Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.7)

Övrigt 19 februari 2024

Det är måndag igen och det innebär att föregående vecka ska summeras. Här utser vi tre speltips under tre olika rubriker som får lite extra uppmärksamhet och detta i form av "veckans bank", "veckans bad beat" och sist men inte minst "veckans flax". Trevlig läsning!

Spelbolag i fokus just nu

X3000


✍ Så här summerar vi vecka 7 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Jonas Harrysson

Jonas Harrysson

Veckans bank hittar vi i England där Jonas Harrysson satte rubriken "hemmastarka kanariefåglar" inför sitt speltips som tog plats på Carrow Road.

Cardiff var på besök här under lördagen och det var också dem som inledde matchen bäst genom att öppna målskyttet efter knappa 20 minuters spel, men därefter var det hemmalaget för hela slanten.

0-1 kom genom Jamilu Collins i matchminut 19, men roligare än så blev det inte för gästerna utan därefter gjorde hemmalaget fyra mål på raken och redan innan pausvilan hade de vänt på underläget till 2-1-ledning.

Den andra halvleken var jämn spelmässigt då till exempel bollinnehavet var 50-50, men det var Norwich som gjorde målen i den här matchen och med rak etta spelad till 1.90 och resultatet slutligen blev 4-1, ja då är det bara att tacka och ta emot för ett väl placerat speltips!

Match: Norwich - Cardiff
Speltips:
Norwich att vinna matchen
Resultat:
4-1
Odds:
1.90
Spelbolag:
Coolbet (hämta bonus här!)

Joshua Sargent i Norwich

Joshua Sargent i Norwich presenterade sig som målskytt två gånger om i 4-1-segern mot Cardiff.

😱 Veckans Bad Beat
Mattias Åkesson

Mattias Åkesson

Veckans "bad beat" hämtar vi från SHL där ett formstarkt Frölunda åkte till Be-Ge Hockeycenter i lördags för att möta ett desto formsvagare IK Oskarshamn.

Göteborgarna klev in i den här bortamatchen som favoriter och det med rätta med tanke på förutsättningarna. Många, inklusive vår spelexpert Mattias Åkesson, trodde på en komfortabel bortaseger, men det ville sig inte den här gången.

Period ett slutade 1-0 till IKO och i mellanakten var det Frölunda som stod för målen genom att göra 1-1 och 1-2, men vi gick sedan en mållös tredje period till mötes så Frölunda uppfyllde förvisso förväntningarna och vann i Oskarshamn, men det blev inte med så stor marginal som man kanske trodde på förhand...

Match: IK Oskarshamn - Frölunda HC
Speltips:
Frölunda HC -1,5 (asian hcp)
Resultat:
1-2
Odds:
2.06
Spelbolag: Unibet (hämta bonus här!)

Segerjubel for Frolunda i Oskarshamn men tyvarr med atminstone ett mal for lite

Segerjubel för Frölunda i Oskarshamn, men tyvärr med åtminstone ett mål för lite den här gången.

🤞 Veckans Flax
Johan Videll

Johan Videll

Arsenal med kalasform åkte till Turf Moor för att möta bottenlaget Burnley i Premier League och här satte "JV" rubriken: "Arsenal levererar!", och det fick han ju rätt i då gästerna lämnade matchen med tre poäng och fem nya mål framåt genom en 5-0-seger.

Men... det var ett spelbygge som placerades här och kupongen till 1.84 gånger pengarna innehöll även att Arsenal skulle komma upp i minimum sex hörnor och den såg länge ut att spricka på just hörnorna, men i slutet av matchen lyckades Arsenal få till den där förlösande sjätte hörnan, närmare bestämt i matchminut 86.

Vid det läget hade vi redan 0-5 på tavlan då Arsenal öppnade målskyttet här genom att göra 0-1-målet efter fyra minuter, sedan precis före halvtid kom även 0-2 på straffspark. Där var det i princip redan avgjort, men Arsenal gjorde fler mål i andra halvlek, vilket innebar att det såg kämpigt ut med hörnorna, men två sista hörnor från Arsenal i matchminut 83 samt 86 gav grönt spel här (med lite tur!).

Match: Burnley - Arsenal
Speltips: Arsenal vinner + Arsenal över 5,5 hörnor
Resultat:
0-5 (4-6 i hörnor)
Odds:
1.84
Spelbolag:
Expekt (hämta bonus här!)

Arsenal hade inga problem med att leverera mal mot Burnley men hornorna satt langt inne den har gangen

Arsenal hade inga problem med att leverera mål mot Burnley, men hörnorna satt långt inne den här gången!

Spelbolag som rekommenderas

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. 100% upp till 1000 SEK

  2. 100% upp till 500 SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!

  3. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  4. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  5. 100% upp till 500 SEK