Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.50)

Ishockey 18 december 2023

Vecka 50 har runnit iväg och idag kliver vi in i vecka 51 och det innebär att vi snart ska göra bokslut för året, men innan det ska vi först och främst summera föregående vecka. Här lyfter vi fram tre speltips som får lite extra uppmärksamhet, trevlig läsning!

✍ Så här summerar vi vecka 50 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Mattias Åkesson

Mattias Åkesson

Mora IK tog emot bottenlaget Västervik på hemmais i fredags och detta i omgång 25 av Hockeyallsvenskan.

Mattias Åkesson hade valt att spela MIK med handikapp -1,5, vilket innebar att hemmalaget var tvungna att vinna matchen med minst två puckar för grönt spel - och det gjorde dem!

Vi hade 4-0 på tavlan fram till 18:40 på tavlan och först då lyckades alltså Västervik putsa till siffrorna något. Något man kan nämna från denna match är att Mora levererade trots att de har ett gäng spelare borta på grund av JVM som närmar sig (läs om inför JVM här och ta del av aktuella odds), men inte bara det utan även succémålvakten Waltteri Ignatjew som uppges ha NHL-intresse runt sig efter succén saknades i Mora i fredags.

Trots det var de alltså ruggigt nära att vinna med fyra puckars marginal, men nu blev det "bara" tre, vilket ändå gav ett grönt spel med marginal här och detta var ett läckert speltips som hittade hem!

Match: Mora IK - Västervik IK
Speltips: Mora IK -1,5 (asian hcp)
Resultat:
4-1
Odds:
1.81
Spelbolag: Expekt (Hämta bonus här!)

Glada miner i Mora IK med D Ljunggren i spetsen

Glada miner i Mora IK med Daniel Ljunggren i spetsen!

😱 Veckans Bad Beat
David Dabeskovic

David Dabeskovic

David var på hugget när han hann plocka Millwall som matchvinnare i lördagens hemmamatch mot Huddersfield i The Championship till ett saftigt odds.

Hemmasegern gick att spela till oddset 1.96 när David placerade sitt speltips och efter en mållös första halvlek och där Millwall öppnade målskyttet i matchminut 57 såg det länge riktigt bra ut.

Men... Huddersfield fick en straffspark med sig i matchminut 96 och den förvaltade Delano Burgzorg för Hudds på ett bra sätt då han kvitterade till 1-1, vilket var mindre roligt för David som fick rätta denna rött.

Millwall stängde till odds runt 1.75-1.77 och hade 6-2 i skott på mål och borde nog ha tagit full pott här, men det var marginalerna på fel sida för både dem och speltipset denna gång.

Match: Millwall - Huddersfield
Speltips:
Millwall att vinna
Resultat:
1-1
Odds:
1.96
Spelbolag: CampoBet (Hämta bonus här!)

Millwall Huddersfield

Sent kvitteringsmål från Huddersfield blev förödande för ett annars fint speltips här...

🤞 Veckans Flax
David Dabeskovic

David Dabeskovic

På veckans flax tar David plats igen, men den här gången i gladare toner då hans speltips från Serie A under måndagen löste sig på ett mycket bra sätt till slut.

Cagliari tog emot Sassuolo hemma på Unipol Domus och här var David inne på tre poäng till hemmalaget - och det fick han rätt i, men det satt minst sagt hårt inne!

Sassuolo öppnade målskyttet redan i matchminut sju genom kroaten Martin Erlic och därefter såg det länge ut som att det inte skulle bli fler mål i matchen, men... Cagliari kvitterade till 1-1 i 94'e och sedan kom också 2-1 och det i 99'e(!) matchminuten.

Värt att nämna är också att Cagliari fick genomföra matchen med en man mer sedan brassen Ruan Tressoldi ådragit sig sitt andra gula tidigt i halvlek nummer två och därefter var det med tanke på läget på planen samt resultatet i matchen stort spelövertag för Cagliari som bara i den andra halvleken levererade tolv målchanser, 4-0 i skott på mål och ett bollinnehav på 67%.

Match: Cagliari - Sassuolo
Speltips: Cagliari att vinna
Resultat:
2-1
Odds:
2.40
Spelbolag:
Coolbet (Hämta bonus här!)

Cagliari vann efter tva sena mal

Cagliari vann efter två sena mål mot Sassuolo.

Fem spelbolag i fokus vecka 50

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. 100% upp till 1000 SEK

  2. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  3. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

  4. 100% upp till 500 SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!

  5. 100% upp till 1000 SEK

    18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller |