Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Veckosummering på Bettingstugan v.41

Ishockey 16 oktober 2023

På måndagar presenterar vi en veckosummering och även om den kommer lite senare den här måndagen så gör vi inget undantag, utan här och nu ska vi lista tre spel som sticker ut från föregående vecka!

Så här summerar vi vecka 41 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Robert Pettersson

Robert Pettersson

Vår egen Robert Pettersson presenterade under lördagen ett intressant tips från League One i England och det till finfina 2.18 gånger pengen.

Matchen i fråga spelades på EnviroVent Stadium i Harrogate inför ögonen på 2 360 åskådare som var på plats och det var knappt hälften av arenans kapacitet då den sväljer exakt 5 000 pers.

Majoriteten av publiken fick dock lämna arenan något missnöjda då hemmalaget tog en 3-1-seger, men "Bobby" var desto nöjdare! Hans spe var att bortalaget skulle fixa tre pinnar samt att matchen skulle bjuda på över 1,5 mål.

Det blev fyra mål i matchen totalt, varav gästerna alltså gjorde tre av målen och då de fick med sig en tvåmålsseger samt med dubbla antalet mål totalt i matchen än vad som krävdes hittar vi veckans bank här till ett helt klart hett odds!

Match: Harrogate Town - Stockport County
Speltips:
Stockport vinner samt över 1.5 mål i matchen
Resultat:
1-3
Odds:
2.18
Spelbolag: Unibet (Hämta bonus här)!

Stockport County levererade enligt plan

Stockport County levererade enligt plan!

😱 Veckans Bad Beat
Floorballinspektören

Floorballinspektören

Floorballinspektören har fått en bra start på Bettingstugan med fyra gröna spel, en push och två röda. Det där push-spelet är dock ett riktigt surt sådant.

Speltipset var AIK Draw no Bet i deras möte med Nykvarns IBF och det såg bra ut, länge! Bortalaget hade nämligen en 7-4-ledning med elva minuter kvar av matchen och det där 7-7-målet släpptes in när det var 17 sekunder kvar av ordinarie speltid.

"Bara" pengarna tillbaka på det här spelet till finfina 2.95 gånger pengarna - det var olyckligt, helt klart!

Match: Nykvarns IBF - AIK
Speltips:
AIK draw no bet
Resultat:
7-7
Odds:
2.95
Spelbolag: Unibet (Hämta bonus här)!

🤞 Veckans Flax
Johan Videll

Johan Videll

Färjestad klev in i hemmamötet med ett formsvagt IK Oskarshamn som favoriter inför nedsläpp, men det här blev ingen dans på rosor för värmlänningarna.

Hemmalaget vann förvisso skotten med 27-18, men vad hjälper det när IKO vann matchen med 1-2? Inget! Speltipset från JV var dock ett poängspel kvällen till ära och valet föll på Michael Lindqvist i hemmalaget.

Med mer än halva matchen spelad hade vi 0-0 på tavlan, men med dryga fem minuter kvar av mitten akten var det just Lindqvist som öppnade målskyttet för sitt FBK och således blev det grönt spel här.

Lite flax (läs: skicklighet) att utvald spelare är involverad i matchens enda mål i en match som FBK på förhand var favoriter i, men grönt spel blev det med lite tur - och skicklighet såklart!

Match: Färjestads BK - IK Oskarshamn
Speltips:
Michael Lindqvist över 0,5 poäng
Resultat:
1-2
Odds:
1.70
Spelbolag:
Bethard (Hämta bonuns här)!