Stryktipsförslag » Krönika & System till Stryktipset 23 oktober
  • Hem
  • Nyheter
  • Stryktipskrönikan med Bettingstugan 23 Oktober
Bettingstugan stryktipskronika robert pettersson
Nyhet

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 23 Oktober

Premier League 21 oktober 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans expert Robert Pettersson som kommer med sina tankar inför helgens kupong.

Stryktipset 23 Oktober

Om krönikören

Här kan ni se vår presentation av Robert Bobby Pettersson:

Stryktipskrönikan 23 Oktober

Vilken fantastisk helg vi får med 20 miljoner i jackpot och en väldigt rolig rad! Jag tycker kupongen känns väldigt spännande och kommer här med mina tankar kring den. Hoppas ni uppskattar min krönika!

Nu kör vi!

🔨 Kupongbyggaren - Man City

(Ett tecken som vår spelläggare bygger sina system kring denna lördag)

Jag har svårt att se att Potters mannar i Brighton kommer ha så mycket att säga till om här. City har utan tvekan den absolut bredaste truppen i ligan. De tog en bekväm seger med fem mål mot ett. Matchen innan det så tog de en bekväm seger med 2-0 mot Burnley. Den matchen så startade bland annat Dias, Fernandinho, Walker, Gündogan och Grealish på bänken. City är dessutom i skrivande stund smått understreckade, men det kommer nog svänga åt andra hållet innan kl 16 på lördag.

Man City Stryktipset

City bankas in av Bobby

❌ Spikkrysset - Blackpool-Preston

(Inte nödvändigtvis ett spikkryss på spelläggarens kupong men om det vapnet används i veckans kupong, då hamnar det här).

Två lag som ligger inom tre poäng av varandra i nedre botten av Championship. Preston är väldigt ”kryssorienterade” på sistone. De har kryssat tre gånger på de fem senaste matcherna. Det är två väldigt jämna lag som möts här. Senaste fem mötena så har det slutat med en vinst för Pool, två kryss och två Prestonsegrar. Jag ser absolut ett spikkryss som kandidat här!

Preston

Blackburn mot Preston blir tight?

‼️ Varningarna

(Spelläggaren delar ut ett gult kort till en varning och ett rött kort till ett tecken man bör fundera på om det ska vara med)

🔶 West Brom 

Segermaskinen har börjat avta lite och spelet på planen flyter inte riktigt lika bra längre. Två förluster på de senaste tre matcherna. Samt ett Bristol som gjort sina bästa insatser på bortaplan gör att jag ändå vill ha med krysset i denna match. 

🔴 Southampton

Jag tycker nog inte man ska köpa in sig helt på favoritskapet i den här matchen. Jag kommer välja att strecka från höger. Kanske blir det en helgardering men X2 kritas ner först!

BB211016 BB791

Southampton tog sin första seger senast, det slutar där.

Senaste Uppsnack Stryktipset

Fler spelnyheter & kampanjer

Vi tippar ALLA allsvenska matcher i sista omgången!

Allsvenskan 3 december 2021

Endast en omgång återstår av Allsvenskan 2021. Nu handlar det om att njuta för nästa match kommer inte förrän i vår. Vår expert har även han njutit av att tippa samtliga matcher. ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 4 December

Premier League 3 december 2021

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Sanel Hrjnic kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.48)

Premier League 3 december 2021

Ett mycket spännande Stryktips väntar med flera kluriga matcher, framförallt från Championship. Ensam vinnare drog hem 15 miljoner förra veckan och i denna pott ligger garanterat ... Läs mer

Spelbolagens AIK dom - så stor är chansen till guld!

Allsvenskan 30 november 2021

På lördag ska Allsvenskan avgöras. Och som det sett ut hela säsongen kommer detta avgöras i allra sista omgången. En efter en har lag fallit bort. Nu återstår bara Malmö FF och ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.47)

Premier League 26 november 2021

Stryktipset är tillbaka och det med besked. 15 miljoner i jackpot väntar på lördag när flera fina matcher ska spelas. Viktigt att hitta skrällarna och spikarna på denna kupong om ... Läs mer