Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Veckosummering på Bettingstugan v.43

Ishockey 30 oktober 2023

Oktober börjar lida mot sitt slut och vi har nu passerat ytterligare en vecka vilket innebär att det är måndag och då tar veckosummeringen plats på Bettingstugan.se. I den här nyheten går vi igenom tre speltips från föregående vecka som vi vill lyfta fram lite extra i form av "veckans bank", "veckans bad beat" och sist men inte minst "veckans flax".

Så här summerar vi vecka 43 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Andreas Stenberg

Andreas Stenberg

Molde och BK Häcken gjorde upp i en "finalmatch" i kampen om tredjeplatsen i gruppspelet av Europa League. Matchen spelades på Aker Stadion i Molde och det inför ögonen på 5 870 som var på plats.

Stenberg satt på ett målspel med över 2,5 mål i matchen ihop med båda lagen gör mål och oddset han hade hittat detta till var mycket fina 2.50 x pengarna.

Redan efter 21 minuter hade vi rättat båda lagen gör mål och därefter dröjde det fram till matchminut 27 innan hela spelet var i mål.

Molde gick till pausvila med 3-1-ledning och matchen slutade till slut 5-1 till norrmännen, vilket innebär att det här spelet satt fint och med tanke på oddset väljer vi att utse detta trevliga spel till "veckans bank"!

Match: Molde - BK Häcken
Speltips:
Över 2,5 mål + Båda lagen gör mål
Resultat:
5-1
Odds:
2.50
Spelbolag: LeoVegas (Hämta bonus här!)

Aker Stadion i Molde

Aker Stadion i Molde - där hemmalaget inte hade några problem att ta tre poäng mot Häcken.

😱 Veckans Bad Beat
Mattias Åkesson

Mattias Åkesson

"Mega odds på serieledarna", så löd rubriken när Åkesson placerade sitt speltips på Aalborg - Sönderjyske. Här valde han sida och speltipset löd Aalborg -1 (asian) till oddset 3.45.

Samma spel stängde vid spelstopp på 2.00 x pengarna och matchen, den slutade 1-1, men det var helt klart en rek värd ett bättre öde då Aalborg tog skotten med 29-16 under ordinarie speltid, men en storspelande målvakt i Sönderjyske där 37-årige Patrick Galbraith som tidigare under karriären tillhört svenska klubbar i IK Oskarshamn (HockeyAllsvenskan), Frölunda HC (SHL) och Karlskrona HK (HockeyAllsvenskan & SHL) onekligen hade en bra dag på jobbet.

Hur som helst, här tycker vi att vi hittar veckans "bad beat" och vi lider med Åkesson som satt på ett riktigt fint spel i danska Metal Ligaen under tisdagskvällen, men marginalerna var på fel sida den här gången.

Match: Aalborg - Sönderjyske
Speltips:
Aalborg -1 (asian)
Resultat:
1-1 (1-2 efter förlängning)
Odds:
3.45
Spelbolag: Unibet (Hämta bonus här)!

Aalborg Pirates

Aalborg Pirates var det bättre laget i toppmötet, men hade svårt att få pucken i nät.

🤞 Veckans Flax

Toppmötet i Gävle skulle bli kvällsmatchen i HockeyAllsvenskan under fredagen som skulle ha allt. De två bästa lagen i serien skulle ge den där magiska matchen som man drömde om, men det blev inte riktigt så sprakande som man kanske hoppats, åtminstone inte gällande målen.

0-0 stod sig hela vägen fram till matchens slutskede och då var det gästande "Löven" som spräckte nollan och det i powerplay med mindre än åtta minuter kvar av ordinarie speltid.

Målskytt blev ruinerande Alexander Wiklund och han spelades fram av Nicholas Schilkey som har ett riktigt läckert poängsnitt i Björklöven där han i detta nu levererat tolv poäng på tolv matcher (tre mål och nio assists).

Match: Brynäs IF - IF Björklöven
Speltips:
Nicholas Schilkey över 0,5 poäng
Resultat:
0-2
Odds:
1.73
Spelbolag:
Unibet (Hämta bonus här!)

BB231004 AM033

Jubel i Björklöven - med Nicholas Schilkey i fokus!

Fem spelbolag i fokus

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. 500 SEK gratisspel

  2. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  3. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  4. 100% upp till 500 SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!

  5. 100% upp till 1000 SEK

    18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller |