Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Veckosummering på Bettingstugan v.40

Ishockey 9 oktober 2023

Ännu en vecka har passerat då det är måndag igen och det innebär att vi på Bettingstugan ska sammanfatta den vecka som har passerat. Förra veckan hade vi vecka 40

Så här summerar vi vecka 40 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Floorballinspektören

Floorballinspektören

I helgen har vår nye rekare gjort premiär på Bettingstugan.se och som han har gjort det!

Två av två speltips har rättats grönt av Floorballinspektören och söndagens speltips som hämtades från mötet mellan Tyresö Trollbäcken - Visby IBK i Allsvenskan Norra var en riktig munsbit.

Här var speltipset en rak bortaseger och det till finfina oddset 1.94. Med 2-2 på tavlan inför period tre såg det tufft ut, men i den tredje perioden var det i princip spel mot ett mål och Visby IBK tog den där segern som var förutspådd på förhand och raka tvåan hittade hem med fem måls marginal till slut.

En bra bank i våra ögon och det till ett mycket trevligt odds också!

Match: Tyresö Trollbäcken - Visby IBK
Speltips:
Visby IBK att vinna matchen (ord. speltid)
Resultat:
2-7
Odds:
1.94
Spelbolag: Svenska Spel (Hämta bonus här!)

Visbys tranare Fredrik Holmgren

Visbys tränare Fredrik Holmgren fick se sitt lag ta en rättvis & viktig seger.

😱 Veckans Bad Beat
Johan Videll

Johan Videll

BK Häcken förlorade under torsdagskvällen mot Qarabag FK i Europa League-gruppspelet och det efter att bortalaget gjort matchens enda mål i den andra halvleken.

Häcken hade sina chanser att måla på Qarabağ i den här matchen. De noterades bland annat en ribbträff från Mikkel Rygaard på en frispark, strax utanför straffområdet, men bollen ville inte in.

Matchen slutade alltså med 0-1-seger, men det här var en match som hade "fler mål i sig", men det var inte den kvällen på Ullevi den här gången, trots 8-15 i totala målchanser...

Match: BK Häcken - Qarabağ FK
Speltips:
Över 1,5 mål + över 6,5 hörnor + Häcken över 1,5 hörnor 2:a halvlek
Resultat:
0-1
Odds:
1.78
Spelbolag: Betsson (Hämta bonus här!)

🤞 Veckans Flax
Behar Hajra

Behar Hajra

"Mål på Philips Stadion", så lät rubriken när Behar publicerade sitt speltips inför Champions League-mötet mellan PSV - Sevilla i Eindhoven.

Vi gick till pausvila med 0-0 och det trots att den första halvleken bjöd på 14-5 i målchanser. När det var dags för spel i halvlek nummer två började det bra, men första målet i matchen blev bortdömt på grund av "handboll" på Sevilla-spelaren Adria Pedrosa i matchminut 52, men när det väl börjades måla, då målades det ordentliget!

Sevilla spräckte nollan på riktigt i matchminut 68 och sedan kom 1-1 på straff av Luke de Jong i 86'e. Därefter gjorde Sevilla 2-1 bara minuten efter, men det var inte över där utan PSV gjorde 2-2 i 95'e också, vilket gör att "veckans flax" sitter med marginal till slut, precis som planerat alltså!

Match: PSV - Sevilla
Speltips:
Över 2,5 mål
Resultat:
2-2
Odds:
1.87
Spelbolag:
Betsson (Hämta bonus här!)