Stryktipset Lördag 27 februari » Spikar & Skrällar | Bettingstugan
  • Hem
  • Nyheter
  • Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.8)
Stryktipset Spikar Skrallar Bettingstugan
Nyhet

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.8)

Premier League 26 februari 2021

13 miljoner i jackpot denna vecka på Stryktipset! Det firar vi in med att slå på stort. Vi har Uppsnack Stryktipset, analyser på hemsidan samt förstås dagens Spikar och skrällar. Denna gång levererade från Weimer och Bobby.

⚽️ Stryktipset lördag 27 februari

Svenska Spel kommer med en kupong som innehåller tre matcher från Premier League, 9 matcher från Championship och en match från League one. 13 miljoner i jackpot kräver analys och eftertanke. Låt våra experter guida er rätt!

🔨 Kupongens spik

Bobby - Swansea (72%)

Swansea tar sig an Bristol City på hemmaplan. Detta Swansea som ligger fyra men med riktigt bra häng på direktplatsen till Premier League. Man är bara en poäng bakom Brentford på andraplatsen. Bristol ligger just nu 12a och har 7p upp till kvalplats.

Bobby om Swansea v Bristol City
Jonas Weimer

Robert Pettersson

Ska man vara med när tåget går måste man börja plocka poängen nu. Den här matchen tror jag man är tillbaka i gammal god stil. 1.78 i odds och 73% är lite mycket men jag är rätt säker på spik här.

Weimer - Brighton (45%)

Bottenmöte på The Hawthorns i West Bromwich. Hemmalaget West Brom sladdar rejält i tabellen och även om man har två raka matcher med poäng är läget akut. Nu kommer Brighton på besök med en lite oväntad formkurva neråt. En spännande match där Weimer hittar sin spik för veckan.

Weimer om West Brom v Brighton
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Jag tycker vi får en fin procent på Potters mannar här mot ett West Brom som alltjämt ser ut att få lämna fotbollens finrum detta år. Nu har man visserligen gjort två bra matcher på rad här mot United (1-1) och Burnley (0-0) men då är det ju en sån här klassisk match där man får kanske lite förhoppningar på laget och sedan rasar det. Nej, Brighton är klasser bättre! Spik 2.

Veckans spik v8

💣 Kupongens skräll

Bobby - X i West Brom

Våra experter går emot varandra i denna match då Weimer spikar Brighton och Bobby varnar för West Brom. X skulle var riktigt fint till 24%. 

Bobby om West Brom v Brighton
Jonas Weimer

Robert Pettersson

Jag helgarderar den här matchen. Självklart är Brighton favoriter men jag tycker de är för stora favoriter. West Brom kan vara nöjda med ett kryss och de har möjlighet att stänga ner matcher. Finns en del spets här ändå även om laget inte håller överlag.

Weimer - X i Brentford v Stoke (16%)

Tvåan Brentford med Pontus Jansson och Saman Ghoddos jagar direktplats till Premier League! Man har dock ett par lag som skuggar precis bakom och det här är en match man förstås väldigt gärna vill vinna. Stoke som ligger 10a får kavla upp ärmarna här.

Weimer om Brentford v Stoke
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Jag sticker ut hakan lite här och tror att Stoke har goda chanser att knipa en poäng mot Brentford. Detta Brentford som gått knackigt på slutet överstreckas i vanlig ordning. Stoke är starka bakåt och har Campionships svar på John Stones & Ruben Dias i mittbackarna Batth och Souttar. De kommer sälja sig dyrt. 16% är galet lågt.

Veckan skrall v8

📺 Se veckans Uppsnack Stryktipset 27 februari

🏡 Andelsspel på Stryktipset 27 februari

Bettingstugan säljer andelar till de här två systemen och massor av med rader inne på vår ombudssida. Vi har stor jackpot och ett stort jobb att lägga ner för att träffa 13 rätt.

Vårt mål är alltid ensamhet tillsammans:

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Odds på Sverige i Fotbolls-EM 2021

EM 2021 16 april 2021

Sommarens stora fest kommer närmare och närmare! Vi pratar förstås om Fotbolls EM 2021 som kommer bli en rysligt spännande turnering, inte minst med svenska ögon. Vårt landslag ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.15)

Premier League 16 april 2021

Det är 18 miljoner i jackpot på helgens Stryktipskupong och all anledning att lägga ner jobbet som krävs för att sitta med 13 rätt på lördag. Två som gjort det är Limpar och ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 17 April

Premier League 15 april 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Spela 100 kronor gratis på Allsvenskan!

Allsvenskan 9 april 2021

LÖRDAG: Allsvenskan 2021 börjar i helgen och vi får en rad spännande matcher redan i omgång 1. Vill du höja upp spänningen ännu mera rekommenderar vi kampanjen som Betsafe kör ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.14)

Premier League 9 april 2021

18 miljoner i jackpot denna lördag då Stryktipset som vanligt ska spelas. Premier League börjar närma sig sitt slutskede och i Championship ska uppflyttnings-, nedflyttnings- och ... Läs mer