Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Bettingstugans Veckosummering (v.5)

Övrigt 5 februari 2024

Ny vecka innebär ny veckosummering! Idag kliver vi ini vecka sex, vilket innebär att vi summerar vecka fem och detta enligt tradition där vi lyfter fram tre speltips från våra tipsters som får lite extra uppmärksamhet och den här veckan var det ett glasklart val av "veckans bank", men något klurigare i övrigt!

Spelbolag i fokus just nu

ComeOn

100% upp till 500SEK

Hämta 500 kr bonus

18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!


✍ Så här summerar vi vecka 5 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Mattias Åkesson

Mattias Åkesson

Åkesson tar återigen och lägger vantarna på "veckans bank" på Bettingstugan.se. Förra veckan hade han Växjö med asian handikapp mot IK Oskarshamn och den här gången var det dags igen, men istället för Växjö blev det HV som fick förtroendet hemma i Jönköping.

Vår hockeyexpert skrev ett speltips med HV 71 som matchvinnare och detta med asian handikapp -1 till pangoddset 1.93. Utfallet i matchen? HV 71 körde över IKO med hela 10-1(!) på hemmais och det här blev minsann en bank som det small högt om i lördagens SHL-omgång.

Redan med mindre än tre minuter på klockan i den första perioden hade HV 71 klivit ifrån till en 3-0-ledning och med det sagt var det aldrig någon dramatik i den här matchen utan HV 71 vann bottenmötet, precis som Åkesson skrev i sin rubrik.

Match: HV 71 - IK Oskarshamn
Speltips: HV 71 -1 (asian hcp)
Resultat:
10-1
Odds:
1.93
Spelbolag: LeoVegas (hämta bonus här!)

HV71s tranare Johan Lindbom under ishockeymatchen i SHL mellan HV71 och Oskarshamn den 3 februari 2024 i Jonkoping

HV71-tränaren Johan Lindbom njöt under SHL-mötet mellan HV71 och Oskarshamn den 3 februari 2024 i Jönköping.

😱 Veckans Bad Beat

Veckans "bad beat" står vår nye tipster för den här gången och det från Premier League-mötet på Etihad Stadium där Manchester City tog emot Burnley.

Campione hittade ett riktigt läckert odds på att hemmalaget skulle dominera i hörnstatistiken, vilket de också gjorde, men det saknades en ynka hörna för att speltipset skulle få rättas grönt.

Hemmalaget kom upp i sju hörnor innan slutsignal och det som krävdes var över 7,5 styck för grönt spel. Värt att poängtera är också att City hade 14 målchanser, varav fyra skott gick på mål och hela tio utanför, men de spelade också i 2-0-ledning redan i halvtid och då stod de på två hörnor, så trots ett tappert försök i andra halvlek blev det dessvärre retligt nog bara sju hörnor vilket innebär bommat speltips med en ynka hörna som sagt.

Match: Manchester City - Burnley
Speltips:
Manchester City över 7,5 hörnor
Resultat:
3-1 i mål & 7-3 i hörnor
Odds:
1.90
Spelbolag: Bet365 (hämta bonus här!)

Manchester City Etihad Stadium vs Burnley

Det saknades en ynka hörnspark i den här matchen för vår nye tipster - surt!

🤞 Veckans Flax
David Dabeskovic

David Dabeskovic

Veckan inleddes med slutspelsmatcher i Afrikanska Mästerskapet och där har David Dabeskovic visat sig vara pricksäker då han serverat oss flertalet finfina speltips från mästerskapet.

Här var han inne på att vi skulle få se en del mål i utslagsrundan mellan Senegal och Elfenbenskusten då han satte rubriken "Öppet möte i 8-delsfinalen!" och visst, det fick han rätt i, men det satt hårt inne.

Senegal hade öppnat målskyttet redan i matchminut fyra genom Habib Diallo, vilket gav minst sagt bra förutsättningar, men det dröjde hela vägen fram till matchminut 86 innan kvitteringen från Elfenbenskusten letade sig in och det på en straffspark som förvaltades av Franck Kessie, fördetta AC Milan & Barcelona-spelare som numera finns i Saudiarabien, precis som matchens andra målskytt i Diallo.

Hur som helst, båda lagen gjorde mål till slut och David fick ytterligare ett grönt speltips från mästerskapet och detta till ett trevligt odds dessutom!

Match: Senegal - Elfenbenskusten
Speltips: Båda lagen gör mål
Resultat:
1-1 (1-2 efter straffläggning)
Odds:
2.19
Spelbolag:
Pinnacle (hämta bonus här!)

Kessie och lagkamrater jublar

Glada miner i Elfenbenskusten efter att Franck Kessie klivit fram som målskytt i matchens slutskede.

Fem spelbolag som rekommenderas just nu

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. 100% upp till 500SEK

  18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!

 2. 100% upp till 500 SEK

 3. Upp till 500 SEK gratisspel

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 4. 100 SEK utan insättning

 5. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

  Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.