Stryktipset Lördag 6 November » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
 • Hem
 • Nyheter
 • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.44)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.44)

Premier League 4 november 2021

Veckans Stryktips bjuder på en hel del kluriga matcher när kupongen innehåller hela tio matcher från Championship. Svenska Spel kryddar även kupongen med 15 miljoner i jackpot vilket gör raden högintressant. Två experter som grottat ner sig i denna är Weimer och Limpar som kommer med sina bästa spikar och skrällar till denna vecka.

⚽️ Stryktipset lördag 6 November

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller tre matcher från Premier League samt tio matcher från Championship. Inte nog med det har man 15 miljoner i jackpot på raden.

🔨 Kupongens spik Stryktipset

Limpar - West Brom (%)

Trean West Bromwich tar emot 14:e placerade Middlesbrough som kommer till denna match med två raka förluster. Kan Middlesbrough vända trenden här? Nej tror Limpan som spikar hemmalaget.

Limpar om West Bromwich - Middlesbrough på Stryktipset
Anders Limpar

Anders Limpar

West Brom vann med 1-0 mot Hull och har fin form och bra fart. Ett riktigt bra lag tycker jag och de stormar mot Premier League. Middlesbrough tycker jag ser lite tröga ut och har en del problem. Min solklara spik blir på West Brom även om det finns risk att procenten går upp lite.

Weimer - Brentford (%)

I Premier League är det ett nykomlingsmöte mellan Brentford och Norwich där hemmalaget har fått en klart bättre start på säsongen. Weimer tror starten på säsongen spelar stor roll i detta möte.

Weimer om Brentford - Norwich på Stryktipset
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Brentford möter ett dystert Norwich på alla sätt och vis. -22 i målskillnad och ett självförtroende kört i botten. Totalt sett är man det bättre laget, och framförallt har man den bättre känslan när man går in i denna match. 1.57 på oddset och 63% känns fint att spika, sen tycker jag man har mer spets i laget i exempelvis Toney men även Ghoddos som gjorde mål senast.

Veckans rader v

🔨 Kupongens skräll på Stryktipset

Limpar - Norwich (13%)

Limpan går emot Weimer här och väljer Norwich som sin skrällchans på kupongen. Såhär motiverar Anders tvåan på kupongen. 

Limpar om Brentford - Norwich på Stryktipset
Anders Limpar

Anders Limpar

Två nykomlingar i Premier League och även om Brentford börjat bättre så ska det inte skilja så mycket i styrka på lagen att man ska få 13% på Norwich. Jag tycker faktiskt att Norwich ändå steppat upp försvaret lite på slutet samtidigt som Brentford tappat fart. Det här blir säkert en tight historia. Jag helar den och hoppas på skrällen.

Weimer - Sheffield Utd (28%)

På Ewood Park tar hemmalaget Blackburn emot Sheffield Utd. Ett lag som ofta förekommer i Weimers analyser, denna vecka som veckans skräll.

  Weimer om Blackburn - Sheffield Utd på Stryktipset
  Jonas Weimer

  Jonas Weimer

  Veckans spik förra veckan blir veckans skräll denna vecka. Det är dags för Sheffield Utd att vakna och inse att man har en trupp för toppen av Championship. Får man 28% på Sheffield Utd så hugger i alla fall jag, framförallt mot Blackburn som blandat och ger. Senast 0-7 mot Fulham samt rött kort på Van Hecke. Olsen spikar igen och Sheffield vinner denna till fin procent.

  BB140309 BB187

  Studaar Sheffield tillbaka?

  📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 6 November

  I veckans Uppsnack Stryktipset går Limpar, Weimer och Bobby igenom alla höjdpunkter på Stryktipset denna vecka samt när de delar med sig av veckans spikar och skrällar på kupongen! Dessutom får vi i vanlig ordning veckans jätteidiot och snack om Champions League. 

  Hålltider:

  00:01 Försnack - CL snack
  04:40 Förra veckans rader
  10:30 Crystal Palace - Wolverhampton
  13:49 Brentford - Norwich
  17:45 Coventry - Bristol City
  21:15 Raderna + spikar och skrällar
  27:37 Lika som bär
  28:30 Veckans jätteidiot

  🏡 Andelsspel på Stryktipset lördag 6 November

  13 rätt är förstås målet och det är alltid roligare tillsammans! Ta del av en andel från oss om ni vill vinna tillsammans.

  Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

  Frågor och svar om Stryktipset 6 November

  ✅ Vilka matcher är det på Stryktipset 6 November?

   1. Crystal P - Wolves
   2. Brentford - Norwich
   3. Brighton - Newcastle 
   4. Barnsley - Hull 
   5. Birmingham - Reading
   6. Blackburn - Sheffield 
   7. Cardiff - Huddersfield 
   8. Nottingham - Preston
   9. Coventry - Bristol City
   10. Luton - Stoke
   11. Millwall - Derby
   12. Peterbor. - Fulham
   13. West Brom - Mboro

    Gå till Stryktipset

    ✅ Har Stryktipset 6 November någon jackpot?

    Ja, Stryktipset har 15 miljoner i jackpot.

    Gå till Stryktipset

    ✅ Kan man köpa andelar till Stryktipset?

    Absolut! Genom Svenska Spels tjänst spela tillsammans kan man precis som ordet säger, spela tillsammans! Man kan även köpa andelar av Bettingstugans spelläggare. Vi har mängder med fina vinster genom åren och satsar alltid allt för att träffa nya. 

    Ni hittar andelarna här

    ✅ Vilken match spelas 18:30 på Stryktipset?

    Denna vecka är det matchen Brighton - Newcastle som avslutar kupongen.

    Gå till Stryktipset

     Fler spelnyheter & kampanjer

     Tre nya spelläggare till Bettingstugan och Direkten Ryd

     26 januari 2022

     Vinsterna på andelsspelet med Bettingstugan och Direkten Ryd fortsätter regna in. Nu stärker vi ett redan starkt startfält med tre nya spelläggare. Läs deras tankar om andelsspel ... Läs mer

     Melodifestivalen 2022 - oddsen har kommit!

     Melodifestivalen 26 januari 2022

     Melodifestivalen 2022 närmar sig med stormsteg och därmed också intresset av att betta på tävlingarna. Som vanligt är det fyra deltävlingar, en semifinal och en final som ska ... Läs mer

     Bettingstugan söker ny tipster » Fokus på Sverige!

     Allsvenskan 26 januari 2022

     Bettingstugan söker en ny tipster till framförallt svensk fotboll och allt från Allsvenskan till Division 1. Sitter du inne med spetskunskaperna i våra svenska serier? Tveka inte ... Läs mer

     Betta på Vinter-OS 2022 » Välj rätt Spelbolag & Bonus

     Vinterspelen 25 januari 2022

     Vinterspelen 2022 i Peking närmar sig med stormsteg! Och det gör även vår bevakning av mästerskapet där vi hoppas kunna bjuda på mycket speltips, kampanjer och bonusar till ... Läs mer

     Tre Kronor jagar guld i Vinterspelen 2022 - här är oddsen

     25 januari 2022

     Snart är det dags för Vinterspelen 2022 i Peking. Tre Kronor har - precis som konkurrenterna - inga NHL-spelare, men har ändå fått ihop ett intressant lag som jagar guld. I den ... Läs mer