Stryktipset Lördag 15 Maj » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.19)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.19)

Premier League 14 maj 2021

Ny vecka och nya möjligheter! Stryktipset är tillbaka med en fullspäckad omgång och en härlig blandning av högt och lågt. Några som har koll på matcherna är våra experter Limpar och Weimer som är redo att leverera sina bästa spikar och skrällar till helgens kupong.

⚽️ Stryktipset lördag 15 Maj

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller matcher från Premier League, FA-cupen, Serie A, Superettan, Division 1 och mycket mer!

🔨 Kupongens spik

Limpar - Roma Lazio X (30%)

Roma tar emot Lazio i ett hett Romderby! Två lag som haft knepiga säsonger men som nu kan bli kungar i stan. Limpan tror dock båda lagen får dela på poängen.

Limpar om Roma vs Lazio
Redaktionen

Anders Limpar

Jag tror båda lagen kommer vara ganska nöjda med oavgjort. Roma har en del skador men de som kommer in kommer vara taggade. Lazio och Roma delar ofta på poängen, tre av de sex senaste och jag tror det blir tight igen.

Weimer - Benfica (58%)

Benfica ligger på en tredjeplats i den portugisiska ligan. Nu tar man emot serievinnarna Sporting. Då tror Weimer man vinner.

Weimer om Benfica - Sporting
Redaktionen

Jonas Weimer

Benfica har en teoretisk chans till Champions League nästa säsong. Vinner man båda sina två sista matcher samtidigt som Porto missar att vinna klarar man det. Dock en mycket liten chans. Dock fördel av att spela ett par timmar innan Porto här. Vinner man denna sätter man press. Man är även inne i en bra form nu. Sporting har firat guldet i veckan och även om man vill gå obesegrade så tror jag man tappar några procent i styrka och då förlorar man en sån här. Fin procent på spiken just nu med.

Veckan spik v19

💣 Kupongens skräll

Limpar - Oavgjort mellan Chelsea och Leicster (24%)

FA-cupfinal mellan Chelsea och Leicester. En av flera viktiga matcher för båda lagen som kommer närmaste dagarna. Den här matchen börjar med X tror Limpan.

Limpar om Chelsea - Leicester
Redaktionen

Anders Limpar

Chelsea är det bättre laget men det är en otroligt viktig match vilket gör att det kan bli lite tillknäppt och lite tightare spel. Leicester lär slåss med näbbar och klor för att få med sig en poäng här. Jag tror mycket väl de kan greja det.

Weimer - Täby (18%)

I division 1 möts Örebro Syrianska som startat säsongen bra mot Täby som slåss i botten inledningsvis. Här varnar Weimer för bortalaget.

Weimer om Atletic Bilbao v Osasuna
Redaktionen

Jonas Weimer

18% på Täby måste jag bara ta ner som ett av mina första tecken. Örebro Syrianska har fått en bra start. Man tippades i mitten. Täby har haft täta matcher allihop utom sin storseger med 7-2 i premiären. Jag tror även denna kan bli tight och det är inte alls nån större skräll om det blir en 2a. Enbart 2.87 på oddset med ger allt under 25% som riktigt bra.

Veckansskrall v19

Läs Stryktipskrönikan 15 maj

Bettingstugan stryktipskronika dalibor

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 maj

Premier League 14 maj 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Dalibor Rajic som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 8 Maj

🏡 Andelsspel på Stryktipset 8 Maj

13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Premier League 17 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 15 miljoner i jackpot! Denna gång serveras spikarna och skrällarna från Bettingstugan av våra experter Anders Limpar och Jonas ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 18 September

Premier League 17 september 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar ... Läs mer

Han vinner skytteligan i Champions League 2021/2022

Champions League 16 september 2021

Champions League är äntligen igång igen efter en lång sommar. Nu har gruppspelet sparkat igång och då är det alltid roligt att ha lite spel igång. Skytteligan är något som alltid ... Läs mer

De vinner Champions League - Enligt spelbolagen!

Champions League 13 september 2021

Äntligen drar gruppspelet i Champions League igång! Detta inför publik och med svenskt deltagande! Det kommer bli oerhört spännande att följa årets turnering och se vilka lag som ... Läs mer

Super boost från SHL - 6 x pengarna!

SHL 10 september 2021

LÖRDAG: Till helgen drar SHL igång igen och då kommer Betway med en fin kampanj till matcherna. Spela på att Frölunda och Växjö vinner sina matcher och få hela 6 x pengarna. Ta ... Läs mer