Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Veckosummering på Bettingstugan v.42

SHL 23 oktober 2023

Ännu en vecka är till enda och det innebär att det är dags för en ny veckosummering. Vi hade en relativt lugn vecka bakom oss, men vi har ändå levererat en hel del speltips på Bettingstugan och i den här nyheten lyfter vi fram tre av dem lite extra!

Så här summerar vi vecka 42 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Jonas Weimer nöp Malmö FF med asiatiskt handikapp -2,75 redan i måndags förra veckan. Han satte rubriken på speltipset så här:
"Malmö bättrar på målskillnaden"

... och det var också precis vad de gjorde! Skåningarna hade 1-0 efter första 45 mot tabelljumbon och redan degraderade Varberg, men efter sista 45 på Eleda Stadion under söndagen så gjorde MFF 4-0 och matchen slutade alltså med förkrossande 5-0.

Här var det bra att vara ute i tid, för spelet stängde en bra bit ned i odds då man strax före avspark kunde plocka MFF -3 (asian) till ett lägre odds (2.18 hos Unibet) än vad Jonas spelade -2,75, så här är det bara att lyfta på hatten, gratulera, men också tacka för ett mycket väl genomfört speltips!

Match: Malmö FF - Varbergs BoIS
Speltips:
Malmö FF -2,75 (asian)
Resultat:
5-0
Odds:
2.23
Spelbolag: Unibet (Hämta bonus här)!

Pontus Jansson jublar efter fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Malmo FF och Varberg den 22 oktober 2023 i Malmo

Pontus Jansson jublar efter fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Malmö FF och Varberg den 22 oktober 2023 i Malmö.

😱 Veckans Bad Beat
SweHockey Bets

SweHockey Bets

Djurgården åkte upp till Gävle för att möta Brynäs i ett tippat toppmöte. Gävle-laget är dock de som inlett säsongen bäst av de här båda och då DIF floppat rätt så rejält så var det inte något vidare toppmöte att tala om precis.

Det var dock stockholmarna som inledde matchen piggast och efter två perioder hade de en 4-2-ledning mot Brynäs på bortais. Dock hade förstakedjan inte levererat framåt och den kvällen bestod den av Brodin, Rensfeldt och Klasen.

Tipstern här hade den sistnämnde som producerande spelare och i ett sånt här prestigemöte där det var tre värdefulla poäng på spel kan man tycka att oddset 1.90 på att en lirare som Klasen att leverera poäng är i överkant och då DIF dessutom gjorde fyra mål i matchen var det lite oflyt att Klasen inte höll sig framme vid något av målen. Det här tipset var helt klart värt ett bättre öde sett till antal mål från bortalaget och oddset på spelaren i fokus.

Match: Brynäs IF - Djurgårdens IF
Speltips:
Linus Klasen över 0,5 poäng
Resultat:
7-4
Odds:
1.90
Spelbolag: Unibet (Hämta bonus här)!

Linus Klasen Djurgardens IF

Linus Klasen fick inte fira i Gävle när BIF föll tungt i "toppmötet".

🤞 Veckans Flax
Johan Videll

Johan Videll

I torsdagens hockeykväll från SHL plockade JV ett speltips inför Växjö Lakers - Modo. Han byggde motiveringen på att hemmalaget skulle vara det bättre laget, men det vet i tusan om de var...

Modo Hockey, som inför denna säsong är nykomlingar i SHL igen, tog hem skotten med 33-20 i Vida Arena, men matchens enda mål gjordes dryga sex minuter in i matchen och det genom Marcus Sylvegård som gjorde sitt sjunde mål i Lakers-tröjan för säsongen.

Viktigt att poängtera här är också att Modo hade en puck i nät i matchens slutskede, men det målet dömdes bort och några fler mål blev det aldrig, så Växjö tog hem en trepoängare enligt planerat speltips, men det såg inte riktigt så stabilt ut som man kanske trodde på förhand.

Match: Växjö Lakers - Modo Hockey
Speltips:
Växjö Lakers att vinna matchen
Resultat:
1-0
Odds:
1.83
Spelbolag:
Lucky Sports (Hämta bonus här!)

Adam Ahmam i Lakers spikade igen mot Modo

Adam Åhmam i Lakers spikade igen mot Modo och motade alla 33 skott han fick mot sig!

Fem spelbolag som rekommenderas just nu

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. upp till 1500 SEK i ett gratisspel

  2. 100% upp till 500SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

  3. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

  4. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  5. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.