Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Bettingstugans Veckosummering (v.9)

4 mars 2024

Det är måndag och i sedvanlig ordning ska vi summera föregående veckas speltips från våra tipsters. Är det några speltips som stuckit ut? Nedan ger vi er svaren i form av "Veckans Bank", "Veckans bad beat" samt "Veckans flax". Trevlig läsning!

Rekommenderade spelbolag just nu

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. 100% upp till 500 SEK

  2. 100% upp till 500 SEK

  3. 100% upp till 500SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

  4. 100 SEK gratisspel

  5. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

Så här summerar vi vecka 9 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Jonas Harrysson

Jonas Harrysson

Veckans bank från föregående vecka hämtas från hockeyns värld och här satte Harrysson en riktig fullträff i AllEttan Södra. Matchen det handlade om spelades i Kristianstad där Mariestads BoIS var på besök och speltipset var lika enkelt som glasklart: hemmalaget skulle vinna matchen.

Hur det gick? Periodsiffrorna löd så här: 2-0, 4-0 & 4-0. Det vill säga 8-0 efter full tid och även om det inte var något skyhögt odds på hemmalaget här så var det en odiskutabel seger för ett skickligt Kristianstads IK som var det bättre laget från början till slut.

1.61 gånger pengarna var oddset och med tanke på resultat och prestation med ett speltips där 7/10 units placerades på raka ettan är det bara att tacka och ta emot!

Match: Kristianstad IK – Mariestad BoIS
Speltips:
Kristianstads IK
Resultat:
8-0
Odds:
1.61
Spelbolag:
Expekt (hämta bonus här!)

Mariestad hade inte mycket att saga till om mot Kristianstad

Mariestad hade inte mycket att säga till om mot Kristianstad när lagen möttes i förra veckan.

😱 Veckans Bad Beat
Robert Pettersson

Robert Pettersson

Från engelska League One hade "Bobby" satt ihop ett spelbygge från Pride Park där Derby ställdes mot Charlton i en match som hemmalaget på förhand var betrodda favoriter i och det började också bra, men i andra halvlek hände något...

Derby öppnade målskyttet i matchminut 39 och det genom Eiran Cashin som noterades för sin tredje fullträff i Derby-tröjan den här säsongen och med det målet tog speltipset en trevlig vändning inför andra halvlek, men där hände som sagt något oförutsett.

Charlton gjorde 1-1 på straffspark genom Alfie May i matchminut 65 och sedan kom ett avgörande mål också, men inte från Derby, utan från Charlton som skrällvann den här matchen efter att Karoy Anderson avgjort tio minuter från slutet.

Statistiken talade annars för hemmalaget som exempelvis hade 57% bollinnehav, 12-6 i målchanser och 5-3 i skott på mål, så det här var ett spelbygge värt ett bättre öde!

Match: Derby - Charlton
Speltips:
Derby + över 1,5 mål i matchen
Resultat:
1-2
Odds:
2.00
Spelbolag: Bethard (hämta bonus här!)

Derby Charlton League One

Charlton tog en oväntad seger på Pride Park mot Derby som inte levde upp till förväntningarna...

🤞 Veckans Flax
Johan Videll

Johan Videll

Den här veckan hämtar vi veckans flax-spel från världens bästa hockeyliga, det vill säga NHL. "JV" satt på Toronto -1,5 mål i deras hemmamatch mot ett formsvagt Arizona natten till fredag svensk tid och ja, det var väl lite turligt (läs: flax) att det här speltipset hittade hem.

Toronto hade med knappt halva matchen spelad gått ifrån till en 3-0-ledning, men med cirka fem minuter kvar av mellan akten snyggade Arizona till siffrorna till 3-1 och med 9:52 på klockan i sista perioden kom också en 3-2-reducering.

Därefter var det lägen för kvittering också, men hemmalaget fick sista ordet i matchen och det genom svenske stjärnliraren William Nylander som gjorde matchens sista mål med 19:00 på klockan och då förstår man att det avgörande målet kom i tom kasse, så det här tipset blev grönt till finfina oddset 1.97, men med liten och lite turlig marginal alltså.

Match: Toronto Maple Leafs - Arizona Coyotes
Speltips: Toronto Maple Leafs -1,5 (asian hcp)
Resultat:
4-2
Odds:
1.97
Spelbolag:
Bethard (hämta bonus här!)

William Nylander Toronto

Segerjubel för Toronto där William Nylander gjorde det avgörande målet.