

Frölundas David Edstrom jublar som ende målskytt i Be-Ge Hockeycenter.

Sportbonus:

Upp till 500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod