Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.6)

Övrigt 12 februari 2024

Vi har klarat av ännu en vecka och det innebär att det återigen är läge för en veckosummering. Den här veckan är ingen undantag, men nytt från tidigare veckosummeringar är att vi den här veckan har två veckans bank på plats tillsammans med en veckans bad beat som en tipster hittade i en något otippad liga.

Spelbolag som rekommenderas av Bettingstugan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. upp till 500 SEK i ett gratisspel

 2. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

  Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

 3. 100% upp till 1000 SEK

 4. 100% upp till 500 SEK

  18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!

 5. 100% upp till 500 SEK

✍ Så här summerar vi vecka 6 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank 1
Jonas Harrysson

Jonas Harrysson

Vårt senaste nyförvärv bland tipsters här på Bettingstugan har varit en frisk fläkt inledningsvis och formen är glödhet då han inlett sitt rekande med fem raka gröna speltips. Under söndagskvällen lade vi även till en intervju med honom på sajten och har ni inte läst den än så är det läge att göra det nu!

Nog om det, här pratar vi om "veckans bank" och då finner vi ett speltips från världens bästa hockeyliga, det vill säga NHL. Här rekande Harrysson ett underspel på en hög lina som löd under 6,5 mål i matchen och det inklusive övertid i matchen.

Utfallet? 2-1, det vill säga tre mål och det här speltipset rättades grönt utan någon som helst nerv så här var han milt sagt helt rätt ute!

Match: Winnipeg - Pittsburgh
Speltips: Under 6,5 mål (ink. övertid)
Resultat:
2-1
Odds:
1.71
Spelbolag: Bethard (hämta bonus här!)

HV71s tranare Johan Lindbom under ishockeymatchen i SHL mellan HV71 och Oskarshamn den 3 februari 2024 i Jonkoping

Puckarna hade svårt att hitta nät när Winnipeg tog emot Pittsburgh, precis som speltipset löd inför nedsläpp i Canada Life Centre.

💰 Veckans Bank 2
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Melodifestivalen är i rullning och nu har två deltävlingar passerat. Inför helgens andra deltävling som tog plats i Göteborg så var Jonas Weimer på hugget och högg ett speltips på att Liamoo skulle leva upp till förväntningarna och detta till ett riktigt trevligt odds också!

I det speltips Weimer placerade inför eventet i Scandinavium kunde man läsa följande:
"Det står mellan två bidrag och två bidrag endast. Maria Sur som ställer upp för andra året i rad och kommer med en rätt pampig låt. Och Liamoo som är med för fjärde gången och börjar bli veteran på melloscenen".

Liamoo vann och Maria Sur gjorde honom sällskap till final, så snacka om att vara helt rätt ute! Tack vare en väl genomförd oddsjämförelse så fick vi även se det här spelet hitta hem till 1.85 gånger pengarna då konkurrenterna låg 20-30 punkter lägre kvällen till ära, så väl utfört arbete att ändå plocka detta guldkorn som ett speltips då Liamoo med sin Mello-historik var favorittippad på förhand.

Match: Melodifestivalen Deltävling 2
Speltips: Liamoo vinner
Resultat:
Liamoo direkt till final (flest röster)
Odds:
1.85
Spelbolag: Bet365 (hämta bonus här!)

Liamoo levde upp till forvantningarna i deltavling tva och tog sig raka vagen till final

Liamoo levde upp till förväntningarna i deltävling två och tog sig raka vägen till final.

😱 Veckans Bad Beat
Behar Hajra

Behar Hajra

Under onsdagen fick vi ett kanske överraskande speltips från Behar som visade sig vara påläst och insatt i den belgiska andraligan, Challenger Pro League. Här var han inne på att båda lagen skulle leverera mål och då hemmalaget inledde målskyttet redan efter två minuter blev det en riktig drömstart, men roligare än så blev det inte.

Lommel SK tog tre poäng genom en 2-0-seger mot tabellettan Beerschot VA, men det som är mest anmärkningsvärt från matchen i sig är att det var gästerna som kanske borde levererat målen i matchen då matchstatistiken från Soevereinstadion såg ut enligt följande:

 • Bollinnehav: 39% - 61%
 • Målchanser: 8-17
 • Skott på mål: 4-2
 • Skott utanför mål: 4-15
 • Hörnor: 4-8
 • Förväntade mål (xG): 0,83 - 1,42

Surt för Behar att det slutade 2-0 med den här statistiken då man sitter på speltipset "båda lagen gör mål", men ändå ett imponerande försök från en svår liga och ett med facit i hand lurigt toppmöte!

Match: Lommel SK - Beerschot VA
Speltips: Båda lagen gör mål
Resultat:
2-0
Odds:
1.79
Spelbolag:
Pinnacle (hämta bonus här!)

BB220730 ZV008

Lommel SK tog en imponerande och överraskande 2-0-seger på hemmagräs mot serieledarna i onsdag förra veckan.

Läs även:

Harrysson

Ny tipster hos Bettingstugan - lär känna Jonas Harrysson!

11 februari 2024

I förra veckan klev spelexperten Jonas Harrysson in som ny tipster hos oss på Bettingstugan. Jonas är en känd spelprofil från bland annat Twitter och har redan under sin knappa ... Läs mer