Bettingstugan Veckosummering 180813 125421
Nyhet

Veckosummering på Bettingstugan v.37

Fotboll 18 september 2023

Den gångna veckan bjöd våra tipsters på en hel hög med speltips och i denna veckosummering ska vi ge er förra veckans spel som vi tycker ska uppmärksammas. Här är listan för vecka 37!

Så här summerar vi vecka 37

💰 Veckans Bank
SweHockey Bets

SweHockey Bets

Hockeyexperten visade sig kunnig i fler sporter med klubba än den på is då SweHockey Bets gav sig på SSL-premiären och matchen i Karlstad mellan Karlstad - FC Helsingborg.

Rak hemmaseger var speltipset och då Karlstad-laget vann med komfortabla 8-3 efter att ha avslutat period tre med 5-1 kan man inte annat än att applådera detta speltips!

Match: Karlstad – FC Helsingborg
Speltips:
Karlstad att vinna
Resultat:
8-3
Odds:
1.73

😱 Veckans Bad Beat
Johan Söderman

Johan Söderman

Djurgården skulle hemma på Tele Arena bara spela in tre poäng i toppstriden och det genom att ta emot mittenlaget IFK Värnamo.

JohanS spelade Djurgården som vinnare av matchen ihop med över 1,5 mål av hemmalaget med motiveringen "motivation & klass avgör", men hemmalaget svek - rejält.

IFK Värnamo tog en skrällseger på Tele2 Arena med 2-1 och detta trots att DIF exempelvis hade 8-3 i skott på mål, 15-6 i totala målchanser och exempelvis 7-1 i hörnor...

Match: Djurgårdens IF - IFK Värnamo
Speltips:
DIF-seger + över 1,5 mål av hemmalaget
Resultat:
1-2
Odds:
1.78

Djurgardens Musa Qurbanli deppar

Djurgårdens Musa Qurbanli deppar under hemmamatchen mot IFK Värnamo.

🤞 Veckans Flax
Johan Videll

Johan Videll

Under söndagen hade "JV" hittat ett tips från tyska Bundesliga mellan två lag som inlett säsongen trögt. SV Darmstadt - Borussia Mönchengladbach var matchen i fokus och här var det X2 + över 1,5 mål totalt som var tipset.

Darmstadt inledde bäst och hade 3-0-ledning efter första 45, kört tänkte nog många, men icke då! Darmstadt fick kroaten Matej Maglica utvisad bara fyra minuter in i andra halvlek och därefter kom raset.

Gästerna kom tillbaka till 3-3 efter att ha inlett målskyttet i matchminut 56 och sedan kom 3-2-reduceringen i 73'e och bara fyra minuter senare satt även 3-3, därefter var målkalaset avklarat och X2 samt minst två mål i matchen löste sig med lite flax!

Match: SV Darmstadt - Borussia Mönchengladbach
Speltips:
X2 + över 1,5 mål totalt i matchen
Resultat:
3-3
Odds:
1.72