Stryktipset Lördag 3 April » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.13)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.13)

Premier League 1 april 2021

Landskamperna är slut och nu väntar heta matcher runt om i hela Europa. Det är även temat för helgens Stryktips som bjuder på det mesta och det bästa från våra största fotbollsligor. Dessutom får vi 11 miljoner i jackpot från Svenska Spel! Weimer och Bobby delar med sig av sina bästa spikar och skrällar till denna kupong.

⚽️ Stryktipset lördag 3 April

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League, Serie A, Ligue1, La Liga, Bundesliga samt Eredivisie. 13 heta matcher som förgyller denna jackpotkupong. Förgyller kupongen gör man även med en bra spik och en bra skräll!

🔨 Kupongens spik

Bobby - Vitesse (37%)

Fyran Vitesse reser till Enschede för match mot åttan Twente. Twente som länge låg med i toppen har dalat i tabellen. Kommer vändning här mot Vitesse? Det tror inte Bobby som spikar gästerna.

Bobby om Twente - Vitesse
Jonas Weimer

Robert Pettersson

Det här blir min spik för veckan. Streckas just nu till fin % på en spik och Vitesse har grym form, inga skador, häng på topplatserna vilket kan ge en CL-plats. Twente usel form och dalar nu i tabellen.

Weimer - Leeds (69%)

På Elland Road blir det en spännande match mellan Leeds och Sheffield Utd. United som ligger sist i tabellen har inget hopp om vidare spel i Premier League. Men en ny tränare kanske kan inge nytt hopp. Weimer spikar dock hemmalaget.

Weimer om Leeds - Sheffield Utd
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Åtta spelare saknas i Sheffield Utd. Bland annat Stevens, irlands ”stjärna”. som skadade sig under landslagssamlingen Men även Billy Sharp, Egan, Berge, O´Connell, Robinson och Rodwell är borta här. Sheff kommer också med en ny tränare i Paul Heckingbottom, som alltså möter sin gamla klubb här. Sheffield är sist och kommer ramla ur Premier League. Leeds däremot har fortfarande teoretisk chans på Europaspel. Och man kan sluta allt mellan sjiua och femtonde. Jag tror man vill ösa på här på Elland Road. Ettan spikas till 69%.

Veckan skrall vspik

💣 Kupongens skräll

Bobby - Bologna X (19%) mot Inter

I match fem på kupongen kommer Inter på besök i Bologna. Här är det ett bortalag som är i fin form, etta i tabellen och som har ligatiteln inom synhåll. Bologna däremot har fått upp farten och Bobby tycker man ska kolla på X också.

Bobby om Bologna - Inter
Jonas Weimer

Robert Pettersson

Det är jättefin procent på Bologna här mot Inter. Visst, Inter är riktigt bra just nu och ska vara stora favoriter. Men det är bortaplan och det är bra läge för Bologna att ställa till med något. Det är ändå jackpot och då ska vi hitta sånna här tecken. Bologna har också bra form med 3 vinster på de senaste 5 matcherna. Jobba kryss!

Weimer - Torino X (19%) mot Juventus

I Turin har vi ett fint anrikt derby mellan Torino och Juventus. Ett möte där gästerna brukar gå vinnande. Nu är det dock kniven mot strupen på Torino och kanske är motivationen något som kan ge utdelning. Weimer tror att hemmalaget säljer sig dyrt.

Weimer om Torino - Juventus
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Min spontana känsla var att spika Juventus men när man kollar lite närmare här så tycker jag man ska ha med krysset ändå. Torino som slåss precis ovanför strecket kämpar för att hålla sig kvar i Serie A. Det är inget dåligt lag man har heller. Det här är derby och visst, Juve har gått bra i dessa derbyn men nu har man flera spelare som kommer tillbaka (slitna?) från landslagssamling. Bland annat Ronaldo som nog hoppades på nån lugn match men Portugal fick slita och Ronaldo fick göra 270 minuter. Belotti däremot vilades mot Litauen och det kan spela roll för Torino. Kryss alltså, 19 fin procent!

Strykveckan skrall v13

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 3 April

🏡 Andelsspel på Stryktipset 3 april

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.19)

Premier League 14 maj 2021

Ny vecka och nya möjligheter! Stryktipset är tillbaka med en fullspäckad omgång och en härlig blandning av högt och lågt. Några som har koll på matcherna är våra experter Limpar ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 maj

Premier League 14 maj 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Dalibor Rajic som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Så går det för Sverige i Fotbolls-EM 2021 - Enligt spelbolagen

EM 2021 11 maj 2021

Sverige är klara för Fotbolls-EM 2021 och har hamnat i Grupp E. Det kommer bli minst tre heta matcher för Sverige i detta Europamästerskap men förhoppningar och drömmar om fler ... Läs mer

Spela gratis på Eurovision Song Contest 2021

KAMPANJ TILL OCH MED LÖRDAG 22 MAJ: Spela på Eurovision Song Contest 2021 med Casumo och få 100 kronor tillbaka om spelet missas! Kampanjen sträcker sig fram till finalen av ... Läs mer

Eurovision Song Contest 2021 - odds på alla bidrag!

Det har äntligen blivit dags för Eurovision Song Contest 2021! Det är nästan två år sedan vi senast såg en final i Eurovision som knyter samman hela Europa under några spännande ... Läs mer