Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.49)

Ishockey 11 december 2023

Vecka 49 har passerat och då är det dags för en ny veckosummering. Här lyfter vi fram tre speltips från föregående vecka som får lite extra uppmärksamhet och det är precis som vanligt "veckans bank", "veckans bad beat" och "veckans flax" som utses.

✍ Så här summerar vi vecka 49 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Rasmus Jönsson

Rasmus Jönsson

"United fortsatt svaga", så löd rubriken på det speltips som Rasmus Jönsson placerade inför avspark på Old Trafford i helgen.

Matchen som utspelade sig spelades mellan Manchester United och Bournemouth och här var vår tipster inne på Bournemouth-seger, men det med hjälp av asian handicap +1. Det vill säga att Bournemouth startade matchen med en 1-0-ledning och för att det här speltipset skulle rättas grönt krävdes det som minst kryss och vid förlust med uddamålet, då hade Rasmus och ni som ryggade fått pengarna tillbaka.

Slutresultatet? Det blev 0-3(!) på Old Trafford och med detta handicap-spel som valdes innebär det 4-0. Glasklar seger för Bournemouth alltså och en ruggigt fin rek av Rasmus Jönsson som prickade in detta speltips till 1.81 x insatsen dessutom!

Match: Manchester United - Bournemouth
Speltips: Bournemoth +1 (asian handicap)
Resultat:
0-3
Odds:
1.81
Spelbolag: Bet365 (Hämta bonus här!)

Bournemouth fick united pa Fall

Bournemouth fick Man United på fall i Manchester - med stil dessutom!

😱 Veckans Bad Beat
Mattias Åkesson

Mattias Åkesson

Skellefteå AIK rivstartade hemma mot Malmö Redhawks i lördagens SHL-omgång och gick till pausvila med en 3-1-ledning efter den första perioden. När mitten akten var avklarad stod det 5-1 då SAIK vann period två med 2-0 alltså och där trodde man att Mattias Åkessons speltips var i hamn då han satt på SAIK -1,5 (asian).

Malmö Redhawks kom dock ut och gjorde match av det - och som de gjorde det! Period tre gick till skåningarna med 3-0 efter att 21-årige William von Barnekow-Løfberg snyggat till siffrorna till 5-4 med 19:08 på klockan - det vill säga 52 sekunder kvar. Därefter föll inga fler mål i matchen och SAIK -1,5 blev röd rättning trots två finfina perioder från hemmalagets sida.

Surt för Åkesson som annars satt på ett fint tips här!

Match: Skellefteå AIK - Malmö Redhawks
Speltips:
Skellefteå AIK -1,5 (asian handicap)
Resultat:
5-4
Odds:
1.75
Spelbolag: Expekt (Hämta bonus här!)

Oskar Nilsson jublar efter 5 1 under ishockeymatchen i SHL mellan Skelleftea och Malmo Redhawks den 9 december 2023 i Skelleftea

Oskar Nilsson jublar efter 5-1-målet i Skellefteå Kraft Arena mot Malmö Redhawks den 9 december 2023.

🤞 Veckans Flax
Stefan Riderwall

Stefan Riderwall

I julkalendern lucka åtta dök Stefan Ridderwall upp och där presenterade han en målskytt från HockeyAllsvenskans fredagsmatcher och matchen i fokus, den spelades i huvudstaden där Djurgården tog emot Västervik.

5-3 vann stockholmarna med och med den segermarginal förvaltade de favoritskapet väl, men extra nöjd är nog Stefan Ridderwall som prickade in sin målskytt i matchen till finfina 2.95 x pengarna!

Spelaren i fokus var Wiktor Nilsson i Djurgården och han gjorde 4-2-målet för Djurgården i spel 4-5. Pricksäkert eller flax? Kalla det vad ni vill, men det här speltipset njöt vi av och självklart ska det in på veckans lista.

Match: Djurgårdens IF - Västerviks IK
Speltips: Wiktor Nilsson målskytt i matchen
Resultat:
5-3
Odds:
2.95
Spelbolag:
Expekt (Hämta bonus här!)

Wiktor Nilsson jublar med hemmapubliken

Wiktor Nilsson jublar med hemmapubliken.

Fem spelbolag i fokus vecka 50

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  2. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  3. 100% upp till 500SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

  4. 100% upp till 1000 SEK

    18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller |

  5. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.